• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ewirut hehe to se teściowa wymysliła, dobrze,że nie powiedziała że z wami ma spać. Od razu do łóżeczka!!!! A jakie kupłaś? Ja muszę Antkowi zmienić łóżeczko, czekam na jakiś przypływ gotówki :)

reklama
dziewczynki pić ona pije chętnie soczki :( ale ja mleko stracę jak ńie bedzie jeść

wizyte mam za godzinę u lekarza ciekawe o mi idiota powie :/

edit

Podalam jej wlasnie biszkopta wcina aż jej sie uszy trzęsą wiec dlaczego nie chce cycka kurde space problemy ;(

Ostatnia edycja:
hejka

podpisuję tylko listę, bo mała się właśnie obudziła to wyjdziemy sobie na podwórko do cienia :)

Liluu płyny możesz jeszcze ze strzykawki spróbować podawać, szkoda malutkiej :(
MałaMi tulę...byle do czwartku i niech już Oskarek bezpiecznie pojawi się na świecie, a dla was zdrówka!!
Rozia może się małej znów przestawi
a może słonko ją wcześniej budzi? ma rolety w pokoju?
Ewirut sikaj na nią ciepłym moczem, szkoda nerwów :p

miłego dnia!

Marysia - ja juz podziękowania mam za sobą, musiałam przyśpieszyć bo u Matika w grupie świnka się pojawiła i juz tydzień siedzi w chałupie. Oczywiście przez hormony ciążowe za bardzo się wzruszyłam :sorry:

Liluu - tez jestem ciekawa co Ci lekarz powie. Oni tam na wszystko dają paracetamol. Jak cos je i pije to spoko bo się nie odwodni. Mleko może sobie pościągaj i zamroź żeby utrzymać laktacje i oczywiście próbuj przystawiać.

Viola - jak ma roczek to moze juz od razu lepiej takie łóżeczko zakupić? KRITTER Rama łóżka z dnem z listew - biały - IKEA

Lori ja nie mam gdzie wstawić takiego łóżka. Antek mieszka z nami w pokoju, a pokój malutki :( Chcemy takie zwykłe turystyczne ,żeby w razie draki zabrać do babci, bo jak zacznę pracować to może się zdarzyć,że mały będzie musiał spać u babci.

Lori z kad wiedziałaś ze dostanie paracetamol ?:-D
a wiec moja panna ponoć ma infekcje gardła mówię ponoć bo tego ńie widziałam :-p Ale lekarka zajrzała dość głęboko do gardziola tak ze pozostaje mi jej wierzyć

dostala paracetamol i krople z soli fizjologicznej do noska

jestem wykończona cała noc nie przespana mała spała mi tylko na rekach ,teraz bez jedzenie jestem wrrr muszę ja uśpić zjeść cos i sie położyć

przepraszam ze tylko o nas ale nie dam tacy o niczym innym myśleć

reklama
Witam słonecznie :cool2::-)

Violu cudne masz dzieci
:tak::-)

Martuś nie rozumiem jak w oddziale NFZ masz płacić za KTG- to jest jakieś chore
:oo2: najwyraźniej chcą sobie dorobić na pacjentach którzy nic nie powiedzą tylko zapłaca (bo tacy też się zdarzają)- :huh: zwłaszcza w stresie, czasami człowiek przestaje myśleć racjonalnie i robi co mu powiedzą... Polska służba zdrowia kuwa mać :wściekła/y:
Dzisiaj arbuzik też na mnie czeka hahaha mniaaaammmm
:laugh2::-p

Rozia hihihi mamusia przyzwyczajona do spania, a tu Bianka robi psikusy
;-)

LiLuu teraz już będzie lepiej, przejdzie Jej szybciutko i nie będzie się męczyła :*

Ewirut no mi też smakował i dzisiaj powtórka z rozrywki
:laugh2:
Ja dzisiaj wolne, a Puzel znowu druga zmiana, także już spędzam czas sama
:unsure:
Teściowa- śmiechu warte
:tak:
Łóżeczko fajne
:-) Fioletowe by pasowało do sypialni K :-p ale szare też mi się strasznie podoba :tak:
Mam nadzieję, że pokarzesz efekty po fryzjerze?

Miłego Dnia :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry