• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ewirut ahaaaaaaaaaa takie buty :-) no to elegancko, posiedzimy na warcie razem :-p
Nooooo bo wczoraj nie doczekałam deserku, bo....... UWAGA!!!! ..... zasnęłam :sorry: no, ale tłumaczy mnie to, że byłam po nocce :laugh2: przebudziłam się tylko jak K włączył film, a moje drugie przebudzenie było jak skończył oglądać :rofl2:

Rozia brzoskwinką też bym nie pogardziła :-)
A M na którą ma nockę? :-p Bo po 22:00 mój będzie wracał, więc będę stąd uciekała :sorry:

reklama
Rozia- brzoskwinki tez lubimy ,ale powiem wam , że ja lubie te z puszki w syropie do ciasta co sa :-):-p
A juz slyszałam ze sa jagódki w lesie wiec trzeba Puzellka zabrac na spacer do lasu i nazbierac troszke jagódkow:tak: i zrobic pierozki z jagodami :tak::-p Co wy na to?

Ewirut jestem za, a nawet przeciw :laugh2::laugh2:

Ja kiedy poszłam z K do takiego parko-lasu :rofl2: na konwalijki :blink: a skończyło się tak, że wróciliśmy bez nich, bo stwierdziliśmy, że trzeba za daleko wchodzić w krzaki, a mieliśmy krótkie spodenki ;-) oczywiście te które były zaraz przy dróżce już dawno zostały oberwane
:sorry: mimo że zrywanie konwalii nie jest dozwolone to patrzcie jacy ludzie są przekorni :-)
Boróweczki mmmmmmniaaammmm :-p Ewirut idź zbieraj i lep pierogi, bo warto :-)

Paula- Ty juz nie czaruj mi tu z tym ,że nie wolno;-) Powiedz lepiej , ze zajeliscie sie czym innym:zawstydzona/y::-p
A własnie dzwonila do mnie moja mama i mowi , że lepi pierożkiz jagodami i truskawkami... Juz mi slinka cieknie:-p
Ale na jagodki to dopiero jutro , bo dzis juz padal deszczyk i cizko bedzie sie zbierac maszynka i czyscic , bo duzo lisci sie przyklei do jagodkow:tak: Wiec ja zostawiamto na jutro:-D

Ewirut nie nie, za dużo ludzi było, bo to taki parko-las idealny na niedzielne spacery :-) ale Wy jak pójdziecie do lasu "na jagody", to kto wie co tam się będzie działo :-):cool2:
Nie rób mi smaka :no::wściekła/y::laugh2:

Ewirut na pierożki z jagodami i truskawkami :-)

Rozia czekamy na Ciebie aż wrócisz w takim razie :tak:
A Ty masz roczny macierzyński? Czy już powoli będziesz zbierała się do pracy? :szok: nie pamiętam, czy mówiłaś :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry