• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
LiLuu to Lily jest bardziej wytrzymała niż ja :szok::szok: mnie często oczy zamykaj się już o 21:00 :sorry2:
Z tym seksem nie żartuj nawet :-p

Ewirut Lily to taki nasz mały diabełek z ciepłą dupką
:-);-)

No to rzeczywiście późno Ci chodzi spać:baffled: Moja Bianka to o 20 kąpiel, później karmienie i do spanka :-)

aaaa Paula zapomniałam Ci powiedzieć,że przeczytałam już całą trylogię gray'a :-)

Paula ja wcale nie żartuje :zawstydzona/y: Nie dość ze spimy wszyscy razem to na dodatek nie mamy nikogo kto by sie nia na chwile zajął czy na spacer zbral
jak P próbuje mnie dotknąć to ta sie od razu budzi hihihihihihi
A co do ej wstawania to ostatniej nocy obudziła sie o 1 i bawić sie chciała śmiała sie i gaworzyla :szok:

NA TVP2 Dzięki Bogu już weekend :-)

Edith..

liluu ale w jednym łóżku, czy w jednym pokoju?? No to rzeczywiście macię przerypane... U nas Bianka śpi tak do 5 a czasami nawet do 7 ( jak dziś:-) ), je i idzie dalej spać :-) I wstajemy tak koło 9-9:45:-)

Ostatnia edycja:
Ewirut ja jeszcze nie uciekam, mam z 15minut :-p to słodkich snów było do Lori, bo pisała, że idzie już :tak:

LiLuu no to niewesoło... mam nadzieję, że jak będzie starsza to będzie łatwiej :tak:

Rozia przełączyłam się na TVP2, bo to Opole to takie nudne, jak flaki z olejem :baffled: Kabarety są niezawodne :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry