• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej laseczki
Na poczatek witam sie z nowa staraczka Sun :-) ja tez staram sie bardzo dlugo:zawstydzona/y:
Roszpunka dziekuje ci bardzo :-)ja dopiero sie
zarejestruje we wtorek a kiedy mnie przyjma to nie wiem ale napewno pojde, a ty sie nie smuc bo czas bez m szybko ci zleci :tak:

A ja mialam dzisiaj dzien bez kompa:-), najpierw bazarek wychaczylamn kilka fajnych rzeczy:tak: jutro wrzuce zdjecia, nastepnie dosadzalam kwiatki, pozniej przyjechala paczka z maja maszynka i sie zaczela przygoda z szyciem:-D pol dnia jej poswiecilam i nie moglam sie oderwac :-):-):-)

reklama
hejka

weekend weekend i po weekendzie :)
miło było :)
wczoraj oglądaliśmy ten film Nietykalni (2011) - Filmweb polecam!! czadowy jest :tak:

Chyba CHYBA zaliczyłam owulkę, bo dziś popołudniu mocno podbrzusze bolało, teraz spokój...zobaczymy co dalej ;)

Ilona Katy i reszta hehe Sylk to taki lubrykant-bezpieczny, nawilża, ułatwia przepływ plemnikom, obniża ph ;)
Katy mam nadzieję że udało się z piknikiem :) u nas pogoda się popsuła, ale słyszałam ze do wysp słońce dotarło:tak:
łooo machina jest, super :) tylko nam nie przepadnij:-D
Dziama :( ehhh serce pęka...
ale twoja rodzinka udana, fajnie dbają o ciebie :)
Sun Witamy :)
dobrze że badania wyszły ok, &&&& trzymam za dwie cudne kreski :)
Lor &&&&&&&&& ;)
Rozia ale fajnie serduszkowo na wykresie :) no i &&&&&&& trzymam żeby @ się nie pojawiła ;)
Roza wielkie kciuki za owulację, strasznie wkurzające są cykle bezowulacyjne:wściekła/y:

macie racje luuuuuuzzzzz...to tak łatwo powiedzieć hehe ale co..damy radę!!! jak nie my to kto? :-p
Katrina zwijam część fluidków i dziękuję:-D
Sylwia spokojnej wyspanej nocki ;)
Marysia i od ciebie też zwijam fluidki i też dziękuję:-D
Roszpunka postaramy się umilić czas i czas bez M szybko zleci ;)

pozdrawiam i słodkich snów życzę ;)

Truskafffka tak pogoda sie udala:-) pogrilowalismy wczoraj smiechu bylo co nie miara, dzisiaj tez piekna pogoda ale juz od jutra ma lac.......wrrrrrr.....:zawstydzona/y:
A ty juz dzisiaj nie dzialasz:-)???? Czy dopiero powtorka jutro???? A moze w nocy meza dopadniesz w masce Zorro :cool2:

Viola - tego Ci życzę!!!! jakoś nie jestem zwolenniczką cc, jeśli nie ma ku temu wskazań,

truskafffka - zwijaj ile złapiesz,

Laluś - oj, plemniczki długo wytrzymują, z moich wyliczeń ( a raczej notatek) wynika, że u nas chyba 3 lub 4 dni...

Hej dziewczynki:-)

Przepraszam,że wczoraj nic nie odp, ale nie wchodziłam już na bb. Na grupie napisałam o co chodzi...

dzięki:*

ja dzis będę dopiero wieczorem, bo w Kielcach będę stacjonować cały dzień...

Miłego dnia.

Dzięki dziewczynki! Na pewno będę wpadać częściej żebyście mi ten czas umilały!:-):-):-)

Viola, chciałabym ten Verdi Sonic. Co prawda nie widziałam go na żywo. Może jeszcze się uda gdzieś go wypatrzeć, a jak nie to ryzyk fizyk. Może spróbuję napisać do kogoś kto go kupił na allegro i zapytać jak się sprawuje... A druga opcja to ten który ty masz!:tak:

Sun, niestety nie wszystko dostajemy wtedy kiedy chcemy i nic nie da się na to poradzić.:-( Ale nie trać nadziei, doczekasz się na pewno tych II. Mam znajomą, która 9 lat starała się o dziecko. Robiła badania, leczyła się hormonami, przeszła zabiegi. Lekarze odebrali jej wszystkie nadzieje. Po ostatnich badaniach lekarz stwierdził, że wyniki ma fatalne i w grę wchodzi tylko in vitro z komórką jajową innej kobiety. Miała już brać leki przygotowujące do zabiegu. I okazało się że jest w 9 tyg ciąży! Ma teraz dwójkę dzieci:happy::happy::happy: Oczywiście nie życzę ci tak długiego czekania:-) Ale nie trać nadziei! Dostaniesz fasolkę w najmniej oczekiwanym momencie:tak::tak::tak: Bierzesz albo brałaś jakieś wspomagacze???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry