• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ja sie melduje ale jakas taka bez wany ... kurcze czarna passa nas dotknęła ... najpierw zalaliśmy sąsiadke która miała łazienkę po remoncie i do poniedziałku trzeba czekać na gościa ze spółdzielni, to jeszcze dzisiaj zdechło mi na amen auto. Zawsze biednemu wiatr w oczy :confused2:

no to lece szybko poprasować bo mam jedno pranie a nie lubie jak mi sie zbierają zaległości

Lori- czasem tak bywa niestety:-( Ale ja to zawsze mówie , że po burzy przychodzi słonce:tak:
to jak autko zdecho to nie mały wydatek ci sie szykuje:eek:

Dziś po poludniu znalazłam u siebie kleszcza:wściekła/y: i to już drugi raz od kad jestem w ciąży:no: a w dodtaku to jeszcze sobie takie mijsce znalazł, że w zyciu bym ich tam nie szukała na małym paluszku u nogi:szok:

Ostatnia edycja:
Martuś no ja więcej w pracy teraz niż w domu :szok:
A truskawki też jakoś strasznie mi podchodzą, dobre się wykluły w tym roku
:-D
Ale fajnie, za niedługo poznamy nowego człowieczka
:-)

U mnie zaczęły się upały, ciekawe jak długo potrwają
:-p

Hejka :-D

no mnie wczoraj kłucie męczyło cały dzień i brzuch też już opada ....zgaga odeszła chyba na dobre bo dzis drugą całą noc nie męczyła :-) nareszcie ....Oskar wygina się bardzo ,a wszyscy co mnie widza to mowią ze brzuszek malutki zgrabniutki jakbym piłke połkneła tylko juz spuchnięta jestem ,mam nadzieje ze max w 38 tyg sie rozpakuję :tak::tak::tak:

aaaa i od 2 dni mam jakis rozstrój żołądka :-( tez nie wiem od czego

Paula a ja jak widze truskawki to wcinam jak głupia jakbym nigdy ich nie jadła :-D

Lor ...... no jak sie wali to wszystko na raz :wściekła/y: zycie ....... znam to z autopsji ;-)

bylismy wieczorem foteliki w sklepach oglądac ..............ceny kosmos a maxi cosi to juz trochę przesadzają :zawstydzona/y:

Ewirut no mi sie brzuch juz chyba zaczyna opuszczac jak zgaga poszła sobie w dal ;-)

Miłego słonecznego dzionka :-D

aaaaaaaaaaaaaaaaaa i jade dzis wynik posiewu odebrać

Witajcie kobietki :-)

U nas juz dzis pochmuro i z rańca padal deszcz:angry: Ale widze , ze powoli sie przejasnia , wiec może nie bedzie tak żle:tak:

Katrina- wiem juz kiedys mialam rumien z kleszczza i bralam silne leki , żeby zapobiec boleriozie.
Paula- a za mna non stop chodzą pomidory:blink: wcinam bardzo dużo ich:szok: Mój mąż twerdzi , że maluch nigdy nie zje pomidora;-):-p;-)

Malami - ja tez czuje ,że raczej do konca nie do nosze;-) Choc to róznie bywa:-D Ale chcialabym na koniec lipca juz miec dzidzie w domku:tak::tak::-D
No i dobrze niech sobie zgaga idzie :-):tak:

Lori- postanowiłam kupić coś w aptece na kleszcze , bo troche sie obawiam powikłań , a znajac moje szczescie to pewnie na sam koniec mnie cos do padnie:confused:

Miłego i słonecznego dnia:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry