• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześć dziewczynki =)

wpadam się zameldować że żyję ;)
wczoraj cały dzień spędziłam z siostrą którą widziałam ostatni raz rok temu na wakacjach ... ale się cieszę :-)

Sylwia - ja też dzisiaj wstałam 6 :sorry: .... ale to dobrze bo przynajmniej długi dzień będzie :tak:

AniaBuchowicz - śliczne zdjęcie fasolki!

Katrina,Viola - widzę że jeszcze się kulacie :-p .... teraz to już każdy dzień w napięciu :rofl2:

Ilonka - mmmmmm wyglądają twoje wypieki na pyszności, ja na wczoraj piekłam ciasto biszkoptowe z truskawkami i galaretką :)

sun - kurcze no faktycznie jak wszystkie badania dobre to może to jakaś blokada, a badałaś sobie tarczyce?

pozdrawiam wszystkich!

ja myślałam że już dzisiaj na 100 bede miała @ a tu nie ma, a ja nawet testu nie kupiłam...hmmmm .... no ale ciążowo to ja się nie czuję :dry:

reklama
Witam się i ja w ten piękny słoneczny dzień :)))))
wy to dziewczynki ranne ptaszki jesteście :tak: ja korzystam z każdej wolnej chwili w łóżku :-p
Lori fajnie że jesteś :)))
Sun to faktycznie dziwne ale najwięcej problemów to psychika ale łatwo powiedzieć wyluzuj jak się nie da :(
życzę wam miłej rodzinnej niedzieli

Hej Gwiazdeczki :-):-):-)

JA dziś rano miałam gościa w postaci mojego siostrzeńca :-):-):-) A na 14 do pracy niestety :-(

Lori hm... To może skocz do jakiejś apteki ;-) A dlaczego tak długo się z siostrą nie widziałaś ??

Sun witaj i rozgość się... A skoro badania macie ok, to może to rzeczywiście psychika... Trzymam kciuki,żeby Wam się jednak szybko udało :-):-):-)

czesc Mamuśki

Viola - chętnie bym wzięła Alinkę i pospacerowałybyśmy, tyle, że pogoda do d.... wiej, pada, zimno - sama juz się zastanawiam czy wiosna o nas w tym roku zapomniała czy jak?????

Lori - dokładnie tak, jak piszesz co wieczór, jak maluch się tak mocno rozpycha to się zastanawiam czy to dziś?? ale póki co, grzeczny maluszek siedzi w swoim ciepłym domku

Sylwia - juz niedługo... Viola nawet dokładnie wie kiedy - ja wiem, że niedługo, ale ile jeszcze???? okaże się - a co do filmiku, to widziałam tylko początek i musiałam wyłączyć, bo nie mogę takich rzeczy oglądać

Ostatnia edycja:
Hej

nareszcie powrót do normalności:-) goście pojechali a ja spróbuje nadrobic te dni ale będzie ciężko:tak:

Lori ja też dopiero za rok zobaczę się z siostrą:-( była u nas 2 tyg:-) fajnie było a teraz w domu taka cisza...
kup test:-)

ja na te linki nawet nie zaglądam aby humoru nie psuć:-(

Marysia, Rozia, Ania :-) hej!

Sylwia bezsenność dopadła??

Karina a ty jak się czujesz? ku końcówce?

Sun witaj:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sun - witaj!! skoro wszystkie badanie wyszły w porządku, to pewnie to tylko blokada psychiczna, za bardzo chcesz, a wtedy organizm sie blokuje.

Możliwe... ale to czekanie mnie już dobija i jakoś nie umiem o tym kompletnie nie myśleć... bo ciągle jak nie monitoring, to leki, to mierzenie temp.... i tak w kółko...

sun - kurcze no faktycznie jak wszystkie badania dobre to może to jakaś blokada, a badałaś sobie tarczyce?

Kochana miałam zlecona chyba wszystkie możliwe badania, przez ginekologa z Kliniki.... wszystko wyszło ok... tylko troszkę krzywą glukozy mam podwyższoną i było podejrzenie cukrzycy.... ale diabetolog wykluczył cukrzycę... nawet się nie kwalifikuję do leków... mam zmienić troszkę nawyki żywieniowe.... ograniczyć cukier... i tyle... więc znów stoję w miejscu, bo skoro wszystko jest ok... to w czym jest problem.... Tarczyce miałam sprawdzaną i wszystko jest ok....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry