• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Aniu gratuluję bijącego serduszka i ślicznej fasolinki,pamiętam jak tak niedawno moje maleństwo było taką fasolką:-D

Roszpunka ślicznie wyglądasz:-D

Katy przykro mi z powodu wujka :-(a za tatę &&&&&&&&&&&&&&

u nas dziś upał 30 stopni a jutro ma być zimno:(
głowa ciągle boli:(
echhhh

reklama
Aniu ale cudny maluszek !!!!!!!!! aż mi łzy stanęły jak zobaczyłam takie cudo malusie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech rośnie sobie pieknie i zdrowo :-) Same takie wspaniałe wieści tu powinny być !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roszpunka ja sie zmierzyłam dziś i mam 107cm na wysokości pępka :szok: ale ze zdjęcia mi sie tak wydaje ze Ty masz wiekszy, :confused: masz takie zgrabniutki :-) Jak ja bede kupować to własnie poszukam aby były takie odcienie bo jest tego bardzo dużo z tego co widziałam no i własnie jeszcze bym sobie jakieś spodenki i tuniczkę od razu kupiłam aby za przesyłkę raz płacić , także musze szperać kto ma fajniejsze ciuszki ;-)
Katrina cieszę sie ze sie lepiej juz czujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ehh musiałam wstać obiad podać małemu, ale normalnie brak sił, jak nie ja !!!!! :( choć lepiej niz było rano !!!!!!!!!!! ale i tak dziś nic nie robię tylko leże !!!!!!!!!!!!!!

Ilonko leż kochanie i kuruj się :*:*:*:*:*
a moje maleństwo to już nie jak fasolka tylko jak fasola Jaś :P:P:P:P
ja to się lepiej mierzyła nie będę bo aż strach ja już chodzę w spodniach ciążowych hihihihi i startowałam z wagą 82 kg :)))) ale co tam po ciąży zgubię

Aniu no maluszek śliczny :-):-):-)
Roszpunka u nas dzis też jest upał,a jutro już ma być zimno:-(

Ni byłam po tą sukienkę, bo mój m dziś na noc do pracy i muszę obiad zrobić...

Ale byliśmy dziś w klinice umówić mojego m na badanie, także proszę o kciuki, aby wszystko było dobrze :-):-):-)

Witam :)

U mnie chyba dni płodne, bo chcicę ne seksy mam wielką:-Dbiedny mój luby:-D

Domiśka Ania toż to sama radość patrzeć na zdjęcia maluszków w brzuszku!! niech dalej zdrowo sobie rosną!!! :)
głaszczę monitor i liczę że sie zarażę :) :) :)
Kasia o tak, taka współpraca w obowiązkach domowych świetna sprawa :)
Pamela powodzenia na kursie, wracaj szybko do nas :)
Marysia trzymam kciuki za dobre wyniki po glukozie :)
Katy przyłączam się do kondolencji z powodu wujka i trzymam mocno kciuki za tatę
Ilona zdrówka dużo
ta trójkolorowa sukienka bardzo fajna :)
Jane lubię takie spotkania na rynku, ciepełki, ludzie wokół, fajna atmosfera :)
Roszpunka ale czadowo wyglądasz, brzuszek pięknie podkreślony a do tego kobieco...cudnie :)
Rozia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wielkie za wzorowe wyniki :)
Katrina dobrze że ciśnienie się uspokoiło, lepiej niech nie szaleje
Karolina ty myślami z nami, a my z tobą ;)
Małami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i daj nam znać szybciutko :)

Ostatnia edycja:
Truskaffffka - ja myslę, że było wysokie, bo w tamtej przychodni jest strassznie goraco, a od tego tez ciśnienie potrafi podskoczyć.

A tu MY z dzisiaj:

reklama
Dzięki dziewczynki, powiem Wam, że marzę o tym by mój brzuszek juz spał w łóżeczku obok.... dobrze, że do rozpakowania tak niedużo zostało.
Sama juz sie z siebie śmieję, że jak chcę wstać z sofy, to niczym Adam Małysz muszę się wybić od oparcia, żeby "mieć wyjście z progu", obracanie się z boku na bok w czasie spania, tez wymaga mocnych i sprawnych rąk...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry