• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

błagam niech ktoś wydłuży dobę bo nie wyrabiam w 24 h wszystkiego zrobić

pamiętacie w ogóle mnie jeszcze? znowu będę się kajać że mnie tak mało ale uwierzcie brak czasu. dobiero wieczorem mam chwile aby usiąść przy kompie a wtedy na ogół net nam nawala

u mnie ostatnio wszystko na wariackich papierach. załatwiam co chwilę jakieś zaległości. niby urlop a ja jeszcze ani jedego dnia nie miałam na odpoczynek.

jutro wyjazd do Łodzi. mąż jedzie na koncert a my do towarzystwa i troszkę zobaczyć miasto bo jeszcze nigdy nie byłam. tak więc ładuję telefon i w samochodzie będę nadrabiać wszystkie wpisy

w czwartek wracamy. w piatek żegnam sie z koleżankami z pracy. w sobotę idziemy na 4 urodziny bliźniaków w niedziele mam nadzieję że w końcu nic nie będę robić a od poniedziałku nowa praca.

tak więc u mnie intrensywnie. jutro wpadne bo jak będę wieczorem w hotelu siedzieć sama to będę potrzebować towarzystwa waszego. buziole

reklama
Lori z kad wiedziałaś ze dostanie paracetamol ?:-D
a wiec moja panna ponoć ma infekcje gardła mówię ponoć bo tego ńie widziałam :-p Ale lekarka zajrzała dość głęboko do gardziola tak ze pozostaje mi jej wierzyć

dostala paracetamol i krople z soli fizjologicznej do noska

jestem wykończona cała noc nie przespana mała spała mi tylko na rekach ,teraz bez jedzenie jestem wrrr muszę ja uśpić zjeść cos i sie położyć

przepraszam ze tylko o nas ale nie dam tacy o niczym innym myśleć

a bo mam siostrzeńca w Anglii .... a tam tylko paracetamol i dla tego zawsze wożę im lekarstwa z Pl a za to w UK kupuje lego bo połowę tańsze :)

Rozia - fajnie że udało Ci sie załapać na roczny macierzyński :)

ewiru - jak tam nowy kolorek na włoskach? ... ja sie dzisiaj umówiłam do fryzjera na 10 sierpnia ;)

agnese - udanego zwiedzania i miłego imprezowania :)

U mnie Oliwka byla zlote dziecko od urodzenia byla na butelce bo ja nie maialam wogole pokarmu a miesiac pozniej mialam operacje wiec innaczej sie nie dalo przesypiala mi ladnie byla grzeczna i nie maialysmy problemow z brzuszkiem a maly placzliwy lubi sie drzec mielismy kolki malo spal czasami nawet oka w nocy nie zmrużyłam ;p

witam się i życzę miłego dnia ... ja juz wybywam z domku, zajrzę przed obiadem jak będę uciekać przed słońcem :-p

Pamela - a Ty robiłaś test ciążowy???? ...... bo mam jakieś dziwne przeczucie na II

Witam sie i ja

po kolejnej nie przespanej nocy :no: Cała noc z gorączka i bez siusiania myślałam ze zawału dostanę w oczekiwaniu na mokrą pieluchę
kurcze cały czas sie zastanawiam cy to rzeczywiście zapalenie gardla czy nie pęcherza tak jakos mnie to dotkło, mam wrażenie ze boli ja brzuszek zanim sie wysika ale nie jestem pewna :cool:

Pamela rób test :tak:

zycze wam miłego dnia

Dzien dobry :-)

MY już po 1 spacerku, bo m spi po nocce i tzreba było z domu wyjść, ale teraz juz jest taka palma, że zamknęłyśmy sie w drugim pokoju, bo nie ma się gdzie schować na dworze...

Liluuu a masz tam gdzieś polskiego pediatrę ??

Lori też się cieszę,że mi się udało :-)

Agnes nic sie nie martw, poczekamy na Ciebie :-) najważniejsze,że sie pojawiasz i dajesz znać,że żyjesz :-)

Pamela i co z tym testem ?? :-)

No jak tam nasze ciężarówki się dziś czują ?? Malami?? Żyjesz dziecino ??

Miłego dnia :-)

Witam kobietki jestem mega wyspana , pol nocy nie spałam bo co chwile musiałam wstawc siku:wściekła/y: a potem zasnełam to wstałam dopiero teraz :szok: Masakra a kiedy obiade za troche przyjdzie mężuś:tak:

Dla wszystkich którzy nie doczytali Blond kolorek jak zawsze z reszta , choc w mlodszych latach bywały ciemniejsze i różniejsz;-):-D

reklama
Rozia mam ale dopiero na jutro na 12 Umówiliśmy wizytę dziś nie przyjmuje ,a mała ciagle płacze i chyba porządnie zaczyna sie gardło u niej bo zaczyna kaszlec i zachrypnieta No ale paracetamol jej raczej nie pomoże :/ zobaczę jak cos to pójdę jeszcze dzisiaj tu do lekarza ale pewnie mnie nie przyjmie bo wczoraj byłam :wściekła/y: Zasrany kraj wrrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry