• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Katrina dzięki za pytasz ;)
wlasnie doszła paczka :) dziękujemy !!!!!

a my siedzimy w ogrodzie ,Lily trochę lepiej bo nie goraczkuje ale znasz moja gwiazdę ;) cieżko jej polezec choćby chwilke samej więc ręce w użyciu 20h na dobę :)
ajak u was ?

hejka :)

za nami szalony weekend, w piątek nie dość że przygotowania do chrzcin, spowiedź, msza... to jeszcze ta trzydziestka haha ale fajnie było :) wieczór z mężem i winkiem i śpiącymi dziećmi..bezcenny :p :p :p

w sobote od rana sprzątanie, szykowanie...mała na szczęście chyba czuła ze coś wisi w powietrzu i grzeczna jak aniołek była :-pspała ładnie, a jak nie spała to nei przeszkadzała nam w gonitwie tylko nam się z zaciekawieniem przyglądała :-D
chrzciny udane, diabełek wypędzony z dupki żmijki :p mała się spisała, ale oczywiście jak ją położyliśmy do polewania główki to protest był że hohoho ...bo jak to tak, przecież ona musi wszystko widzieć :p
a impreza udana, mała wynoszona, wybawiona, sesja z wszystkimi zaliczona, jak się uporam z fotkami to na pewno się pochwalę :)

aaaaa wczoraj mieliśmy wypoczywać....tjaaaaa... ale nas wzięło na przemeblowanie, bo Melka wyrosła z kołyski, ciasno już miała...więc sruuuu na strych po łóżeczko drewniane, czyszczenie, rozkładanie, małe przemeblowanie i sruuuuu drugie łóżeczko turystyczne i znów czyszczenie, rozkładanie, przemeblowanie :p i tak-drewniane łóżeczko stoi u nas na nocki, a turystyczne w pokoju dzieci na drzemki w dzień :)

uffff....

dziś pospałyśmy do 10:15 młoda chyba odsypiała wczorajszy dzień, bo mało spała w ciągu dnia :p iiii tak mi dzień ucieka dzisiaj że masakra:-p

pozdrawiam każdą z osobna bardzo serdecznie :*

Liluu - super, cieszę się, ze doszło, mam nadzieje, że czopki się nie rozpuściły hihi.

A jak jesteście na ogródku - jak masz trawkę, to rozłóż kocyk i niech mała sobie poleży sama.
U nas od piątku jest znowu ciepło, a dziś upał - super, niech sie choć trochę wygrzejemy przed następną zimą. Alinka dziś znowu pojechała do kuzynki, ja jestem sama z Kubulaskiem. Byliśmy na spacerze - zaglądnęliśmy do "Armaniego", bo nie mam w co sie ubrać jak tak gorąco. Kupiłam sobie sukienkę i spodnie rybaczki. A Kubusiowi ogrodniczki z krótkimi nogawkami. Właśnie się piorą to na jutro będą suche i czyste. Po powrocie ze spacerku musiałam wejść pod prysznic, bo się cała kleiłam.
Teraz mały śpi (w samym pampersie), a ja coś zjem, choć nie bardzo mi się chce, ale jednak trzeba.

No i poparzyłam sobie jęzor...

Ostatnia edycja:
Martusia wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin :*
bukiet-kwiatow-kolorowe-wakacje.jpg

Buziaczki dla Wszystkich ;-)

Załączniki

• bukiet-kwiatow-kolorowe-wakacje.jpg
    bukiet-kwiatow-kolorowe-wakacje.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 42
Katrina wszystko w porzadku z paczka :) nic się nie stało

jak siedziałam w ogrodzie to polozylam Lilke na trawniku i nawet polezala i trawy porwala :) fajnie ze miał kto zająć się Alinka i ty mogłaś trochę odpocząć :tak:

witam babulce

Ja dziś pierwszy dzień w nowej pracy. Zapieprz taki że nie wiem kiedy mi zleciało te 8 godzin. Nie miałam czasu nawet na chwilę usiąść. Fajna ekipa młodych ludzi więc mam nadzieję że będzi ok

Oluś już lepij. od niedzieli bez gorączki. w nosku dzisiaj też mniej rzęzi więc mam nadzieję że jeszcze dzien lub dwa i będzi wszystko ok.

spadam dzisiaj już spać bo padam na pyszczek. do juterka. kciuki za naszą martusię.

Kurcze dziewczynki martwię się o Lily :(
bardzo mało je :/ niestety ale nie chce już cyca :(:( nad czym ubolewam niemiłosiernie on bo malutka jeszcze jest a już nie chce ( starsza córka zrobiła tak samo :angry:) ale najgorsze jest to ze ona wogole nie chce jeść cokolwiek jej daje nie bardzo jej podchodzi dzisiaj zjadla rano owoce z kleikiem różowym ok 60ml potem zupa bezmiesna ok 50ml i wieczorem na sile z płaczem jogurcik rozrobiony z biszkoptem ok 50 ml poza tym wypila w ciagu dnia ok 200 ml soczku i teraz moje pytanie ile jedzą wasze pociechy ? Boje się ze będzie mieć anemie :( w nocy z 2 razy cyca ciągnie.

tak sobie myśle czy nie za dużo soczkow pije ? Ale są takie upały a ona wody nie chce :/

Ostatnia edycja:
reklama
Liluu - mój Kuba kocha jeść, ale od dwóch dni jest problem. Jest gorąco i nie bardzo je, tylko"mokre" rzeczy - owoce, jogurty, nawet zupa nie bardzo nam dzisiaj szła. Nie martw się, bo to normalne - nam tez sie nie chce jeść jak jest tak gorąco. Spróbuj jej dawać trochę soków (z marchewki, z jabłuszka) będzie miała witaminy i picie. Może przecierane owoce, jakaś zupka.
Nie wmuszaj w nia, bo ja widzę po Kubie, że nie idzie mu jedzenie.

Może w nocy troszkę nadrobi, w nocy jest chłodniej.Możesz spróbować jej dać mleko troszkę zagęszczone kleikiem w nocy ( z butelki).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry