• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam

Roszpunka no fajny też ten wózeczek,bardzo mi się podoba,ale wybrałabym bez tych pełnych kół ,tylko te zwyklejsze i nie znalazłam ile waży w całości ale pewnie koło 15 kg bo z tej klasy cenowej to one są bardzo podobne. Podoba mi się ten cały granatowy i brązowy:)

Sun,Laluś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanka i nie martwić się za bardzo na każdą z was przyjdzie czas, tylko trzeba wierzyć.

reklama
Sun7 :no: no szkoda, ale może jeszcze szansa jest? @ nie przyszedł:-)

Katy widzę że dobrze minął dzień bez kompa:-D

Laluś spokojnie, jeszcze masz tydzień do testowania:-)

Ja dziś do pracy idę po urlopie- ale mi się nieee chceee:wściekła/y:

Lecę sie szykować - Miłego dnia:-D:-)

Ostatnia edycja:
Witam się poniedziałkowo i przepraszam z góry, że nie odpiszę wszystkim, ale jestem tak padnięta, że nie zapamiętałam nawet połowy z tego, co przeczytałam.

Katy, to teraz czekamy, aż pochwalisz się własnymi dziełami :tak:.

Roszpunko, mój m był w delegacji od września do marca, więc wiem, co to znaczy, ale zobaczysz, że szybko zleci.

Truskafffko, to zaciskam kciuki za efekty działań &&&&&&
Sun, witaj, przykro mi, że test negatywny, ale spróbuj jeszcze powtórzyć za jakieś 2 dni jeśli @ nie będzie, powodzenia Ci życzę!!!
Róziu, pytałam o HSG, bo mój gin, mimo że od razu było wiadomo, że mam policystyczne jajniki i cykle bezowulacyjne, czyli że będzie potrzebne CLO, to najpierw zlecił m badanie nasienia, a mi HSG, żeby wykluczyć też inne przyczyny, żebym nie musiała faszerować się hormonami na darmo.

Natomiast moja przyjaciółka, która starała się prawie 2 lata zaszła w ciążę w 1 cyklu po HSG i w sierpniu zostanie mamą. Okazało się, że miała posklejane jajowody i HSG je udrożniło, szkoda tylko, że gin wysłał ją na badanie po prawie 2 latach starań.

Przepraszam, że niektóre pominęłam, ale nie czuję się najlepiej i mam mętlik w głowie.

Miłego dzionka dziewczynki!!!

Viola, mi się podoba ten brązowo-beżowy najbardziej. I chciałabym ten z pełnymi kółkami, choć nie wiem czy się nie rozlecą. Ostatecznie na ten wózek jest gwarancja, więc jeśli coś się popsuje to można oddać na reklamację. Nie mam pojęcia ile waży, ale jest nieduży po złożeniu z tego co patrzyłam. Poza tym jeżdżę kombi, więc nie będzie problemu z upychaniem w bagażniku. A ty kiedy kupiłaś wózek???
Jak się czujesz w ogóle? Masz już jakieś skurcze przepowiadające???? Lada chwila możesz być rozpakowana:-)

Witam się poniedziałkowo :-) Taka ładna pogoda a ja do pracy na popołudnie :-( Ale później dwa dni wolnego :-p Dalej mnie podbrzusze pobolewa ale już nie tak bardzo jak wczoraj. Się nie wyspałam...

witam ;-)

Roszpunka chciałam zobaczyć jakie opinie na necie tego wózka ale nic nie znalazłam, a stelaż byś brała czarny czy inny ???? i jaki kolor preferujesz ????????????? Jakbyś kupiła wcześniej niz ja to zdaj relację ;-) Bo ja wózek raczej w lipcu kupię, i pierdułki typu kremy, szampony, butelki chyba tez, ale znając mnie kupie te pierdułki wcześniej bo jednak wózek to spory wydatek , a w maju/ czerwcu łózeczko i posciel !!!!!
I co zarzuciłaś na siebie wczoraj jakiś sweterek czy płaczyk ????????
Katrina mówisz ze u Ciebie az tyle przetrwały robaczki ???? tzn teraz tak ???? Bo jak teraz to bedzie dziewuszka jak nic:P chyba ze to było z Alinką ;-)
Roza najgorszy pierwszy dzien chyba po dłuższej labie nietety, miłego dnia słonce !!!!!!!!!!!
Truskaffka węgorz przyduszony , jest po OWU także teraz zacznie sie faza chyba ta najgorsza w całym cyklu :-p kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby duszenie węgorza zaowocowało :-)
Kasia
a co TY robiłaś w nocy ze taka wykonczona ????? w nocy to sie śpi ;-) hihi :-p
Katka przydało by sie wiecej takich fajnych słonecznych dni prawda ???????? Jak sie czuje tatko ?????????
Sun jeszcze nie wszystko stracone, póki nie ma @ jest nadzieja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszam jeśli kogoś ominęłam , ale szykuję sie szybko na miasto, wykorzystam ze mój tatko jezdzi dziś autobusem tam gdzie potrzebuje jechać także pojedziemy z Jasiem za free sobie a co....... :-) !!!!

NO i ja w ogóle to zaniemówiłam, :sorry: nie mogłam sie dogadać bardzo dziś z moją mamuśką przez tel :eek: piszczę, skrzeczę itd :confused2:

MIŁEGO :-)

Roszpunka my w marcu kupiliśmy wózek. Wszystkie wózki są na gwarancji ale tak naprawde jak coś się zepsuje to raczej piszesz do producenta i kupujesz części i naprawiasz sama. Znajomej jak poszedł amortyzator a też kupiła na allegro to musiała odesłać, oczywiście naprawili i przysłali ale była prawie miesiąc bez wózka. Dobrze jak w razie czego ma się od kogo pożyczyć. My też kupiliśmy na allegro,ale najpierw oglądaliśmy w sklepie w bobasie no i sąsiadkka ma taki jak kupilśmy to zapoznałam się wcześniej z opinią:)

A powiem ,że czuję się dobrze i jakieś 3 tyg temu miałam jakieś skurcze i bóle brzucha a teraz cisza. Gdyby nie sam ciężar brzucha to bym nie wiedziała,że jestem w ciąży hihi. Cukry też nie są już takie upierdliwe. Jutro idę na dopplera do mojego lekarza a za tydzień wizyta. Jak nie urodzę do ostatniego to do szpitala.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry