• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja zawsze lubiłam oglądać Opole, ale coś mnie dzisiaj denerwuje prowadzący, jakiś taki anemiczny i bez życia :-p
Dobrze, że są tak różnorodne gusta, bo inaczej było by straaaaasznie nudno
:tak:

Ewirut wiesz ja tak mam od zawsze, że jak coś zobaczę w TV dobrego albo gdzieś mi wpadnie w oczy to mi się zachciewa :-p Także podejrzewam, że ciążę po zachciankach będzie u mnie bardzo ciężko zdiagnozować :-) tak samo po mieszaniu produktów- np. u mnie to codzienność żeby zjeść trochę czipsów i zagryźć je później czekoladą dla zmiany smaku :-D

Rozia mnie on jakoś dzisiaj męczy :-)

LiLuu kurcze ja wiem, że cuda się zdarzają, ale zobacz na mój wykres i serduszka... jakoś nawet gdyby tabsy nie działały to przytulasy były w takim średnim czasie aby KTOŚ mógł z tego wyjść... przynajmniej tak mi się wydaje
:-)

edit.:

OK Dziewczyny, ja uciekam, bo Dziubas się zbliża do domu :-)
Miłego Wieczoru i pogodnego jutrzejszego Dnia :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula- ja też mieszam smaki mój A. mowi jak możesz jabko zapic woda, albo po pieczonej kiełbasce na pic sie kefiru itp i dzwi sie,że nie mam rozwolnienia:szok:
Ja tez nie po zachciankach rozpoznałam.. Głownie to po strasznie bolący piersiach:szok: i spózniajacym sie okresie, ale ty sie nie przejmowalam, bo czesto tak mialam:tak:

reklama
Ewirut mam tak samo :-) mogę mieszać wszystko, a sraczki i tak nie mam :-D:-D:-D

Kurcze no syski też mnie troch bolą przy dotyku, ale to pewnie od czegoś innego :-p

Dobra uciekam :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry