• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien doberek:-):-):-)
Roza no wlasnie wyjatkowo mily byl ten dzien bez klikania:tak: co ostatnio rzadko mi sie zdarza, a ty bidulko do pracy , ciezko tak po wolnym wiem cos o tym ale najgorszy zawsze pierwszy dzien a pozniej juz spoko
Sun szkoda ze znow sie nie udalo :-(ale moze to juz ostatnia @:-)
Kasia nie wiem czy bedzie sie czym chwalic:eek: bo ja sie nie uczylam nigdy szyc :-)
Jane a co sie dzieje:szok:???? Przeciez juz po @ wiec teoretycznie dol powinien byc juz zakopany
Ilonka dopiero bede dzwonic wiec dam znac co i jak:tak:

A gdzi sie podziewa Malami, Agnes,Karolcia,Losiczka pewnie znow szura

Marysiu a ty gdzie pracujesz, jesli mozna wiedziec???
Viola to ja trzymam &&&&&&&&&&& zeby rozpakowanie przyszlo szybko i bezbolesnie :-)
Ja lece do pracy odezwe sie pozniej ;-)

reklama
KATY - obecnie w szkole tak jak moj "przedbieżek" Roszpunka :) tyle ze ja ten "fizyczny" belfer od wf-u, wcześniej pracowałam tez jako instruktor fitnessu i chwilke w przedszkolu :-) taki sportowy czlowiek ze mnie :-)

Marysia, i jeszcze dajesz radę w tej szkole? No chyba przewrotów już nie demonstrujesz:-D Też bym pracowała jeszcze gdyby nie ta szyjka.
Viola, może to taka cisza przed burzą hihi:-D Zazdroszczę, że tak niewiele ci zostało. No właśnie z tymi gwarancjami to jest tak, że później zostajesz z niczym na pewien czas... No nic, trzeba zaryzykować.

Ilona, te wózki są chyba nowe na allegro, bo z tego co patrzyłam po komentarzach to nie było żadnych sprzedanych. Poczekam jakieś 2 tygodnie i zerknę jeszcze raz. Jak ktoś doda komentarz to napiszę do tej osoby. Są komentarze na temat tych verdi max, więc można coś poczytać.
Chciałabym taki zestaw jak jest na obrazku:brąz z beżem, do tego beżowy stelaż i kółka. Może jakoś za miesiąc kupimy, jak zrobimy miejsce w komórce.:-) Na pewno dam znać.

Ja łóżeczko dostanę jakoś pod koniec czerwca. Pościel też kupię w czerwcu, to samo z ręcznikami,tetrami itd. A takie kosmetyczne rzeczy to pewnie na ostatnią chwilę zostawię.
No i nie wiem co z ciuszkami, bo mam obiecane od szwagierki i od koleżanki. I półtorej roku temu siostrze kupowałam takie bodziaki dla noworodka, i nawet nie wiem czy swojego małego ubrała w nie chociaż raz. Tak że chcę zachować zdrowy rozsądek z takimi rzeczami, ale nie mam pojęcia ile tego będę potrzebowała. :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja :-):-):-)

Wykonczona :-( przez wekend uszylam babce 12 torebek a teraz szyje swoje:-).

Katrino brzuszek miodzio :-) dobrze ze zdazylas go nam pokazac przed porodem:-) ty i Viola to nie dlugo godziny bedziecie liczyc do porodu :-D.

Dziewczynki moje kochane. A w sumie staraczki. Nie przejmujcie sie kolejna @ kolejnym miesiacem. Nie wylewajcie lez bo szkoda trzeba cierpliwie czekac az dzidzia sobie sama wybierze termin pojawienia sie.Dziewczyny jak sie poczyta jakie staraczki przechodza tragedie to te nasze @ nic nie znacza. Czytalam o dziewczynie ktora 3 lata temu w 21 tyg stracila blizniaki a chyba z 2 miesiace temu zmarl jej synek zaraz po porodzie :-( . a dziewczyna wierzy ze kiedys w koncu bedzie dobrze. I tego jej zycze z calego serducha.

Tak wiec prosze zadnych dolinek. Mlode dziewczyny jestescie macie czas i nie placzemy tylko czekamy :-):-):-).

Milego dnia babeczki

hej gwiazdeczki!

katka miło ze o mnie pytasz. jestem z wami cały czas ale w weekend to ciężko u mnie z netem. w tygodniu jak rodzice są w pracy to wpadam do nich i z wami pisze a tak to nadal bez internetu jestem. ale w czerwcu mąż ma sie w końcu za to zabrać więc moze bedzie mnie wiecej. jak u taty?

ilonka u mnie wizyta w sobote 19 maja wiec teraz jest chyba ok w tabelce

viola, katrina ja codziennie wchodze i mam nadzieje ze wy juz rozpakowane a wy ciągle w dwupaku. trzymam &&&&& za szybki poród. jeszcze z 2 tygodnie mozecie tak przeczekac

sun witaj u nas. wiem jak jest ciężko jak @ przychodzi ale głowa do góry. ja wierzę ze dzieciaczek w odpowiednim momencie i u was się pojawi. trzymam &&&&&&&&&&&&

roszpunka
jak juz zrobisz zakup wózka to czekam na opinie. ja za wózkiem myślę kolo lipca, sierpnia się rozejrzę. no a całą reszte którą potrzebuję chciałabym do wrzesnia miec gotową. ale ja tylko takie drobiazgi jeszcze potrzebuje jak kosmetyki, rożek, butelki

i tyle na teraz bo wiecej nie zapamietałam. ale wszystkim wysyłam cieple pozdrowienia i moc fluidków ~~~~~~~~~~~~~~

