• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Wynajelismy mieszkanie dalej pracuje z Oliwka bylam u neurologa bo bylo podejrzenie padaczki ale ma calkiem co innego ... onanizuje sie ;/
z mariuszkiem bylam w lodzi na badaniach bo nie przyjmuje szczepien mial fioletowe nozki 2 h po szcepieniu i musimy sie szczepic calkieminnaczej nowoczesnymi szczepionkami i kontrolne badanie mamy w lipcu i nie wiadomo czy odbedzie sie szczepienie jesli neurolog wyrazi zgode to tak a jesli nie to bedziemy dalej czekali bo teraz mamy juz opoznienie ;/
a tak wogole to neta nie mialam ;p

Sylwia no to miałaś co robić :szok:
Biedny Mariuszek... dobrze, że jest możliwość innego szczepienia :tak: chociaż zapewne koszt powalający... :baffled:
A co do Oliwki, to już słyszałam o takich przypadkach, co lekarz na to? Słyszałam, że niektórzy lekarze karzą to po prostu przeczekać i nie zwracać uwagi... Tak czy siak dobrze, że to nie padaczka :shocked2: jejku, pewnie niezłego strachu się najedliście...
A jak się mieszka na swoim? :blink:
Jak w pracy? :blink:

edit.:

Ewirut
;-)

reklama
Sylwia- oj to miałas rzeczywiście troche problemów. Ale bedzie dobrze zobaczysz:tak:
Paula- JA też mam jeszcze dwie godzinki , aż mój A. wróci:tak: A potem to juz jestem tylko dla niego;-);-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry