-Lorelain-
Fanka BB :)
Liluu - ale do tego to juz musi pewnie mocno siedzieć a to tak ok 8 miesiecy 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

czy to nie za wcześniej? jeszcze siedzieć nie umie dobrze a już na nogi wstaje. 

nareszcie co 
Oj kochana daje Wam popalić mała księżniczka 
a przerażające było to że łóżeczko było jeszcze wysoko bo siedzieć dobrze nie potrafił .A moja mina to była taka jak go zobaczyłam

W środę wizyta u psycholog szkolnej :-( cosik mój synek rozrabia w szkole i niestety będzie badany czy nie ma czasami Adhd :-( :-( :-( i jeżeli zapytacie czy ma jakikolwiek objaw tej choroby ( a w sumie nie wiem czy to choroba ) to ma 90% :-

i trzymany za rączki chodzi

,taki był osłabiony a tyle postępów
Ciekawe czy Lily też będzie takiego zdania. U nas kochana było to samo, jak nie spał to ryczał. Do teraz zdarza mu się że się obudzi i płacze. Dlatego też przesadziłam go do spacerówki, żeby miał lepsze widoki na świat i jest o niebo lepiej. U was na pewno też tak będzie. A jak pozbędziemy się kombinezonów to już w ogóle będzie git.
:* 
.... pamietam że na lutówkach tez była taka agatka co wózka niecierpiała i problem sie rozwiązał jak nauczyła sie chodzić. Wtedy spacerki były ekstra :-)