• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam tak szybciutko :-)

Sun
witam, wiem ze sie łatwo mówi ale przeważnie udaje sie wtedy gdy sobie totalnie odpuszczamy, przy boboseksach nie myslimy " teraz sie musi udać" itd a dzieciątko przychodzi w najmniej spodziewanej chwili, jesteście młodzi zdrowi wiec problem leży raczej w główce :-( a stosowaliście moze najodpowiedniejsze pozycję ?????? od tyłu ???? albo trzymanie nóg w górze juz PO aby robaczki sobie spokojnie trafiły tak gdzie trzeba ;-) !!!!!!!!!!!! a może winko na rozluźnienie w te dni , romantyczna kompiel itd, trzeba wszystkiego wypróbować ;-) POWODZENIA ;-)
Lori super ze jestes, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jutro rób test ;p

Przepraszam ze nie każdemu odp ;-( odp w wolnej chwili, a teraz lece obiad podszykować szybko !! ;-)

Miłego dnia ;-)

reklama
Ilona24... w sumie wszystko już mam wypróbowana z tych rzeczy, które wymieniłaś... zawsze po seksie leżę z nogami w górze... stosujemy różne pozycje... tak więc zobaczę jak to dalej będzie... Wiem, że wyluzowanie pomaga w zajście, ale ja jakoś nie umiem tego zrobić...:-(

Idę zjeść obiadek.... zajrzę wieczorkiem :-)

Ostatnia edycja:
Rozia niestety tak robiłam, liczyłam tylko dni po owu i szukałam objawów:tak: he he, ale teraz wogóle nic nie będę robić dlatego też nie będę mierzyć bo wtedy automatycznie liczę:-(
Po 21 dc zrobię progesteron i tyle - taki mam plan:-D

Viola - a to sorki, juz nie pamiętam które z dziewczyn pisały o terminie cesarki, sporo tego było i ubzdurało mi się, że Ty też, tez Ci zycze fajnej pogody, takiej spacerkowej, bo w grubej kurtce i ciepłej czapce to już średnio fajnie w maju spacerować,

Roza - ja sie czuję dobrze, trochę mi stopy zaczynają puchnąć od kilku dni, ale po obniżeniu brzucha i przy zwiększonej masie, tak może być,

Sun - wiem, że to nie jest proste, ale bez tego sie nie uda, trzeba wyluzować - wiem co piszę, znajdź sobie jakieś zajęcie, które odciągnie głowę od myślenia o tym, ze się staracie i macie się kochać, czerpać z tego przyjemność, a nie tylko starać się - POWODZENIA i trzymam kciuki!!!

Przesyłam Wam (trochę juz stare, ale...) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

fioletowe, bo nie wiem czy u mnie różowe czy niebieskie, więc dwa w jednym

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry