• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dziewczyny potrzebuej rady. od 2 tygodni nie karmię juz Olka piersia. juz wcześniej tylko w nocy dostawał ale ja miałam mało pokarmu i chyba się nie najadał bo co chwile sie budził

2 tygodnie temu jak zachorował sam nie chciał cycusia i tak juz zostało. piersi wcale mnie nie bolały ani nie czułam ze mleko nachodzi. ale od 2 dni w prawej czuję takie stwardnienie i guzek. lewa ok ale ona zawsze miała mniej mleka. co ja mogę teraz zrobić. boję się aby nie doszło do zapalenia. jak sobie pomóc?

HELP!!!!!!!!!!!!

reklama
Lori- mi jeszcze chyba nie opadł a i tak lata do kibelka co troszke w nocy z zegrkim w reku co 2 godziny:szok: Ale na szczescie nie mam problemu z zasypianie ponownym:tak:

Malami- mnie zaczyna dosc czesto po bolewac , jak za duzo chodze , to strasznie mnie boli w dole:szok: Ale jak tylko po leże troszke to przechodzi:tak:
agnes- przykro mi w tym nie pomoge , bo nie mam zielonego pojecia na ten temat... ale nie martw sie na zapas:tak:

agnese - idź pod prysznic i lej ciepłą wodą na cycek i staraj sie ten guzek rozmasować. Ciepła woda rozszerzy kanalik.
Btw na pewno warto zrobić usg piersi po skończonym karmieniu, ja robilam sobie żeby sprawdzić czy gdzies dalej nie ma jakiś guzków z mleka.

ewiru - ale ty tak w nocy latasz na nr 1 czy 2 ? ... bo ja na siku to tez 3 wycieczki w nocy musze zaliczyć :-p ... no i niestety mam tak samo jak ty ... dłużej pochodze i mnie krocze boli, brzuch kuje. No jak stara babcia.

Malami- a Ja znowu mam wrażenie , że chodze jak kaczka , bo jak ide to tak śmiesznie sie kołysze:zawstydzona/y::tak:
Lori- na siku latam :tak: Tak jak mówisz 3 wycieczki to minimum... A co dziwne jak tylko siku zrobie to momentalnie mam sucho w ustach i zaraz musze sie nawodnic:tak: Teraz strasznie duzo pije wody, ale ja caly czas na gazowanej lece:tak::-D
Liluu- dziekuje, nie mam doswiadczenia wiec troche sie obawiam:szok:

reklama
witam drogie panie,ja na pauzie jestem i staram sie nadrobic zaległosci forumowe:sorry2:a ze trochę sie nazbierało trochę czasu mi to zajmie...ewirut1 a mogę zapytać ile się starałaś o dzidziusia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry