• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Mam takie jedno techniczne pytanie bo coś się odnaleźć nie potrafię jak dodać suwaczek :blink: ???? ide polować na kiecuszke na allegro bo o 21.20 kończy sie licytacja i zamierzam ją wygrać a co :) inaczej nie wiem w czym pójdę na komunie za tydz. Jutro to do pracy zdj robić więc luz a za tydz 2 w 1 a ja jak zwykle w proszku:) Co tu taka cisza??? wszystkie pewnie cieszą się swoimi Panami u boku

reklama
Cześć Dziewczynki!!! :-) Ja zaraz idę spać, bo padła jestem po pracy. A mój N jutro na 24 godziny do pracy :-( I ja sama w domku będę... :-( I mam nadzieje, że uda mi się zafasolkować :-) Dobranoc ;-)

witajcie wieczorową porą

Dziama- ja się właśnie cieszę wolnością, mąż z samego rana wyjechał i wraca jutro, tak, że z małą miałyśmy trochę luzu - o ile sprzątanie w szafach można nazwać luzem, ale ja to lubię i gdyby nie fakt przymusowych przy tym spacerów po schodach, to byłoby git. Teraz zaciskam nóżki, co by w nocy wycieczek do szpitala nie było...

Wiecie roznosi mnie energia, coś bym zrobiła, przygotowała, poukładała, ale nie mam co.

Cześć dziewczynki.... czy mogę tutaj do Was dołączyć????:-)

Tak jak widzicie na suwaczku staram się o dzidzie już przeszło rok... zaczęłam się już leczyć w Klinice Leczenia Niepłodności... robiłam strasznie dużo badań, miałam monitorowane cykle.... i o mam owulację... pęcherzyki są ładne... nawet same pękają.... mój mąż badał nasienie i jest wszystko w normie.... ale niestety nadal nie wiem jaka jest przyczyna naszej niepłodności.... Może po prostu nie nadszedł nas czas.....

Marysia - ale juz zrobione wszystko, to co mam jeszcze uwić???? zostało mi do kupienia mleko i wsio.... tzn. mam do wyprania ubranka - albo dla dziewczynki, albo dla chłopca, ale nie piorę dopóki nie wiem które, przygotowałam na razie unisex i tyle.

Sun - witaj!! skoro wszystkie badanie wyszły w porządku, to pewnie to tylko blokada psychiczna, za bardzo chcesz, a wtedy organizm sie blokuje.

witam:)

Katrina ja mam to samo:) Jak już nie mam co robić to idę na spacer i chodzę bez celu .

Sun witaj i życzę powodzenia w starankach:-D najważniejsze ,że wszystkie badania dobre, mam nadzieję,że szybko doczekasz się upragnionej fasolki:)

reklama
Katrina i Viola wy juz niedlugo bedziecie tulily malenstwa ;-);-)
Sun witaj to moze byc blokada psychiczna jak mowia dziewczyny bo jesli badania sa dobre ...
Ja nie spie od 6 jakos nie moglam spac ;/ mialam jechac do cioci na wies ale pogoda mieszana ze sama nie wiem tu slonce tu sie chmurzy i zimno a nie chce zeby mala znow cos zlapala.
Dobra zajrze pozniej :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry