• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori napisałam Marcie o tym.

Wiesz ja nie panikuję póki co, ale chcę mieć rękę na pulsie :-) Po prostu jak będę na wizycie, to zasygnalizuję lekarce i zobaczymy co mi powie...

A to sukienka, która wczoraj kupiłam dla mojej Gwiazdy :-)

sukienka.jpg

edith...

Marta ma antybiogram...

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
reklama
Lori tutaj się z tobą zgadzam a wiesz ze ja tego nie wzięłam pod uwagę bo mój syn zaczynał mówić mając 3 lata :baffled: Ale tego jakoś nie powiazalam razem

rozia śliczna sukienka

edit

zapomnialam wam powiedzieć ze u nas ochłodzenie huraaaa
mamy 17 stopni pada deszcz i tem.ciagle spada :) odpoczywamy od upałów

Ostatnia edycja:
Rozia,puekna sukienusia.ze tez ja nie moge takich cudeniek kupowac...Maksio szybko zalapal obroty,ale zupelnie nie byl tym zaintetesowany.wolal sobie lezec i kopac nogami albo jezdzic i krecic sie na brzuchu.a teraz nie da sie mu pieluszki zmienic bo ucieka :-D kazde dziecko jest inne,ma inne "zainteresowania". Ale zawsze mozna lekarza zapytac.
Biedna Martusia,zamiast cieszyc sie Oskarkiem,musi sie mordowac z ta rana :-(

Dzien dobry
Wlasnie pijemy poranna kawusie, cała noc byla burza ju mialam dosc :wściekła/y: pozniej sie ochlodzilo i mozna bylo usnac no to Pańcia po spala prawie do 11:-D
A teraz pora na zakupki jakis obiadek:-)

Miłego dnia buziole!

Hej:-)

Roszpunko to Maksio już niedługo będzie biegał że ho ho:-)

Lori
o matko ale chwila grozy.... współczuję, chyba zeszłabym na zawał. Na szczęście wsio ok:-) ehhh leniuchy małe.
Płci nie znamy, ale jeśli będzie dziewczynka to na pewno Zosia - mąż się strasznie uparł, chciał aby Maja się tak nazywała, ale odpuścił. Mnie nie bardzo leży to imię, no ale niech już będzie Zosia. Dla chłopca nic a nic pomysłów, ani ja ani mąż:-(
Dziś mam wizytę i myślę że zrobi mi usg, mam nadzieję że będziemy wiedzieć co tam się kryje:-)

Truskaffka no to super... odpoczniecie nad wodą i pogoda dopisze:-)

Rozia no panna będzie wystrojona:-)

Marta była szpitalu i dostała bardzo silny antybiotyk. Ma brać 2 razy dziennie. Trafiła na tego konowała w windzie, ale jej nie poznał, a ona tez się nie odzywała... Będzie pisać skargę na niego. Miejmy nadzieję,że już ostatni raz była w tym szpitalu i ta rana w koncu jej sie zagoi ...

Witam :) Rozia sukienka śliczna ale byśmy wolały zdjęcie gwiazdy w sukience a nie zdjęcie sukienki bez gwiazdy:)

Naprawdę każde dziecko rozwija się w swoim tępie i naprawdę żadna z Was nie ma powodów do zmartwień.Dzieci nieraz stoją z umiejętnościami miesiącami a potem idą jak burza, Antek na przykład póżno sam usiadł ale jak usiadła sam to po 2 dniach już wstał na nogi.

Dziewczyny wczoraj się dowiedziałam,że moja koleżanka jest w ciąży. Nie byłoby w tym nic dziwnego,ale my zaczęłyśmy satarać się razem. Mi zajęło to 2 miesiące nawet niecałe a jej prawie 2 lata. Tak się cieszę :) Antek będzie miał albo kolegę Tadzia albo koleżankę Helenkę:) Chyba,że coś zmienią hihi.

U nas też dziś chłodniej.

Kurka biedna Marta:wściekła/y: mam nadzieje że szybko wróci do formy ehh

Viola no super:-) gratulacje dla koleżanki:-)

Ewirut śpiochu:-) jak tam synuś??? jeszcze spokojnie czeka?

U nas też lekkie ochłodzenia na szczęście:-)

Violu obiecuję też zdjęcie w sukience :-) Ale innym razem :-) Teraz zmukam szukać czegoś dla siebie.... To będzie droga przez mękę :-( Na samą myśl mnie telepie :-( Ale mus to mus... Dobrze,że kumpela zaoferowała się,ze z nami pójdzie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry