• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Martuś no niestety cięzko mi było u teściów wypocząć, bo niewyspana jestem i takie tam :-) Dopiero dziś, choć nie mogłam zasnąć w nocy z duchoty, to jakos mi lepiej :-) Chyba,że to psychika na mnie tak działa :-)

Liluu myslałam o Tobie ...

Hello :-)

Martuś słoneczko, a może organizm Ci się oczyszcza przed porodem?
;-)
Aparacik taki zwykły (metalowy) u mojego ortodonty kosztuje 1 500zł, a jak miałam kosmetyczny kiedyś na górny łuk to kosztował 2 500zł + comiesięczne wizyty 100zł
:dry: -więc trochę kosztuje, ale pomijając już wygląd zębów, to jest to też dla zdrowotności, bo wiadomo jak czyści się krzywe zębole :-p

Truskafffka
ja bym już powoli do skarpety odkładała na wesele hahaha
:-D
A córka- cukiereczek grzeczniutki :* Taką będę sobie kiedyś życzyła
;-)

Lori piękna córa
:-)

Ewirut Puzel u mnie był dlatego nie miałam jak zajrzeć
;-) a do tego nie miałam neta, bo była modernizacja na nowe łącza, aby był jeszcze szybszy :tak: zobaczymy, bo puki co to musiałam interweniować, że się co chwile odłącza :-p:wściekła/y:

U mnie zrobiło się chłodno 14,8’C
:blink: Po tych duchotach to prawie jak w zimie :-D Trochę polało, ale dzisiaj poza chmurami to OK., spokojnie :tak: Poza tym weekend udany, bo z Puzlem :-p

Buziaczki Babulce :*

Rozia wiem jak to jest nie ma to jak u siebie :-D wiec odpoczywaj :tak:

Paulus no i jak teraz zębolki slicznie wyglądają :-D:-D:-D:-D

ja już sie wywoskowałam a tak wyglądają moje stopki ;-)
1045108_492718190799517_1046672316_n.jpg

no i teraz mogę iść rodzić heheheheheheh

Martuś no dużo lepiej wyglądają, a właściwie nie ma porównania z tymi przed aparatem (przynajmniej górne, bo dolne w trakcie "roboty") :-D
Śliczne pazurki :tak:

Ewirut też mam taką nadzieję ;-) bo masakra, bez neta jak bez ręki :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry