kasia_es
Mama stereo :)
Witam was w ten zimny poranek. Ja też już w pracy siedzę i klepię.
Mam teraz taki sajgon w pracy i w domu, że nawet nie mam czasu się odezwać
. Poza tym samopoczucie nie najlepsze, nudności, zmęczenie, brak koncentracji...:-(
A tu w pracy dokumenty do zaksięgowania, podatki do policzenia. Muszę jeszcze do tego dopisać zakończenie mojej pracy dyplomowej, wydrukować ją i w sobotę oddać, bo za tydzień obrona. Dodam, że nienawidzę pisać takich rzeczy. Ale dam radę, muszę ;-).
Ilonko, no właśnie miałam wczoraj taką bezsenną noc, że wstałam bardziej zmęczona niż się kładłam
.
Zdrówka Ci życzę!!!
Wózek bardzo ładny i te wyprawki też, szczególnie mi się podoba zielona.
Katy, na pewno będziesz miała się czym pochwalić, z takim zacięciem, to tylko czekać na pozytywne efekty
. Podziwiam, bo ja to mam 2 lewe ręce do szycia wszelakiego.
Mam nadzieję, że to zgrzytanie to nic poważnego
!
Truskafffko, nie zazdroszczę takiej pracy do wieczora, chociaż mi też się czasem zdarza. Łapię od Ciebie dawkę energii – od razu lepiej :-).
Justynko, to życzę sprawnej i szybkiej przeprowadzki i uważaj na siebie!
Jane, świetne to drzewko! Ale Ci zazdroszczę takiego weekendu w łóżeczku
Lori, trzymam kciuki &&&&&&
Roszpunko, dobrze wiedzieć, że C&A ma takie fajne ciuszki, może też z czasem skorzystam ;-).
Losiczko, Ty to niedługo całą Polskę obszyjesz torebkami
! Piękne te pierwsze trzy torebki, a z czego są? A czy możesz zrobić w środku taką przedziałkę z materiału, żeby torebka miała 2 komory?
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM!!!
Mam teraz taki sajgon w pracy i w domu, że nawet nie mam czasu się odezwać
. Poza tym samopoczucie nie najlepsze, nudności, zmęczenie, brak koncentracji...:-(A tu w pracy dokumenty do zaksięgowania, podatki do policzenia. Muszę jeszcze do tego dopisać zakończenie mojej pracy dyplomowej, wydrukować ją i w sobotę oddać, bo za tydzień obrona. Dodam, że nienawidzę pisać takich rzeczy. Ale dam radę, muszę ;-).
Ilonko, no właśnie miałam wczoraj taką bezsenną noc, że wstałam bardziej zmęczona niż się kładłam
. Zdrówka Ci życzę!!!
Wózek bardzo ładny i te wyprawki też, szczególnie mi się podoba zielona.
Katy, na pewno będziesz miała się czym pochwalić, z takim zacięciem, to tylko czekać na pozytywne efekty
. Podziwiam, bo ja to mam 2 lewe ręce do szycia wszelakiego. Mam nadzieję, że to zgrzytanie to nic poważnego
!Truskafffko, nie zazdroszczę takiej pracy do wieczora, chociaż mi też się czasem zdarza. Łapię od Ciebie dawkę energii – od razu lepiej :-).
Justynko, to życzę sprawnej i szybkiej przeprowadzki i uważaj na siebie!
Jane, świetne to drzewko! Ale Ci zazdroszczę takiego weekendu w łóżeczku

Lori, trzymam kciuki &&&&&&
Roszpunko, dobrze wiedzieć, że C&A ma takie fajne ciuszki, może też z czasem skorzystam ;-).
Losiczko, Ty to niedługo całą Polskę obszyjesz torebkami
! Piękne te pierwsze trzy torebki, a z czego są? A czy możesz zrobić w środku taką przedziałkę z materiału, żeby torebka miała 2 komory?MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM!!!