• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witamy zgubę :-)
Nie przejmuj się Oliwką, boi słyszałam,że to częste u dzieci... Po prostu wchodzi w fazę poznawania własnego ciała ... No właśnie, a co lekarz na to??

Ja dziś w sumie niewiele zrobiłam, ale jakos taka padnieta jestem jakbym to ja kosiła na ogródku, a nie m...

Jutro może mnie nie być, bo mamy popołudniu grilla, a rano muszę wybyć z domu,żeby m mógł się wyspać, a poźniej tzreba sie przygotowac do tego grilla :-)

reklama
Ewirut to widzę, że nasze Puzle :-D:-D:-D oboje mają 2 zmianę :-p Dobrze, że mamy siebie, to przeczekamy ten czas :-p

Rozia grillujcie, grillujcie :tak: ja jeszcze nie jadłam grilla w tym sezonie :-( aleeeee jutro jest impreza na Dolomitach, tak więc K obiecał, że pojedziemy na kiełbaskę i mięsko :-p Mam nadzieję, że dotrzyma słowa :-)

Rozia- to może przez tą pogode? No ładnie ładnie ktoś tu jtro bedzie imprezował ;-):tak:

Ciekawe co my sobie na jutro zaplanujemy?
No chyba , że mój juz cos wymyślił i jak przyjdzie z pracy to mnie uswiadomi:baffled::tak::-)

Paula- a od poniedziałku mój puzel ma pierwsza zmiane czyli od 6-14:-D

No czasami zapomnina i nic nie robi a czasami az steka szok ;/
a strachu sie najedlismy z jednym jak i z drugim ale juz lepiej zobaczymy co bedzie dalej a mieszka nam sie lepiej ;p

Sylwia będzie dobrze- musi :tak:
A co do mieszkania, to nie ma jak na swoim :-)
Ja uwielbiam mieszkać z moimi rodzicami, bo są na prawdę OK, wyluzowani :tak: aleee jak przyjadę do K to jest zupełnie inaczej- jakoś tak jeszcze lepiej :-p Mimo, że przyjeżdżam do Niego, a nie do siebie, ale jednak
;-)

Paula my już raz grillowalismy, ale nie do końca uznaję sezon za rozpoczęty, bo pyła paskudna pogoda i siedzieliśmy w domu, a tylko kumpel biegał do grilla, ktory był na zewnątrz :-)

Sylwia a co to za mieszkanko?? Opowiadaj co i jak :-) No i jak sobie radzicie z opieką nad dzieciakami??

Rozia ale chociaż poczuliście TEN smak :-) to już coś ;-)

Na TVP1 leci Opole, gdyby któraś miała ochotę popatrzeć :-p ja słucham, bo już nie wiem co mam robić :baffled: A z lodówki woła na mnie jabłkowe Somersby... chyba się do niego za chwilę uśmiechnę :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry