• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula- bedzie wtedy juz biegal maly smyk obok nas:-D:-D

Malami- jak samopoczucie dzis Twoje?

Ja czuje sie drugi dzien nie ciekawie :no: Pol nocy nie spalam , bo maly mi tak wiercil noga w żebra , że nie dalo rady spac, wieczorem mnie mdlilo i teraz znowu zaczyna mnie mdlic:angry: Czyży cos bylo nie tak?

reklama
Ewirut będzie wesoło :-)
Mały coraz większy to i bardziej Go czujesz, pewnie ma coraz mniej miejsca, bidulek :tak: właśnie zerknęłam na Twój suwaczek i już niedużo Ci zostało do porodu :szok:

Paula-tak juz co raz bliżej:szok: Lekarz wczoraj ustalil mi wizyte na 37tydz i mowi do mnie tak , Tylko mam nadzije ze sie jeszcze zobaczymy na wizycie i niee urodzi Pani jeszcze... JA mówie to nie odemnie zalezy:-)
Ale to wspaniale uczucie jak ci sie maluszek w brzuszku wierci:-D:-D

Katrina- Co tam u Ciebie??

Paulus spoko spoko ,dni tak szybko lecą ze sama sie zakręcona robię :-D,kurcze ................. też bym chciała takiego "Lasta" w te wakacje ;-) hmmm ale nie da rady ,no moze jak bedzie wszystko dobrze to w sierpniu do nas nad Pl morze pojedziemy na weekend :sorry2:

Ewirut ja mam skurcze 3 dzień i to bolesne ale jeszcze w dosyc sporych odstepach czasowych ....ale kto wie ,mi niedobrze rano było bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

a Pani doktor powiedziała ze jakis wirus Szymka łapie no i do tego tez cos z alergii moze byc ,dostał syropy i zobaczymy ;-)
a jutro ma koniec roku :-)

i dzis jeszcze wiozę go na Orlik na testy bo zbierają młodą kadrę w Wiśle Płock ;-)

reklama
Marta no nie wiem co ja tak zagmatwałam :baffled: W takim razie jak udała się zielona szkoła Szymuśkowi? :-)
Ja bym chciała nad Bałtyk, ale K zdecydowanie nie... Tak więc zdaję się na Niego, co wynajdzie
:-p W sumie Tunezją czy innymi arabusami też nie pogardzę w razie czego :-D
Uuuuuu to będziesz miała sportowca
:cool2: Trzymam kciuki :*

Ewirut a lekarz jaką datę podał?
:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry