• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczynki wszystko ok :-) Humor już lepszy :-)

Liluuu a moja nieobecność nie ma akurat związku z moim złym humorem, a z nieobecnością w domu :-) Ale już jestem :-)

ewirut jak remont??

reklama
ALOHA :-)

Lori a gdzie to wybywacie? Udanego wypoczynku :tak:
Marta chyba jeszcze nie urodziła... tzn. ma stawić się w szpitalu we wtorek ;-) ale kto wie... chociaż myślę, że skrobnęła by eska, gdyby Oskarek był już na świecie :tak:

Ewirut no właśnie, jak efekt malowania? :-)

LiLuu jak Lily? :blink:

Buziaczki Kobietki :*

Paula dziękuje już jest lepiej :) ale okazuje się ze to nie zęby :crazy: Dzisiaj nawet dała sobie dokładnie poglądać w buźce i nic tam nie ma :no:
Ja chyba dostanę kota do głowy przez nią :-p;-)
PA co u ciebie?

Ja dziś krótko Olek chory Gorączka zatkany nos Byliśmy prywatnie u pediatry dzisiaj Dostal leki i czekamy na poprawe Biedny jest nie moze oddychać Ciągle płacze Dopiero teraz zasnął ale śpi niespokojnie rzęzi mu strasznie w nosku Więc czuwam przy nim Położę sie poki m nie śpi i zdrzemnę a potem zamiana Pozdrowionka dla was Jutro mam nadzieję będzie lepiej to wpadnę na dłużej

Agnes kurcze :crazy: Co jest grane z tymi chorubskami nawet na chwile nie dają nam odetchnąć wrrrrr
kochana ucaluj mocno Olka od nas a wam życzę żebyście się wyspali ( ja nie spalam 4 noce) oby u was poszło szybciej

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki :-) Wszystko super dzis male poprawki (wiem wiem niedziela:dry:) Ale wczoraj jeszcze znajomi na wieczor przyjechali i robilismy grilla wiec trzeba było przerwac malowanie:tak:
Efekt bedzie koncowy jak sie wszytsko juz po sprzata i wigole to wtedy najlepiej widac efekty.... Ale kolorek mi sie zaje****ie podoba:tak:

Dla wszyskich buziaczki :-D

Ide robic obiadek :tak: dzis udka z kurczaka pieczone i mizeria ze swoich swiezych ogoreczkow z ogrodka:tak: mniam mniam:-p

Witam niedzielnie Babulce ;-)

LiLuu kurcze to ciekawe co to
:confused: Buziaczki dla Lilusi :*
U mnie w porządku, dzisiaj wolne także odpoczywam
:-) Teraz już bliżej niż dalej do urlopu, więc nawet lepiej się pracuje z tą myślą :-D nie mogę się doczekać :-p

Agnes szybkiego powrotu do zdrówka dla Olusia :*

Ewirut mniaaaaam
:-p swoje ogóreczki- nie ma nic lepszego :cool2:
Mam nadzieję, że pochwalisz się efektami remontu?
:confused:

Marysiu gdybym miała takie moce to od strzału bym przedłużyła dobę
:tak: Kurcze kiedyś czas mijał o wiele wolniej... :blink:

Miłej niedzieli :*

reklama
Paula- jak tylko dojde do ładu ze wszystkim to z mila checia jak na pazie to farba schnie mysle ze jutro juz powoli bedziemy sprzatać:eek: Ja chyba za bardzo nie dam rady wiec wiekszosc spadnie na mężusia:tak:;-):-p
JAk tam pogoda u Was bo u nas jest pieknie ..... słoneczko pieknie swieci i nie da rady usiedziec na podworku bo tak grzeje:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry