• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej Gwiazdeczki :-):-):-)

Ja właśnie z pilatesu wróciłam :-):-):-)

katy no to nadal trzymam kciuki za tatę :-):-):-) A z tą kupą to masakra... Ludzie nie mają pomyslunku w ogóle.... :-):-):-)

Jane m na badanie idzie w czwartek, i wtedy dopiero zapyta o wyniki... Póki co się jeszcze nie stresuję...

P.S. Pojechałam po ambicji naszym ciężaróweczkom o te fluidki i już wszystkie ładnie ślą :-):-D:-) Ale mam nadzieję,że się żadna z Was nie pogniewała, co ?? Buziaki dla wszystkich :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka, zmień mi w tabelce wiek na 26 i termin porodu na 6.08. Też jestem ciekawa która z nas wcześniej się rozpakuje:-) Może obie się rozpakujemy w urodziny. Ale by były jaja:-D
Idę się zajmować M bo jakoś się krzywi i się pyta czemu się uśmiecham do monitora. Miłego wieczorku:happy2:

Roszpunka ja tez mam na 6 sierpień według OM lekarza ( bo tak mam na karcie) wiec w sumie powinnam chyba tą datę zostawiać :p takze mamy ten sam dzien ;-) coraz wiecej wspólnego wiec sie wcale nie zdziwię jak i dzieci urodzimy tego samego dnia :-) hihihi
ohhhh i data jeszcze urodzin nie wpisana ..... ups :-p Ja to sobie zmienie wiek po urodzinach hehe :P

zajmuj sie chłopem póki w domu :-) mój jutro wraca :((((((((((((((((
aaaaaaa no i kiedy zobaczymy tą łazienkę ?????????? :P

Witam wieczornie!
Violu,
ehh te nasze bóle głowy, współczuję.
Rózia, bardzo mocno trzymam kciuki za badanie Twojego m, a Ty robiłaś może HSG? Mebelki śliczne, szkoda, że ceny wbijają w ziemię...:eek:
Truskafffka, to działaj, działaj, mam nadzieję, że będą efekty w postaci II :tak:
Katrino, pięęęękny brzuszek! :-)
Roszpunko, dobry pomysł! Niech brat wyrzuci coś z walizki i zapakuje ciderek, tylko niech patrzy na długi termin przydatności ;-)
Ilonko, ja mam wizytę 17.05. Aha i z tego, co pamiętam, to Domiska ma OM 28.03, dokładnie tak, jak ja. A jak samopoczucie?
Katy, to dobrze, że tata już po, miejmy nadzieję, że przeszczepy się przyjmą!
No faktycznie ludzie mają pomysły :szok:
Jane, to spodobałby Ci się nasz Festiwal, bo jest bardzo dużo takich małych browarów, które mają prawdziwe piwo, a nie wyrób piwopodobny :blink:.
Domiśka, no oczywiste, że facet chce się pochwalić, jest czym :tak:

Miłego weekendu dziewczynki wam życzę, czego nie mogę powiedzieć o sobie, bo ja weekend spędzę na uczelni. Na szczęście to już przedostatni.
Pewnie odezwę się w poniedziałek z pracy.

Kasia nie robiłam, bo jeszcze nie ma wskazań do jakis większych badań... Robimy badanie mojego m, bo on leki łyka i chcemy wykluczyć jakiekolwiek przeszkody z jego strony... Też jeszcze nie zostaliśmy skierowani do badań pod kątem płodności, ale robimy to dla siebie, żeby skrócić czas ewentualnego leczenia itd. jeśli okazałoby się,że cos jest nie tak ( tfu, tfu, tfu :-))

a co do mebelków, to nawet nie wiem ile kosztują :-) Ale strasznie mi sie spodobały jak je zobaczyłam :-)

Cześć!!! :-) Ja mam do Was głupie pytanie, czy czasie ciąży ma się biały, nie ciągnący się śluz, o konsystencji budyniu? No bo ja nie wiem czy jestem... A owulkę miałam 7.05... i zauważyłam wczoraj i dziś taki śluz...

Dzieńdoberek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

U mnie słoneczko grzeje juz za oknem, czuję sie lepiej troszkę, Jaś tez dał pospać na szczęście, nie ubzdurało mu sie ze o 4 juz trzeba wstać hihi także mam nadzieje ze to bedzie miły cieplutki dzien :-)
NO ale juz wiem czemu on tak mi ostatnio o tej 4 wstawał, po prostu za długo w dzien spał i to jest powód, dlatego teraz pół godziny drzemki w dzien i matka wyrodna bedzie budzić :-p za to ten najmniejszy maluch daje od rana czadu !!!!!!!!!! :-D

MIŁEGO I SŁONECZNEGO DNIA SŁONECZKA

Laluś ja miałam taki śluz ale zaraz przed @ , gdzie zawsze było sucho, wcześniej raczej nie zauważyłam takiego śluzu !!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry