zagubiona ja tez popełniłam ten błąd ( chyba jak każda świeża mamuśka) hehe ;-) szybciutko Ci zleciała waga, super ;-) mnie od razu po porodzie 7 kg poszło w dół,

buziaczki dla Nadi ;-)
Katy, nie no on zawsze mi wstawał ok 8 rano ale jakoś przez pare dni mu sie coś pomieszało i o 4 mówi ze on juz wstał bo jest dzien

no ale to dlatego ze teraz juz raczej nie potrzebuje az tyle snu w dzien ( a ja mu pozwalałam spać nawet i 2,5 godziny ) także teraz juz pół godziny drzemki aby mógł do wieczora jakoś funkcjonować ;-) Jak sie tata czuje ??????????????????????
Super słonce ze juz tak nie cierpisz biedna podczas @ , przynajmniej to CI odpada, bo nie dość ze ból brzucha to jeszcze ból serduszka ze cylk nie udany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marysia ależ Ja Ci zazdroszczę ze tak sobie ładnie pospałaś ;-) no ale zasłużyłaś :-) czekamy na zdjęcie ;-)
kochana do kiedy planujesz pracować ?????????????????????
Roszpunka pare razy juz miałam zapytać i ciągle zapominam, jak sie sprawuje ROGAL ????????? nie zniekształcił sie ???????????????????????
Bo ja juz potrzebuje tego rogala na gwatł bym powiedziała.......... do tej pory udawało mi sie spać lekko na brzuszku a teraz ni cholere nie uleżę bo mi maluch juz nie daje, wierci sie jak pieron ( no ale co sie dziwić matka przygniata wiec jak tu być spokojnym )
Ania cudny suwaczek :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!