Marysia to dlatego taka laseczka z ciebie:tak: ty sport we krwi masz......napewno sie ucieszy Jane i Rozia ze kolejna sportsmenka doszla tyle ze na razie niedysponowana;-)
Losiczka masz calkowita racje , moze dlatego ja sie jakos trzymam mimo tylu miesiecy, wiem ze ludzie maja gorzej niz ja:-( chcociaz nie chce zeby to zabrzmialo ze pocieszam sie nieszczesciem innych , ale wiem jak jest:sorry:
Agnes pewnie ze pytam bo tak pusto i smutno bez wszystkich dziewczyn:-(, a wiele z nich sobie wolne wzielo od bb..........a ja bardzo lubie jak kazda cos skrobnie chcociaz raz dziennie, zeby wiedziec ze wszystko oki zrzylam sie z wami i dlatego dopytuje, bo sie martwie :sorry:
No a propos dziewczyn gdzie sa?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

No wlasnie ??? Poginely nam dziewczyny. :-(

Lorelain pewnie dzisiaj siknela na test :-) a moze wpadnie wieczorkiem sie pochwalic plusikiem???:-):-):-)

Katy jak tam maszyna??? Zadowolona jestes???

Melduję się i ja :) Nie lubię poniedziałków, ale dziś na szczęście troszkę słonka wyszło więc nie jest źle. Mnie ostatnio strasznie męczą mdłości więc więcej śpię i nie siedzę za często przy kompie. Ściskam Was wszystkie, podczytuję i czekam na nowe wieści od staraczek :)

Losiczka maszynka chodzi jak tra lala:tak:, jest poprostu super i naprawde warta swojej ceny.
Juz wczoraj nie moglam sie powstrzymac:sorry: i sobie obrzucalam kwadraciki do narzuty na lozko dla mojej bratanicy Zuzi.
Zakupilam dzisiaj komplet pieluch tetrowych zeby cos na nich powyszywac
Na dzisiaj planuje zrobic obiadek, pobiegac i poskakac na skakance bo wlasnie kupilam i pozniej szybka kapiel i do maszynki, pozszywac te kwadraciki :-):-):-)
A ty bidulko jedziesz z tym koksem??? Tyle torebek uszyc:szok::szok::szok: masakra, a ile ci zajmuje srednio jedna????
Dominika to jestes usprawiedliwiona ;-)ale jak sie bedziesz lepiej czuc to zagladaj tutaj oki???:-)

Ps ma ktos kontakt z Piateczka????? Co sie z nia w ogole dzieje??????

reklama
Roszpunka coraz bardziej mi sie podaba ten wózeczek ;-) ze względu na cene także ;-)
Też jeszcze myslę nad tym RAF-POL WÓZEK FENIX 3w1 GŁĘBOKI+SPACER+FOTELIK (2317973320) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo kolory mi odpowiadają ( ten zielony w kwiaty co jest na zdjęciacg głównych) i ogólnie wyglad i cena ;-)
NO ale moze jeszcze coś innego bedzie, także teraz jest pare propozycji a jak bedzie trzeba kupić to chyba wybiorę albo ten albo ten co TY kupujesz :-p a co do pierdułek to lepiej miec to juz wcześniej, niz odkładac na ostatnią chwilą bo to tak naprawde może być róznie, choć mam nadzieje ze ładnie dotrwamy do terminu porodu ;-) Z ubrankami nie warto tez szaleć bo szybko dzieciaczki wyrastają, i np sie ani razu nie założy np bodów bo ma sie tego az za dużo, Ja tylko kupię nowiutką wyprawkę np taką wyprawka komplecik dla maluszka 7cz! super PREZENT (2283689493) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. śliczny jest biało - niebieski i biało - różowy ( mam nadzieje ze jednak bede mogła kupić ten różowy )
bo ta mi sie najbardziej podoba ze wszystkich i ze 4 pary nowych bodów i czapeczek , ja ogólnie mam listę i wszystko juz do niej przypasowane ale czekam na zastrzyk gotówki i bede kupować , nie słucham nikogo ze sie nie kupuje przed porodem bo potem w życiu nie kupie połowy rzeczy bo pieniążków az tyle nie bedzie na raz !!!!!

Ja jestem ale bez sił, dopiero teraz sobie siadłam na spokojnie, zanim wróciłam z miasta, zrobiłam zakupy, obiad, oponki znów bo Jaś zajadał sie nimi az mu sie uszy trzęsły ale i znajoma ma wpasć także do kawki bedzie , zgarnęłam salon i kuchnie i padłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do tego kto do mnie zadzwoni to najpierw milczy bo chyba sie zastanawia czy dobrze nr wybrał a potem sie śmieje bo tak piszczę :crazy:

Katrina a TY masz może do kogoś nr telefonu ???? bo w razie gdybyś rodziła to dasz znać :-) możesz mnie nawet przesłać swój nr :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry