• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roszpunka i na jaki wózeczek się zdecydowałaś? A co do prezentów to właśnie tak jest,że jak duża uroczystość to mogą się powtarzać.

Katrina na czerwcówkach już tyle dziewczyn ma ustalony termin cc,że może się pomieszać:-D Nie wiem jak u mnie się skończy ale ciągle mam nadzieję,że naturalnie.

reklama
Sun ja już jestem po owulacji, prawdopodobnie miałam ją 7 maja, bolał mnie wtedy bardzo dół brzucha i prawy jajnik bolał dość mocno. A z 6 na 7 maja kochałam się z moim N bez zabezpieczenia :-p

No to Laluś trzymam kciukasy... &&&&&&&&&&&&&&&&&& :-) bo jest duża szansa... ;-)

No ja testuje jutro... ale jakoś nie robię sobie nadzieji :-p

Ostatnia edycja:
Sun myślisz, że ta owulacja jednak była wtedy? Bo ja za bardzo się nie znam na tym :-p Bardzo bym chciała, żeby się udało. Kurcze ale czemu mnie boli podbrzusze i jajniki? No i test dopiero zrobię za tydzień... No i Ty się ciesz, że nie wiesz co to zgaga :-p

Sun myślisz, że ta owulacja jednak była wtedy? Bo ja za bardzo się nie znam na tym :-p Bardzo bym chciała, żeby się udało. Kurcze ale czemu mnie boli podbrzusze i jajniki? No i test dopiero zrobię za tydzień... No i Ty się ciesz, że nie wiesz co to zgaga :-p

Kochana a jak długie masz cykle???? i kiedy była ostatnia @???

Ostatnią @ miałam 26 kwietnia, spóźniła mi się jeden dzień. Ogólnie cykle mam 27-29 dni, więc chyba w normie jest. Ale mogło mi się coś tam poprzesuwać. Teraz dużo pracuje, no i mam fizyczną pracę.

Ostatnią @ miałam 26 kwietnia, spóźniła mi się jeden dzień. Ogólnie cykle mam 27-29 dni, więc chyba w normie jest. Ale mogło mi się coś tam poprzesuwać. Teraz dużo pracuje, no i mam fizyczną pracę.

Laluś ja myślę, że owulacje mogłaś mieć 9-10 maja (bo to wypada wtedy 14-15 dc.)... no ale w sumie ty masz większą pewność własnego ciała... wiesz, szansa jest większa gdy się kocha dość regularnie.. co dwa trzy dni... ;-)

No tak tez myślałam, że będę miała 10 maja, ale no jak mnie 7 maja wieczorem ten ból brzucha dopadł i jajnika to wstać nie mogłam. Co będzie to będzie ;-)

No tak tez myślałam, że będę miała 10 maja, ale no jak mnie 7 maja wieczorem ten ból brzucha dopadł i jajnika to wstać nie mogłam. Co będzie to będzie ;-)

Kochana ale jeśli miałaś owu. 9 lub 10, a kochałaś się 7 to jest szansa... tak więc głowa do góry... nic straconego :-)

Idę spać, bo rano trzeba do pracy :-(
DOBRANOC :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No niby jest szansa, ale skąd mam wiedzieć, że plemniki tyle wytrzymały i w ogóle... I czemu mnie boli podbrzusze? Wrrrr :-( Idę spać dziewczynki. Dobrej nocki życzę :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry