yesenia
Fanka BB :)
Witam! Jestem Anka. Mam 32 lata, męża i 7 letniego synka Miłoszka. Pracuję w aptece. Już od jakiegoś czasu myślę o drugim dziecku ale ciągle nie mogę się zdecydować. Tym razem przeszkodą jest praca. Jak już pisałam pracuję w aptece, a tak dokładniej to w jednej jestem na cały etat a w drugiej dorabiam sobie na 1/3 etatu. To właśnie ta druga praca trochę mnie hamuje. Pracuję w niej od roku, mam umowę do końca sierpnia 2013. Dziś kierownik zaproponował mi dalsze przedłużenie umowy, a że każdy grosz się przyda zgodziłam się. Myślę że to będzie przedłużenie na rok. Czekałam właśnie na jego decyzję, już miałam zaplanowane, że jeśli mi nie przedłuży to na jesień zaczynam starania o drugie dziecko. Dziś pogadałam o tym z mężem, który już bardzo chce mieć drugie dziecko ( ja też !!) Ustaliliśmy że naprawdę nie ma na co dłużej czekać , na przełomie kwietnia- maja 2014 zaczynamy starania. Przez zimę pomogę z tej drugiej aptece, a potem niech się dzieje co chce. Nie mogę już dłużej przekładać tej decyzji. Mam już swoje lata i bardzo chcę mieć drugie dziecko. Przez ten czas będę się starannie przygotowywała. Chcę zmienić dietę i troszkę schudnąć. Zaczynam łykać kwas foliowy. Mam nadzieję że znajdę tu przyjazne duszyczki, które będą mnie wspierały. Ja ze swojej strony zapewniam wsparcie i pomoc farmaceutyczną
Jeśli chcecie o coś zapytać zapraszam! Życzę Wam Wszystkim powodzenia!
to Ci zjawisko :-) 
fajnie że spotkanie udane