• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori a czemu mnie te twoje "II krechy" nie dziwią ???????????? :-D :-D jejuś żeby tak kazda kobietka była tak płodna jak TY to w cale nie było by niżu demograficznego u nas w PL hihihi ;-) trzymam ciuchutko kciuki , jutro testujesz znów ??????????? :-)

Ciekawe jak axarai , nic nie piszę ostatnio, ciekawe jak sie im mieszka w nowym domku :-) no i jak sie czuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
No to mniej więcej nadrobiłam do wczoraj, ale musze przyznać że dużo tego nie było :)

super temat wyprawkowy ... oh ale ja uwielbiam takie rzeczy dla bobasów... ja to umiaru nie mam i jak by mi mąż pozwolił to bym wszystko wykupiła :)

Roszpunka - jakby co to na pewno dziewczyny dużo rad Ci dadzą..... z mojej strony to u mnie bardzo się sprawdziło nie spanie z dzieckiem ;) .... jak ja sobie dziękowałam że wtedy byłam taka mądra bo do dzisiaj mam święty spokój wieczorem :-p

Ilonka - aaaaa dziwne to wszystko .... brzuch mnie boli jak na @ i ten śluz dziwny. Ciążowo się nie czuje i wczoraj nawet wzięłam ibuprom na migrene. Dzisiaj ten test tak z głupia franc zrobiłam i ta druga kreska była od razu po sekundzie i widoczne nawet jak pole było jeszcze całe różowe. Byłam tym faktem tak zdziwiona że aż poszłam umyć pod wodą oczy czy ja oby na pewno to widzę. No ale super mocna kreska to to nie jest. Caly dzień latałam w pracy do ubikacji myśląc że to @ a to ciągle dużo śluzu kawowego. Myślę że jutrzejszy poranek będzie dosyć decydujący bo albo przyjdzie @ albo wyjdzie mocniejsza kreska. Dzisiaj robiłam normalny test czułości 25, ale kupiłam sobie na jutro acona ...... no i oczywiście jeszcze trzy inne, ale najwyżej przydadzą się na za miesiąc.

Ostatnia edycja:
Jane fajne krzaczorki :tak:
Lor ulala czekamy z niecierpliwością a jutrzejszy dzień :)
Ja z młodym w ciąży miałam "okres"jakeś takie 3-4 dniowe plamienie, coś mnie tknęło potem że ten okres jakiś lipny, zrobiłam test a tam...Mati hehe
więc trzymam mocno kciuki. a ty dupka/lutkę bierzesz?

Lori bardzo trzymam kciuki za Ciebie, nie jedna Ci pozazdrości tej płodności naprawde, a test pokaz , no ale jak mówisz ze od razu wyszła krecha to musi to byc TO ;-) Jutro sie okażę :-)

No włanie BROŃ BOŻE nie spać z dzieckiem ..... kurcze moja znajoma tak zrobiła , i to nie to ze np dziecko płakało tylko ona musiała miec dziecko przy sobie itd, to koszmar potem oduczyć, a w ogóle to dziecko ma swoje łóżko a rodzice swoje ;-) i tak powinno zostać :-) :-) JA nie musiałam ani oduczyć smoczka ani spania osobno ;-) ufffff,,,,, ale za to nauczyłam bujać w łózeczku i teraz tego błedu nie popełnię bo wiem ile sie umęczyłam !!!!!!!!!!!!!!!!!

truskffka - ja ani razu wcześniej tak nie miałam... ale czas pokarze. Receptę na duphaston od lekarza mam, ale nie chce go brać dopuki nie wyjdzie nic konkretnego bo sobie tylko moge rozlegulować cykl. Myślę że max do dwóch dni się wszystko wyjaśni.

Ilonka - oooo mój też smoczka nie znał,ale teraz już bym się tak nie upierała. Najważniejsze to nie spać z dzieckiem i nie bujać to do razu będzie łatwiej :)

Lorelain :-):-):-) a nie mowilam ze sie pojawisz z plusikiem :-):-):-). Ja to cie juz nigdy nie dogonie he he :-):-):-)

Dwie krechy sa no to :-):-):-) ja bym nie czekala na @ .

Wklejaj testa :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki jestem, ale padam na pyszczek...

Wróciłam z tych Kielc o 19, a o 20 poszłam na trening obwodowy i ledwo to przeżyłam.... Była inna instruktorka i nie wiem, czy to ona taki wycisk nam dała, czy to przez pobudkę o 5 i ten wyjazd do Kielc, ale już tam nie dawałam rady....

Lori aż nie mogę się nadziwić,że Ty taka płodna jesteś :-):-D:-) Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

I tyle, bo nawet pisanie sprawia mi wieeeelką trudność...:-)

reklama
Dzięki dziewczyny. Nie wpadam w jakąś panikę, że uszkodzę malca czy coś. W moim otoczeniu jest dużo dzieci i opiekowałam się nimi przez jakiś czas. Ale noworodek to nie to samo co półroczny bobas. :-)Też myślę, że zdam się na instynkt.:happy::happy::happy:
Moja szwagierka obdarowała mnie kilkoma tomami poradników na temat opieki nad dzieckiem i filmami na DVD, ale ja chyba nie należę do tych co się takimi rzeczami tak jarają. Odłożyłam je na półkę, żeby nie było jej przykro, że nie wzięłam :-)

Lori, ty to jesteś płodna za nas wszystkie!! Mogłabyś obdzielić pół forum swoimi jajeczkami:-D Trzymam kciuki, żeby jutro były II i żeby wszystko było dobrze:tak:

Dzięki Ilonka za tą listę. No i za linki!!!! Kochana jesteś:tak:Na pewno się przyda:tak: Jak coś mi do głowy wpadnie to na pewno będę pytać!!
Co do tych rzeczy, to zależy w jakim szpitalu będę rodzić. Np. w tej klinice prywatnej wszystkie artykuły higieniczne i ciuszki dla maluszków dają, a u mnie w mieście w szpitalu nie.

Dobranoc dziewczynki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry