• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ja w ciaży nie miałam zachcianek :-( Bardziej przed ciążą :-)

edith...

Ja też uciekam,dobranoc i jeśli by mnie jutro nie było, to miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
lori bo te np krztusiec jest szczepionka nigdy nie zmiweniana i powinna byc dawno wycofana bo w normalnych krajach sa inne nowoczesne lepsze bezpieczniejsze nieskojarzone

Dzień doberek:-D
Ale piękny sloneczny dzień dzis mamy:tak::tak::-D

Liluu- pierwszy raz słysze i widze cos takiego:szok: Ale powiem Ci , że może byc całkiem praktyczne i wygodne:tak: chyba warto spróbowac:-)

Mój wczoraj przyszedł z pracy i ozanajmil mi , że dzis też idzie , ale byłam zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ,ale na szczęście na rano i do 14, a nie na 14 do 22, bo juz bym chyba całkiem eksplodowała z nerwów:angry::angry:

Miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
Ewirut wyluzuj :-D Bo Bartus czkawki dostanie :-p A twoj puzel nim sie ogladniesz bedzie w domciu.
Tez mięsie wydaje ze warte spróbowania kupię i powiem wrażenia po pierwszej @ :tak: tutaj to jest bardzo popularne

Liluu- ja na razie o @ nie myśle ,bo wcale a wcale mi jej nie brakuje:tak::-D
A po jakim czasie po porodzie wraca @ ????

A tak wracając do tej czkawki to wiesz , że odkad zaszłam w ciaże czkawka w zupełnosci mi odeszła , a kiedys mialam bardzo czesto a zwlaszcza przy jedzeniu musialm miec duzo picia.... A teraz nie pamietam co to czkawka , a Batrus tez nie czuje zeby mial czkawke. Ciekawe Jak bedzie po porodzie?

Ostatnia edycja:
Z @ po porodzie bywa różnie tutaj dziewczyny nawet po prawie roku dostawały a ja po 2 miesiącach a karmie tylko piersia :( nie dała mi cholera o sobie zapomnieć wrrrrrrrrr
heh dziwne ze Bartus nie miewa czkawki bo takie dzieciaczki raczej ja maja widocznie nie umiesz jej odróżnić od zwykłych ruchów ( tylko sie na mnie nie obraz) to takie jakby pakanie od środka takie odczucie :tak:

reklama
Lilu- może i masz racje nie wiem nie znam sie na tym to moja pierwsza ciąża i wileu rzeczy nie wiec nie mam o co sie gniewac:tak: A czasem sa takie szybkie delikatne ruchy jeden po drugim, może to własnie to czkawka:baffled:
Oj to rzeczywiscie szybko Ci wróciła @.... Ja ciesze sie niezmiernie , ze ja=ej nie mam , bo zawsze mialam strasznie bolace okresy , czesto traciłam przytomnosc itp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry