reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Losiczko kuzwa ludzie to kur.wa nie wiem gdzie zyją no masakra jakas !!!! Jak tak można :wściekła/y: nerwy mnie biora na takich nieudaczników :wściekła/y:,noo teraz to sie zdenerwowałam
ale na poprawe humoru :

images

:-):-D:-):-D:-) pyyyyyyyyyyyyyszota :tak::tak::tak:

ok Lachonki moje ja zmykam bede pozniej bo chatka wzywa ,pranko ,obiad i prasowano a pozniej padne na ryjek hehe

Ostatnia edycja:
Witam

dziewczynki to chodzcie i wyślemy naszych emkow na bezludna wyspę :-D

Rozia raczej po czopku wszystko wyszło tylko może brzuszek ja boli,my tak mamy po kupie :( jeden dzionek brzusiu męczy chociaz od tygodnia juz spokój mamy a nie zapominaj ze karmiąc piersią musisz uważać co jesz ja powolutku wprowadzam sobie inne jedzenie i Lilunia od kilku dni jabluszko wcina a wczoraj to jadła tak dużo ze aż sie wystarczyłam :szok: Bo ciagle krzyczała w końcu dosypalam jej kleik ryzowy i po 2 lyzeczkach miała juz dość :)

paula co to za dołek :crazy: Cio?

Pozdrawiam was wszystkie

LiLuu ta kula u nogi, która co jakiś czas daje o sobie znać :dry: z tym, że teraz ze zdwojoną siłą- trochę opisałam na enpr...
na szczęście suwaczek odlicza w miarę szybko ;-)

Dzień dobry

przeziębiona jestem :confused2: do tego D też pociągający :confused2: więc czekamy aż nam przejdzie, oczywiście przy karmieniu nic konkretnego wziąć nie mogę ehhh
wczoraj wypiłam mleko z czosnkiem i masłem(bez miodu bo może uczulać) a dziś mała wierci się przy cycku..ponoć czosnek może zmieniać smak mleka, pewnie pannie cosik nie pasuje :-p

Viola brawa dla Syneczka :D :D :D bystrzak z niego i odważny facet na dwóch nogach :tak: :-)
za pracę nieustannie zaciskam kciuki ;)
Rozia dobrze że małej czopek pomógł, miłego dnia dzisiaj :)
Losiczka dawaj znać co z tym aresztem :-D:-D
a poważnie trzymam kciuki za odebranie wypłaty
Marta daje ci w d... ciąża, te bóle głowy...no ale już bliżej niż dalej do porodu ;)
Liluu pięknie zleciało, u was już rozszerzanie diety malutkiej :)
Paula wenooo wróć ;)

ide machnąć trochę żelazkiem :p

Truskawko wrócił m :-(;-):-( :-D szef był w domu :szok: pokazał mu ostatni przelew :sorry: a mąż powiedział że jak do piątku reszty siana nie będzie to mu samochód weżmie :sorry::cool2::sorry: no już go widzę jak go bierze :-D:-D:-D

Faktycznie czosnek może pannie nie smakować :-) a swoją drogą jakie wybredne te dzieci od małego he he :-D;-):-D

W lodówce światełko :-( mąż poszedł na łowy :-) tzn połowy :-D co by było cosik na kolaciję :-p:-p:-p

A jak tak myślę o moim m to zaraz przypomina mi sie piosenka " zamienię go na młodszy model ":-D

Pauluś dolinka w tak piękna pogodę :sorry: no co Ty córuś :-D

ufff wyłaziłam się z małą, teraz chłopaki na podwórku grają w piłkę a mała dosypia wśród ich okrzyków:-p

Losiczko normalnie nóż się w kieszeni otwiera, żeby człowiek tak się musiał męczyć żeby dostać pieniądze które uczciwie zarobił...

reklama
My też dzis pospacerowałyśmy :-) Treaz w domku już jesteśmy, bo chciałam małą na ogródek wystawić, a ja zająć sie domem (bo Jaśnie Pan ma focha i nic w domu nie zrobił,a cały dzień siedział), ale pies ją obudizł i teraz w swoim łóżeczku dosypia :-) A ja zaraz za sprzątanie się biorę i obiad sobie na jutro zrobię :-)

Do góry