-Lorelain-
Fanka BB :)
Hej,
matko jak mi dzisiaj jest niedobrze
.... ledwo coś przełkłam na śniadanie. Generalnie czuję się niefajnie :-(
dostałam wiadomość od ewirut że niestety nie ma jeszcze zbytnio czasu na bb ale na pocieszenie przesłała fotkę Bartusia. Naszukałam się jak głupia kabla ale nie wiem gdzie jest .... no wcieło go
.... czy ktos ma możliwość wrzucenia zdjęcia z tel na kompa?
no ale moge zdradzić że Bartuśjest przesłodki, taki fajny papuśny i aż chce się brac na ręce :-):-):-):-):-)
Agnes - a może to choroba Bostońska? ... inna nazwa to jakoś na c.. . Ostatnio duzo dzieci to łapie, wirusowa jak grypa. Objawia się najpierw gorączką a zaraz potem wysypką która może wystapić na stopach, rękach, szyii a nawet na języku. Jeżeli to to to jak chrosty zejdą to w tym miejscu będzie się łuszczyć skóra i wtedy trzeba mocno smarować maścią nawilżającą z witaminą.
truskaffka - może ona taka sprinterka bo za bratem chce nadążyć
Fajne te zajęcia, u mnie w przedszkolu to raczej takie standardowe są, ale nigdy nic nie wiadomo.
joanna - ty walczyłaś z ubraniami a ja z "papierami" Matusia. Godzinę mu kredki strugałam do przedszkola
Rozia - butki super...ja bym na takim obcasie wymiękła hehe :-)
Liluu - ona coraz wiecej sie rusza i spala kalorie, nie bedzie juz tak przybierac jak kiedys. No ale dobrze że masz innych specjalistów jakby co na podkładkę a i pewnie podpowie co wprowadzić do diety żeby było bardziej kaloryczne co by ksieżniczkę troszkę podtuczyć
Roszpunka - a Ty kiedy będziesz sie starać o dziewczynkę?:-)
a ja zaraz musze sie zgramolic z kanapy, umyć włosy i lece do rodziców. W nocy tata przyleciał wiec jak małe dziecko musze mu zrobic nura w torby ehehhe
matko jak mi dzisiaj jest niedobrze
.... ledwo coś przełkłam na śniadanie. Generalnie czuję się niefajnie :-(dostałam wiadomość od ewirut że niestety nie ma jeszcze zbytnio czasu na bb ale na pocieszenie przesłała fotkę Bartusia. Naszukałam się jak głupia kabla ale nie wiem gdzie jest .... no wcieło go
.... czy ktos ma możliwość wrzucenia zdjęcia z tel na kompa?no ale moge zdradzić że Bartuśjest przesłodki, taki fajny papuśny i aż chce się brac na ręce :-):-):-):-):-)
Agnes - a może to choroba Bostońska? ... inna nazwa to jakoś na c.. . Ostatnio duzo dzieci to łapie, wirusowa jak grypa. Objawia się najpierw gorączką a zaraz potem wysypką która może wystapić na stopach, rękach, szyii a nawet na języku. Jeżeli to to to jak chrosty zejdą to w tym miejscu będzie się łuszczyć skóra i wtedy trzeba mocno smarować maścią nawilżającą z witaminą.
truskaffka - może ona taka sprinterka bo za bratem chce nadążyć

Fajne te zajęcia, u mnie w przedszkolu to raczej takie standardowe są, ale nigdy nic nie wiadomo.
joanna - ty walczyłaś z ubraniami a ja z "papierami" Matusia. Godzinę mu kredki strugałam do przedszkola

Rozia - butki super...ja bym na takim obcasie wymiękła hehe :-)
Liluu - ona coraz wiecej sie rusza i spala kalorie, nie bedzie juz tak przybierac jak kiedys. No ale dobrze że masz innych specjalistów jakby co na podkładkę a i pewnie podpowie co wprowadzić do diety żeby było bardziej kaloryczne co by ksieżniczkę troszkę podtuczyć

Roszpunka - a Ty kiedy będziesz sie starać o dziewczynkę?:-)
a ja zaraz musze sie zgramolic z kanapy, umyć włosy i lece do rodziców. W nocy tata przyleciał wiec jak małe dziecko musze mu zrobic nura w torby ehehhe
my w szoku, bo gdyby nie gorączka (wczoraj wieczorem dostał dziś rano miał) to nic byśmy nie podejrzewali, nawet Matika wypytaliśmy czy go coś boli, a on że nic, humor dopisuje...no okaz zdrowia, a jednak w paszczy ropnie.. :/ no i leki i z dala od młodej, aż się Matik popłakał że do siostry się nie może zbliżać :/
A to ze malo przybiera to przez jej zachowanie