Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tylko to co dla małego poszykowałam i koniec,dzis jeszcze do spółdzielni pozniej musze jechac i to osobiscie bo nikt za mnie tego nie załatwi ale to juz G ze mną pojedzie bo ma wczesniej wrocić ,za tydzien mały jedzie na zielona szkołe od srody i te musze mu ubrania i wogóle go wyszykowac ,a kto to za mnie zrobi 

a tak to leze nawet do sklepu to mało co chodze
My przez dobre 5 lat współżylismy bbez zabezpieczenia. po 3 latach zaczelismy sie leczyc wyszlo , ze slaba ruchliwosc plemników mieliśmy 4% szans na naturalne zajscie w ciaże. Zdecydowalismy sie na inseminacje wydalismy kupe pieniedzy na dojazdy do kliniki i leki wyniki wizyty i wogóle
A wszytsko poszło na marne, nie powiodlo sie. Mój maż jeszcze jakos to przeżyl, ale Ja zalamamłam sie kompletmie . Praktycznie wogole z nikim nie rozmawiałam oddaliłam sie od ludzi . Ale po 7miesiacach gdzie odpuscilismy sobie badania i ponowne proby inseminacji, bo lekarz powiedzial , że zajde w ciaze tylko po in vitro, zdarzyl sie cud zaszlam w ciaze naturalnie to byl wielki szok a moj maż mial swietny prezent na 30urodziny
Juz nawet mielismy umówiną pierwsza wizyte na in vitro, ktora zostala odwolana... i takim niespodziewanym trafem jestem teraz w 32 tyg ciazy i juz bardzo bardzo nie moge sie doczekac, kiedy bede miala to malenstwo przy sobie. Także z góry dziewczyny przepraszam , że tak czesto pisze o ciazy , ale chyba rozumiecie mnie i jak bardzo jestem szczesliwa z tego powodu

więc jutro będzie musiał je ugotować- nie ma wyjścia
Na szczęście On z tych gotujących i robi to o niebo lepiej ode mnie