• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam umnie leje jak nie wiem co depresji mozna dostac

ilonko , kasia_es klucze bede mies dopiero czwartek piatek ale mamy tylko tydzien niecaly zeby sie preprowadzic bo juz nastepni lokatorzy czekaja az my sie przeprowadzimy masz wlasciciel sie troszke pospieszly z szukaniem nowych lokatorow na terazniejsze mieszkanie ...
a dopiero mamy klucze w czwartek piatek bo jeszcze nie jest pomalowane wedlug ich zasad musza pomalowac sniany i posprzatac po poprzednich lokatorach .
nam zostanie tylko polozyc podlogi chyba wolalabym malowac sciany bo taniej a umnie te zeczy budowlane nie naleza do tanich ale w koncu robie to dla siebie a nie dla kogos jak bylo to poprzednio
moj wczoraj przywioz troche kartonow ale jakos motywacji brak nie chce mi sie jak nie wiem co

losiczka widze ze robota wrze i bardzo dobrze pozdrawiam

pozdrowienia dla reszty dziewczyn i trzymam kciuki zeby byly nastapne kreseczki na tescie i rzeby dzisejsze 2 kreseczki byly szczesliwe
potem do was zagladne jak mi sie uda

reklama
Viola to moje dziecie jest tak samo nisko, bo nawet mąż był w szoku w niedziele jak mu pokazałam jak mi jezdzi rączkami własnie po wzgórki łonowym :szok: smiał sie ze chyba rączke wystawić :-D także mnie sie wydaje ze jest bardzo nisko ułożone !!! Na razie jeszcze masz czas także nie musi sie maluch tak bardzo śpieszyć ;-)
domiśka terminy niezłe , trzeba przyznac , ale u mnie nietety tak jest ze własnie otworzyli nową przchodnię gdzie chodze do mojego lekarza to na kazdą wizytę niestety nie jestem zapisana bo jak dzwonie albo od razu sie zapisuje po wizycie to terminy są okropne także chodze bez zapisu no bo co mam zrobić, - masakra jakaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marysia to trzymam kciuki za wizytę;-) napisz czy ten siusiak nagle sie pojawił czy nie,...... hehe !!!!! ale raczej juz sie nie pojawi ;-) jak na kazdym usg jest pipka także juz tak bedzie ;-) I ja tez wpadam na obiad ;-D
Rozia no własnie kiedy testujesz ??????????????? Bo jak patrze na wykres to ja nie widzę @ na horyzoncie ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&
Agnieszka brawo dla Michałka, ;-) ale mamy super chłopaków juz samodzielnych ;-)

Już wróciłam ze szkoły.
Po drodze wstąpiłam do sklepu i kupiłam sobie krótkie spodenki na gumce, żeby mieć co na dupkę wciągać. Od weekendu ma chyba znów być gorąco!

Ilona, weszłam też do pepco i są tam takie wyprawki podobne do tych, które mi pokazywałaś, za 35zł. W ogóle lubię ten sklep. Jest dużo ciuchów z Anglii, z peacocka np. No i dla dzieci masę rzeczy! Na pewno kupię jakieś bodziaki Maksiowi tam:tak:

Mam pytanie, do kiedy dziecko powinno się ustawić głową w dół??

Ilonka niby mam czas,ale mój lekarz twierdzi,że lepiej by było jakby się już zaczęło,ze względu na moją cukrzycę.Ja biorę insulinę i łożysko szybciej się starzeje.

Roszpunka niektórym się uklada główkowo już po 20 tyg innym przed porodem,ale najczęściejo koło 30-34 tyg. Ja też mam z pepco troszkę ciuszków i nawet jakściowo są ok.
Ciuszkową wyprawkę miałam skompletowaną do 30 tyg:)

Ostatnia edycja:
Roszpunka ja miałam dziś skoczyć do pepco własnie zobaczyć te mniejsze ubranka i dla Jaśka coś na tą komunię, ale u mnie od rana leje także siedzę pod kocem i sie nigdzie nie ruszam :tak:
a spodenki kupiłaś po domu czy wyjsciowe ??????????????
Jak sie nie myle to jak do 36 tygodnia sie nie przekreci to juz raczej nie ma szans, ale nie wiem czy tak jest faktycznie, tak słyszałam gdzieś , a Mały jak leży ????????????????? jeszcze nie główką w dól ???????

Violu no ale z łożyskiem OK, bo jakby było juz stare to by Cię na wywołanie gin skierował pewnie, wiec dla mnie to dziwne , bo niby mówi ze lepiej jakbyś juz urodziła ale tak naprawde nic nie robi w tym kierunku aby np wywołać ,

Ostatnia edycja:
Nie wiem jak maluch jest odwrócony. Na tym połówkowym był głową w dół, a tydzień później głowa była u góry. Teraz mam wrażenie znów się przekręcił, bo w inne miejsca mnie kopie. 12 czerwca mam ostatnie usg, więc wtedy się dowiem.

Viola
, też mnie to dziwi, że skoro powinnaś już rodzić, to nie skierował cię na wywoływanie. Umyłaś już wszystkie okna w domu?:-D Ja pewnie będę przez te ostatnie tygodnie po schodach na 10 piętro wchodziła!:-D

A spodenki takie dżinsowe kupiłam, tyle że na górze gumka.

W pepco oglądałam też takie mniejsze torby za 19,90. Wyglądały nawet ok. Myślę, że Maksia dałabym radę spakować.

Ostatnia edycja:
Lekarz mówi,że dobrze by było gdybym urodziła ,ale jak na razie nie ma zadnego zagrożenia,łożysko na razie ok,ale to może się zmienić i wlaśnie we wtorek idę na wizytę i wtedy podejmnie ostateczną decyzję,powiedział,że pewnie już da skierowanie do niego na oddział i będziemy wywoływac

Hej dziewuszki, wróciłam z zakupów:-):-):-)\

Violu kupiłam jednak to urządzenie wielofunkcyjne, bo siostra powiedziała,że w sumie, to lepiej,żeby Młody miał swoje takie rzeczy, bo nie będzie problemu,jeśli np przeniesie firmę itd:-):-):-)

marysia udanej wizyty :-):-):-)

Aga brawa dla Małego twardziela,że taki dzielny i samodzielny już jest :-):-):-)

Dziewczynki Wy mnie tu nie nakręcajcie, bo ja wiem,że i tak nic z tego nie będzie :-);-):-)

melduję się

Karola - jeśli tak by się złożyło, że razem z Violą się rozpakujemy, to ja dam znać Violi, a ona pewnie ma tel. do Ilonki, to da znać i o sobie i o mnie.

Dowiecie się, spokojnie.

reklama
hej dziewczynki! ja znowu w biegu do was pisze

wróciłam z miasta bo byłam odebrać wyniki moje i chyba nie jest tak źle. hemoglobina troche ponieżej normy bo 11,4 (12-16 norma) reszta w chyba tez ok. na moczu się nie znam ale też wydaje się spoko wiec czekam do sobotniej wizyty

od dwóch dni chodziła za mna ochota na paczki i dzisiaj jak wpadłam do cukierni to od razu 2 zjadłam. no masakra jakaś. od kilku dni ciągle jestem glodna i tak jak do tej pory przytyłam niecałe 3 kg tak teraz chyba w tydzień mi tyle przybedzie

ilonka zdrówka dla ciebie słoneczko. mam nadzieje że szybko ci minie

jane ja cie podziwiam. ja zaczęłam kiedyś 6 i po połowie odpuściłam. ja to jestem anty sport totalny. no i zapowiada się sliczny balkonik u ciebie

lori hop, hop jak tam dzisiaj? dawaj nam znać

karolcia widzę ze intensyny okres w pracy. jak sie juz uporasz to wpadnijna dłużej

rozia my nie nakręcamy ale trzymamy kciuki. i wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~

viola mam nadzieje że maluch sam się zdecyduje i nie potrzebne bedzie wywoływanie. czekamy więc na wieści jak się zacznie

roszpunko w pepco wiele fajnych rzeczy mozna znaleźć. ja tez lubie tam w padać. no i dzieki za namiar na C&A zaraz też sobie coś poszukam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry