• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

melduję sie po nocy ... nic się nei działo :-)

gratuluję ząbalków :-):-):-)

Ada - serdecznie gratulacje i witamy Lilianke :tak:

czy to imię robi się ostatnio jakieś popularne? .... kurde.
W otoczeniu podwurkowym jeszcze nie trafiłam na żadną Lili i w całym przedszkolu też nie ma ani jednej :zawstydzona/y:

jeśli chodzi o ubranka to mój siostrzeniec ma niebieskie dodatki, ale jego "nażeczona" trafiła na zielone i jak się o tym dowiedziała to powiedziała rodzicom że jej zrujnowali życie tym kolorem :-D

dziewczyny na jakie zajęcia dodatkowe zapisujecie dzieci?

reklama
Dzień dobry :-)

Ada gratulujemy i czekamy na fotki małej Gwiazdy :-) Wracajcie szybko do domku :-)

Truskaffka no to gratki z okazji zębów :-) Ta Twoja pannica to wszystko piorunem robi :-)

Lori ja też nie słyszałam o żadnej Lili oprócz forum, więc chyba możesz być spokojna :-)

My dziś ruszamy na zakupy przedweselne... Ja muszę sobie kupić buty, a m koszule i krawat :-) Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ja już za butami chodziłam i nigdzie nie ma takich jak ja chcę :-( A jak nie potrzebowałam, to było ich pełno...:baffled:

Miłego dnia

Witam i ja

lori no to teraz twoja kolej :tak:

Ada jecze raz gratulacje :-)

Katrina u nas jest tak samo co szkola to inny kolor ale kolo mnie jest wlasnie fioletowy

milego dnia ja zaraz uciekam z Lily na wazenie az sie boje o ta moja krolewne

hejka

robię porządki w ciuchach młodej.. niezła paka małych rzeczy czeka na wywiezienie i ze strychu ściągnęłam większe rozmiary...znów pranie prasowanie:-D
i za ciuchy młodego się muszę wziąć, zwłaszcza spodnie...ehhh czuję że masa będzie mała więc zakupy nas czekają.

Witamy małą Liliankę na świecie !!! Ada Wielkie Gratulacje!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Lor
hehe noo ja np wiem że Amelia to popularne imię, ale wiesz że u nas w okolicy żadnej nie ma, w przedszkolu też, i w ogóle znam tylko jedną Amelkę poza naszą:-D
co do zajęć dodatkowych, to czekam do września, zobaczymy jakie opcje :)
na pewno angielski, piłka nożna-jeśli będzie, plastyczne, laboratorium chemiczne -o ile w tym roku zorganizują.
I do wyboru mamy jeszcze tańce/szachy ..tu się waham, ponoć jeszcze robotyka ma być, jeśli będzie to młody na pewno na to pójdzie i w tedy prawdopodobnie rezygnuję z tańców/szachów
Katrina to nieźle Kubuś ma już zapełnioną buźkę:-)
liluu czekamy na wieści :)

miłego dnia :)

Hej:-)

Lori no ja tez w swoim otoczeniu czyt. w pracy Lilianki nie spotkałam:-) Bardzo mi się podoba to imię, a mój mąż uparł się na Zośkę ehhh:baffled:

Ada Gratulujemy:D:D:D:D:D:-D:-D:-D:-D

Truskaffka niezłe przedszkole:-) i gratki dla małej, pierwszy ząbek:-)

Liluu no ja wierzę że Lily waga ponad przeciętną się wybije hihihi:-p

Joasia ja przytyłam 3 kg:zawstydzona/y: od początku.

U nas dziś cały dzień pada i pada... nic tylko spać się chce.
Maleństwo coraz bardziej ruchliwsze i często czuję ruchy, w nocy tez budzi:-) uspokaja mnie to.

Niestety nie dziewczynki jestem zalamana :no: lily wazy 7430 przez 2 miesiace przylyla 270g nie wiem jz o robic
za tydzien kontrola a jutro wizyta u dietetyka czy cusik takiego

Ostatnia edycja:
witam
ada -gratuluje coreczki:-):-)

roza- to dobrze masz..bo ja przy swoich 8 musze garderobe wymienic..bo wszystko ciasne:-):-)

lilu- moze dlatego ze ruchliwa bardziej..

u nas dzis pada wiec biore sie za pokoje i szafy corek..powywalam co nie potrzebne..i popatrze co trzeba dokupic..i bede miala z glowy..
milego dnia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry