• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam was w ten zimny poranek. Ja też już w pracy siedzę i klepię.
Mam teraz taki sajgon w pracy i w domu, że nawet nie mam czasu się odezwać :baffled:. Poza tym samopoczucie nie najlepsze, nudności, zmęczenie, brak koncentracji...:-(

A tu w pracy dokumenty do zaksięgowania, podatki do policzenia. Muszę jeszcze do tego dopisać zakończenie mojej pracy dyplomowej, wydrukować ją i w sobotę oddać, bo za tydzień obrona. Dodam, że nienawidzę pisać takich rzeczy. Ale dam radę, muszę ;-).

Ilonko, no właśnie miałam wczoraj taką bezsenną noc, że wstałam bardziej zmęczona niż się kładłam :wściekła/y:.
Zdrówka Ci życzę!!!

Wózek bardzo ładny i te wyprawki też, szczególnie mi się podoba zielona.
Katy, na pewno będziesz miała się czym pochwalić, z takim zacięciem, to tylko czekać na pozytywne efekty :tak:. Podziwiam, bo ja to mam 2 lewe ręce do szycia wszelakiego.

Mam nadzieję, że to zgrzytanie to nic poważnego :szok:!

Truskafffko, nie zazdroszczę takiej pracy do wieczora, chociaż mi też się czasem zdarza. Łapię od Ciebie dawkę energii – od razu lepiej :-).

Justynko, to życzę sprawnej i szybkiej przeprowadzki i uważaj na siebie!

Jane, świetne to drzewko! Ale Ci zazdroszczę takiego weekendu w łóżeczku :blink:

Lori, trzymam kciuki &&&&&&

Roszpunko, dobrze wiedzieć, że C&A ma takie fajne ciuszki, może też z czasem skorzystam ;-).

Losiczko, Ty to niedługo całą Polskę obszyjesz torebkami :-D! Piękne te pierwsze trzy torebki, a z czego są? A czy możesz zrobić w środku taką przedziałkę z materiału, żeby torebka miała 2 komory?

MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM!!!

reklama
Hej Dziewczynki :-):-):-)

Jane powodzenia przy 6. kiedyś próbowałam ją robić, ale nudziła mnie... Zresztą nie mam tyle samozaparcia,żeby w domu ćwiczyć :-):-):-)

Ilonko bidulko :-(:-(:-( A bierzesz cos na to gardło??

A ja mam dziś wolne :-):-):-) Jadę kupić prezent dla siostrzeńca na komunię, ale już mam pomysł:-):-):-)

Kasia es wszystko da sie zrobic a torebki sa z koronki naszytej na grubsza tkanine plus eko sora.

Rozia a ty sikasz na testa???:-) Bo ja cos czuje ze ty @ sie nie doczekasz :-)

hej dziewczyny, ja dziś wkurzona okrutnie, wyobraźcie sobie, że chciałam się zapisać do lekarza, do takiej fajnej przychodni przyszpitalnej gdzie już chodziłam na badania między innymi owu. wiem że są dobrzy i mają dobry sprzęt iiii uwaga, najbliższy wolny termin 21.06! bo im limity NFZ poobcinał! Myślałam, że mnie szlag trafi! no i pani poradziła, zeby na razie iść prywatnie albo do jakiegoś zenka osiedlowego a ona mnie zapisała już do końca września! No oszaleć można... polityka prorodzinna!
Lori dawaj znać jak tam ?
Miłego dnia !

Witajcie - wczoraj wieczorkiem juz nie zagladnelam bo musialam nacieszyc sie mezusiem po 2 dniach rozlaki, prawie nigdy sie nie rozstajemy wiec dla nas to dlugo :-)
KAKTY, ROSZPUNKO, TRUSKAFFKO - ja zawsze szczupla bylam a ze sport kocham od zawsze to swoja droga, noi co moge demonstrowac w szkole to demonstruje, przewroty tez chociaz ostroznie :-) moj Darek ostatnio bakcyla polkal i tez musze z nim cwiczyc na lozku :-)
Co do sypiania z dzieckiem to tez jestem przeciwko, Darus od samego poczatku spal sam w lozeczku i nie bylo problemow, a co do smoczka to nie chcielismy dawac i udawalo sie przez tydzien potem realia okazaly sie nieco inne i nie obylo sie bez dydusia ale odstawiony zostal w pore wiec nie uwazam tego za blad.
LORI - nie powiem nic nowego - zdziwiona nie jestem i 3mam kciuki za szczesliwy rozwoj sprawy :-)
LOSICZKO - swiete slowa odnosnie pozytywnego nastawiania co do czasu potrzebnego kazdej z nas na posiadanie potomstwa.
ROZIA - powodzenia na zakupach i milego leniuchowania :-)
KATY - jak tam tatko ?

Ja czekam na 15ta bo mam dzis "slodka" wizyte - badania + usg, ciesze sie bardzo ze znow zobacze malenka, chyba ze w miedzyczasie pituś jej wyrosl :-)
Zapraszam dzis na makaron z brokulami, kurczaczkiem i sosem serowym:-)

Witam:)
Losiczko torebki jak zwykle pierwsza klasa:-D

Rozia i co za prezent wymyśliłaś?

Lori
jak tam można już gratulować?

Marysia
powodzenia na wizycie i trzymam &&&&&&&&&&&żeby nic nie wyrosło, bo mojej lilce w 25tyg wyrosło coś i jest Antoś:)

Dziewczyny jak Katrina razem ze mną wyląduje w szpitalu i przyśle mi wiadomość to ja najwyżej odeśle do Ilonki lub Losiczki,także na pewno zostaniecie poinformowane.

Ja dziś byłam na dopplerze i tak: Pzrepływy pępowinowe ok, z wodami szału nie ma,ale ciągle w normie,a przepływów mózgowych nie mógł dokładnie zbadać bo jak już znalazł tętnicę to mały się ruszył i tyle. A ciężko było w ogóle namierzyć bo mały ma bardzo nisko główkę,normalnie jeździł mi po wzgórku łonowym. lekarz mówi,że skoro jest tak nisko to w każdej chwili może chcieć wyjść, we wtorek następna wizyta jak do wtorku nie urodzę,zobaczymy co i jak i da mi skierowanie do szpitala.

Ostatnia edycja:
hey dziewczyny troszke mnie nie było ale jakos nie miałam natchnienia na necie siedzieć.... tak więc zaraz bede nadrabiac ile tylko moge;-)
widze ze poruszony był temat smoczków...więc ja mojemu jak sie urodził wpychałam na siłe choć nie chciał i wypluwał...ale myslałam ze kazzde dziecko mósi miec bo u moich braci wszystkie dzieci a maja ich 6 miały smoczki tak więc swojego tez nauczyłam co było najwieksza głupotą....ale chyba jak miał 21 miesiecy to mu zabrałam i kropka...no ioduczył sie;-) a u mojego brata dziewczynka 7 lat ma i ze smoczkiem śpi...taka wizja mojego dziecka mnie przeraziła.....
a musze sie pochwalić ze zaczełąm Michałka oduczać pampersa i dziś 8 dzień i ładnie sika i kupke już robi do nocniczka;-) sikania w sumie po 4 dniach sie nauczył szybko zrozumiał o co w tym chodzi z czego jestem bardzo szczesliwa bo myślalam ze dłużej to potrwa!!a kupke od wczoraj sie przełamał i do nocniczka robi bo tak to były wpadki;-/a radochy ma przy tym jak nie wiem:-D

a jeszcze jedno czy któraś może sie orientuje czy jak mój mąż ma swoja firme to może iść na tzw "tacierzyński"???
sory ze tak o mnie ale zaraz nadrobie co u was;-)

Lori a czemu mnie te twoje "II krechy" nie dziwią ????????????
laugh.gif
laugh.gif
jejuś żeby tak kazda kobietka była tak płodna jak TY to w cale nie było by niżu demograficznego u nas w PL hihihi
wink2.gif
trzymam ciuchutko kciuki , jutro testujesz znów ???????????
biggrin.gif
no lori faktycznie aby każda kobieta tak była płodna jak Ty!!!!! :))))
3mam kciuki za testa to pewnie już tylko formalność ;) bedzie si!

truskaffko
Ty też tu :) witaj kochana i mocno kciuki 3mam Ty wiesz... :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry