• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej,
matko jak mi dzisiaj jest niedobrze :baffled: .... ledwo coś przełkłam na śniadanie. Generalnie czuję się niefajnie :-(

dostałam wiadomość od ewirut że niestety nie ma jeszcze zbytnio czasu na bb ale na pocieszenie przesłała fotkę Bartusia. Naszukałam się jak głupia kabla ale nie wiem gdzie jest .... no wcieło go :confused: .... czy ktos ma możliwość wrzucenia zdjęcia z tel na kompa?
no ale moge zdradzić że Bartuśjest przesłodki, taki fajny papuśny i aż chce się brac na ręce :-):-):-):-):-)

Agnes - a może to choroba Bostońska? ... inna nazwa to jakoś na c.. . Ostatnio duzo dzieci to łapie, wirusowa jak grypa. Objawia się najpierw gorączką a zaraz potem wysypką która może wystapić na stopach, rękach, szyii a nawet na języku. Jeżeli to to to jak chrosty zejdą to w tym miejscu będzie się łuszczyć skóra i wtedy trzeba mocno smarować maścią nawilżającą z witaminą.

truskaffka - może ona taka sprinterka bo za bratem chce nadążyć :-p
Fajne te zajęcia, u mnie w przedszkolu to raczej takie standardowe są, ale nigdy nic nie wiadomo.

joanna - ty walczyłaś z ubraniami a ja z "papierami" Matusia. Godzinę mu kredki strugałam do przedszkola :-p

Rozia - butki super...ja bym na takim obcasie wymiękła hehe :-)

Liluu - ona coraz wiecej sie rusza i spala kalorie, nie bedzie juz tak przybierac jak kiedys. No ale dobrze że masz innych specjalistów jakby co na podkładkę a i pewnie podpowie co wprowadzić do diety żeby było bardziej kaloryczne co by ksieżniczkę troszkę podtuczyć :tak:

Roszpunka - a Ty kiedy będziesz sie starać o dziewczynkę?:-)

a ja zaraz musze sie zgramolic z kanapy, umyć włosy i lece do rodziców. W nocy tata przyleciał wiec jak małe dziecko musze mu zrobic nura w torby ehehhe

reklama
Lori,dzieki ze pytasz. Musze odstawic malego od cyca,potem poczekac na @, wyregulowac cykle,i jak to wszystko sie uda,to od kwietnia zaczynamy. Tylko najgorszy ten 1 krok,odstawienie malego.nie wyobrazam sobie jak on to zniesie. Masakra...

Roszpunka - dasz rade, im starszy bedzie tym wiecej takich "akcji" wiec lepiej sie juz za wczasu znieczulic i jakoś to będzie :) .... najważniejsza jest konsekwencja. Jak sie zaprzesz to odstawisz w kilka dni i po krzyku.

Witajcie - czasu brakuje na czytanie i pisanie, pogda dopisuje wiec trzeba wykorzystac, do tego przetwory na zime, w pon Anecia konczy roczek ale imprezka w niedziele ze wzgledu na pracujacych dziadkow :-) poza tym przeszlysmy z kolyski do "duzego" czyt zwyklego lozeczka, mamy 8 zebow w przeciagu 2 m-cy :), Darusiowi szykuje wyprawke zerowkowicza - same ksiazki 119 zl nie mowiac o przyborach blokach i innych *******ach.
ADUCHNA - gratulowalam juz na fb ale tu raz jeszcze
LILIU - moim zdabniem nie wazy za malo a rusza sie coraz wiecej wiec nie widze problemu
LORI - ciekawe kiedy Twoje szczescie nam sie ukaze w calej okazalosci :-)
buziaki dla calej reszty dziewczyn

hejoo
no i się porobiło, młody ma anginę:szok: my w szoku, bo gdyby nie gorączka (wczoraj wieczorem dostał dziś rano miał) to nic byśmy nie podejrzewali, nawet Matika wypytaliśmy czy go coś boli, a on że nic, humor dopisuje...no okaz zdrowia, a jednak w paszczy ropnie.. :/ no i leki i z dala od młodej, aż się Matik popłakał że do siostry się nie może zbliżać :/

no więc siedzimy w domu i się kurujemy...
bosko...młoda ząbkuje, młody chory...

Witam i ja

My po spotkaniu z dietetykiem i powiem wam ze mloda je wiecej niz powinna:szok::szok::szok::-DA to ze malo przybiera to przez jej zachowanie :-D Non stop skacze sprobowac odjac jeden posilek i wcisnac cycka a jak nie to poradnia laktacyjna ale ja sie w to bawic nie bede moja starsza corka tez odmowila mleka majac 6 miesiecy i zastapilam jogurtami i serkami a mloda zjada mm rano z kaszka plus dwa serki i ryz na mleku tak ze wapnia ma dosc na dzien i w nocy raz cycek czasem rano tez

truskafffka jejku to sie porobilo , spokoju zycze

rozia twoja o 7 moja o 5 :-(:baffled: Ale na szczescie zje i idzie spac sama

marysiu to bedzie impreza :) no i jak synek szybko urosl no nie :zawstydzona/y:

Zyzcze milego popoludnia

Lori ja mogę wrzucić, tylko musisz mi wcześniej dać znać,że wysyłasz, bo cos mam nie tak z tym telefonem i muszę najpierw włączyć transmisję danych,żebym mogła odebrać mmsa

Hello Babulce Moje Kochane :-)
Witam serdecznie po cudnym urlopie
:cool2:
W ogóle od wczoraj próbuję tutaj wejść, ale miałam problemy z netem…

Ufffff nadrobiłam
:-p

Ewirut gratulacje z okazji narodzin Bartusia :*

LiLuu gratuluję zdanego egzaminu :*

Ada gratulacje z okazji narodzin Lilianki :*

Agnes udanej zabawy
:tak:

Truskawka zdrówka dla Matiego
:tak:

Nasze wakacje były cudne, pogoda superowa (zresztą jak w PL) z tym, że klimat inny więc lepiej się je znosiło i przede wszystkim morze, morze, morze… Jedzonko smaczne i duuuużo, pokój bardzo fajny, przestronny- udało nam się nawet dostać z widokiem na morze
:-) Jesteśmy baaaardzo zadowoleni :tak: Wypad udany pod każdym względem ;-)

Buziaczki Babulce dla Was i dzieciaczków :*:*:*

reklama
Zdj_cie0300.jpg

Bartuś ewirut :-)

Załączniki

• Zdj_cie0300.jpg
    Zdj_cie0300.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 49

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć