• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Liluu sama nie wiem:-( nie ruszam tego tematu bo Maja niechętnie chce rozmawiać:baffled: powinnam ją bardziej angażować, rozmawiać ale....nie potrafię ehhh szewc bez butów chodzi jak to mawiają.

Joanna będzie dobrze:-) to już 15 tydz...ale szybko leci:-)
Ja mam książki dla Majki ale jeszcze czeka nas kupno całej wyprawki, plecak....

reklama
witajcie

My w przyszłym tygodniu bedziemy u mojego brata, to tam zajrzę do TESCO, bo tam w ubiegłym roku kupiłam fajne części mundurka Alinki w bardzo dobrej cenie. Liczę na to, że w tym roku tez nam się uda. Brakuje nam tylko - rajstop, bo z ubiegłego roku zaraz będę za krótkie, podkolanówki, chyba dokupimy ze 2 koszule z długim rękawem i koniecznie sukienkę - stara jest za mała, a nowa, którą mamy jest jeszcze trochę za duża. Spodnie, buty i dres (nawet 2) mamy. I jeszcze adidasy trzeba nowe.

wyprawki do szkoly kupilismy wczesniej..wczoraj troche ubran ..dzis odebralam reszte ksiazek i koniec.:-):-).za sam box do 1- szej klasy zapl 215 zl..:-(
zostana jeszcze rzeczy ktore niechcacy wpadna w oko.:-):-):-)

roza- a u ciebie 20 sty :-):-) a powiedz jak u ciebie z waga?? bo u mnie juz 8 kg wiecej...a gdzie tu do konca..

katrina- tak to jest jak dzieci rosna.. u mnie starsza przytyla :-):-) ze wszystkie spodnie w pasie zaciasne..bo w spodnicach i sukienkach to cos nie chce chodzic..:-):-)

Liluu - u nas każda szkoła mi inne kolory, tzn. chyba głównie dotyczy to sweterków. Szkoła obok ma zielone (ale takie ciemnozielone), wiec tez to ponuro wygląda. Poza tym u Alinki w szkole mogą być i popielate rajtuzki, ale też nie wygląda to jakoś super, bo jest za szaro - mi się podoba w czerwonych rajtuzkach do tego czerwonego kardiganu.

Magda jak chodziła tu do szkoły średniej to miała sweter taki ładny chabrowy, a szkoła "konkurencyjna" miała takie granatowe - tak smutno wyglądał ten drugi mundurek.

Truskafffka - ja dzis odkryłam, że Kubuś ma w buźce prawą dolna trójkę... czyli w sumie mamy juz 13 ząbków.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry