• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześć! :-) Wróciłam z miasta, byłam po butki na komunię chrześnicy. No i jak wpadłam do sklepu spożywczego jak mi zapachniały ogórki małosolne, to kupiłam cztery i od razu je zjadłam :-p a teraz jem kopytka z boczkiem i cebulką :-p To chyba przed tą @ się tak opycham :-p

reklama
Katrinko, Violka- trzymam was za slowo, obyście miały siły i ochotę do nas pisać żebyśmy nie padły z niewiedzy i ciekawości. A coś mi sie wydaje, że na dzień matki będziecie miały maleństwa przy sobie ;)

Roszpunko- qrcze wy o tych wyprawkach, zakupach, torbach, a ja ciągle uważam, że przecież czasu mam mega dużo. Kłopot tylko w tym, że na dzien dzisiejszy nawet nie wiedziałabym co ze sobą zabrac do tego szpitala pomijając fakt, że niczego nie mam ;)

Marysiu- a może wrzucisz przepis na ten makaron z brokułami? brzmi apetycznie....

Losiczko- Twoje dzieła nadal mnie zaskakują, ale w sumie to pozytywnie, bo masz przeciez talent ;)

agnes- ja ostatnio też jestem w ciągłym biegu. Wlaśnie wróciłam ze spotkania z dyrektorami. Teraz mam ich nadmiar, ale powiem Wam, że będzie mi tego brakowało od września. Po raz kolejny pytali czy dam radę do certyfikacji i czy jakoś mi pomóc. Jeśli spotkania mamy w innym budynku to oczywiście nie wolno mi iść, tylko po mnie przyjeżdżają. Komputer i kalendarz mi odnoszą i przynoszą na miejsce- zwariować można. Czy ja qrcze jestem niepełnosprawna?

Lori- halo jak Tój dzisiejszy test- robiłaś???

Viola Katrina tak czy siak juz jesteście jedną noga na mecie :-D chyba juz nie muszę pisać jak zazdroszczę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozia no ja nie wiem, jakbyś zrobiła test byłoby wiadomo a tak to żyjesz w takiej niewiedzy :-p odkąd miałaś przypusczalną owu minęło tyle czasu ze jakby miało sie nie udać to byś własnie pływała sobie na czerwonym morzu w dodatku na czerwonej łódce :-p rób test nie dyskutuj :-D
agnes no i następna chudzina ...... :dry: nie bawię sie z wami juz .oooo........ :dry: urodzisz i nie bedziesz miec nawet z czego zrzucać a Ja bede dopiero wtedy lamentowąć bo teraz mam w nosie ze juz mam ok 12 kg na plusie :baffled: pokaż brzuszek :tak:
Lauś jak sie okaże ze jesteś w ciązy to chyba bedziesz jedyna która ma tak wczesne zachcianki :-D
Karolinko korzystaj z tego ze masz tak fajnie, i chcą Cię wyręczać w pewnym sprawach , chyba lepiej w tą stronę niż w drugą prawda ????????? ;-) Ja wiem ze mozesz czuć sie jak "upośledzona" ale ja tam bym sie cieszyła na Twoim miejscu :tak:

Lori to jak zwykle trzyma w nas w niepewności, a jak wpadnie to od razu z pięknym zdjęciem pozytywnego testu, no ale Lori nie przeginaj juz :tak: wpadaj tu i ślij dziewczyną najświeższe jescze ciepłe fluidki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Ania , Małami Katy axarai a kuku .......!!!!!!!!!!!!! gdzie sie podziewacie !!!!!!!!!!???????????????? nie ładnie nas tak zaniedbywać !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dry:

Witam was moje drogie
Ilonka Katy dzięki kochane za pamięć
Tak jak Katka pisała wczoraj przespalam cały dzień dziś tez nie jest lepiej już leże w łóżku ale powiem wam ze wole ciaze odczuwać w ten sposób a nie inny :)))))))
Pozdrawiam was wszystkie bardzo gorąco

Laluś dobrze ze Twój mąż tego nie czyta bo jak tak mozna nie wierzyć z jego męskość co??????????? :-) Trochę wiary w te żołnierzyki :-p
Aniu i tu masz rację , lepiej sobie spać na łózeczku niz w kibelku nad muszlą :-D także lepiej w tą stronę- bez apelacyjnie !!!!!!!!!!!!! ;-) no ale odezwij sie słońce czy ogólnie wszystko OK i dalej mozesz iść śnić o dzieciątku :-)

aaaa no i dziś nie było truskaffki jeszcze ......... !!!!!!!!!!!!!!!!! :angry:

ilonko Ty nasz forumowy podpuszczaczu :-):-):-) Ja nie wiem, kiedy dokładnie była owu, bo nie mierzę tempki ani nic, ale zwykle jak miałam taki ból jak mam zaznaczony na wykresie, to 14 dni później była już @.. Ale to wcale nic nie znaczy... Ja wiem,że nie jestem, bo nie czuje tego... Moja intuicja wręcz krzyczy do mnie,że nie jestem w ciąży... ;-)

Ale ciekawe co tam u Lori.... A kto ma namiary na jej wykres??

edit. właśnie coś skojarzyłam, że Lori nie ma wykresu... Ale nie wiem czy dobrze pamiętam...

Ostatnia edycja:
Ilonko słońce ty moje :* dziękuje czuje sie naprawdę dobrze nic mi nie dolega :) a ty jak sie czujesz? Jak dzidzia ? No iJaś
Katka kiedy ta kawa ? Już sie nie mogę doczekać :))))

reklama
Aniu witaj, ja też bym dzisiaj cały dzień spała, i chyba zaraz się położę ;-) A gdzie się podziewa Sun? Ilonka mój N w pracy jest do jutra rana :-p No ale ja się boje tak nakręcać. Chociaż może coś z tego wyjdzie ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry