• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja zrobilam juz makaron penne z jarzynkami i mieskiem, a teraz koncze palisade ale w tuningu - poniewaz nie mialam truskawek to daje ananaska i gruszki - zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

Jak wszystkie to wszytskie ja sle rozowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
No jutro testuję tak więc dam znać co wyszło... mimo, ze i tak nie robię sobie nadzieji... :-p

Postaram się chociaż troszeczkę wyluzować, ale wiem, że nie będzie to wcale łatwe... :-(

Sylwia_d widzę, że jesteś z Bełchatowa... ja też jestem z Bełku... ale męża poznałam w Łodzi... tu mamy pracę i tu zostaliśmy... ale rodziców i brata mam w Bełchatowie...:-)

Ostatnia edycja:
Ale mnie wcięło :szok: No spałam jak małe dzieciątko... I teraz jakoś niedawno się obudziłam... Ta pogoda chyba mnie tak dobija :wściekła/y: Bo całymi dniami bym tylko spała....

Hej. Ja dziś cały dzień na komunii. Zimno u mnie strasznie, dobrze że nie padało cały dzień. Moja siostrzenica dostała dwie mp4, jedną od nas oczywiście. Dlatego nienawidzę kupować prezentów.... :crazy:

Ilonka
, nasze daty urodzenia już nas łączą! No i dzieciaczki! Coś w tym jest hihi! :-D:-D:-D
Właśnie myślę intensywnie o tych zakupach i już nie mogę się doczekać!!!! Nawet pozapisywałam sobie parę rzeczy które chcę z Ikei, żeby potem tylko jechać i kupić:-D Myślę, że może z początkiem czerwca...
Co ty będziesz kupować i kiedy?????

Pokazałam M ten wózio i zaakceptował. Nawet powiedział, że mam kupować od razu. Ale musimy miejsce zrobić w komórce żeby na razie wstawić.

KatyB, mam nadzieję, że szybko się dostaniesz do lekarza i zaczniesz kurację:tak: Będzie dobrze kochana!

Witaj Sun7! Po prostu stoisz dalej w kolejce po różowego bobaska. Ale nie martw się, uda się na pewno!!:tak::tak::tak:Powodzenia!

Jutro tu wpadnę, bo jeszcze chciałam coś popisać, ale muszę posiedzieć z M, bo jutro jedzie na 2 tygodnie na delegację:-( Miłego wieczoru!

Roszpunka dziękuje za miłe słowa... to pomaga... ale czasami nachodzą mnie bardzo negatywne dni... ale póki co nie poddaję się .... ;-)

Hello :-) Ale zgaga mnie dopadła :-( A zjadłam dziś smażonego kurczaczka z sosem i makaronem ( to samo wczoraj jadłam, i nie miałam zgagi), heh starzeje się :-D No i ten ból podbrzusza raz się nasila raz troszkę mniej boli. I jestem padnięta, więc zaraz idę się myć i spać...

reklama
Hello :-) Ale zgaga mnie dopadła :-( A zjadłam dziś smażonego kurczaczka z sosem i makaronem ( to samo wczoraj jadłam, i nie miałam zgagi), heh starzeje się :-D No i ten ból podbrzusza raz się nasila raz troszkę mniej boli. I jestem padnięta, więc zaraz idę się myć i spać...

Kochana a ty jesteś już po owulacji??? :-)
Ja niestety nie wiem co to zgaga.... :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry