• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dobry Wieczór :-) Lori no to ja dwie krechy są to super! Podobno, nawet jak ta druga jest słaba to jest ciąża :tak: No ale ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszy teścik. Ja testuje za tydzień, jak wszystko dobrze pójdzie ;-)

reklama
Jeszcze i ja na koniec dnia:-)..........................Jane to dobrze bo myslalam ze cie cos dopadlo dolujacego, krzaczki super juz mozesz smialo powiedziec ze cie twoj M w krzaki zaciagnal :-D:-D:-D
Truskaffka to teraz czekamy na efekty :tak:tego przytulanska
Lori oby juz nie bylo zadnych zawirowan:tak: tylko prosta sytuacja, dwie krechy, spokojna ciaza i szybki porod:-)
Rozia ty jeszcze troche i nam padniesz, oszczedzaj sie troszke ;-)
Ania b pewnie spi cale popludnie:-D
Ciekawe jak Malami, Karolcia tez nic nie skrobnela:-(........musze poczytac wykresy to moze sie cos dowiem:tak:

A ja sie tak zestresowalam dzisiaj ze hej:wściekła/y:.............zalaczylam maszyne pod wieczor i podczas szycia tak mi cos zazgrzytalo 2 razy ze az sie przestraszylam:szok::szok::szok:, chyba zwatpie jesli bede musiala ja reklamowac:wściekła/y:, pozniej szyla bez zarzutu.
Tzn szyje normalnie tylko w tamtym momencie byl okropny zgrzyt co automatycznie powodowalo odskok mojej nogi z pedala:-D. Zobaczymy bo pozniej szyla juz bez zarzutow, a wszystko bylo dobrze ustawione

Hej dziewczyny. Dziś zakupiłam spodnie i bluzkę w sklepie internetowym C&A!! Mają przeceny, ciążowych ciuszków też! Spodnie kupiłam za 29 zł! A przesyłka za darmo jest!!!:-):-):-)
Sklep internetowy C&A | Modna odzież po niskich cenach

Katy
, może nić ci się gdzieś zaczepiła, dlatego maszyna nie chciała iść. Używaj dalej i się okaże czy będzie jeszcze robić takie numery:-) Ja muszę siąść do maszyny skrócić spodnie ale jakoś od miesiąca nie mogę się wziąć.:zawstydzona/y:

Dzień dobry Kochane!

Ja tylko na chwilunię, bo dzisiaj znów w biegu cały dzień.

Lori- czekam na wieści o dzisiejszym teście.

Ilonko
- mam nadzieję, że czujesz się już lepiej.

Losiczko- grzeczna bądź, piątek już tuż tuż ;)

Katka- jak tata? I spokojnie z tą maszyną- może się zakrztusiła ;) Szuraj, szuraj...

Jane- Twój balkon zapowiada się bardzo ladnie. Zastanawiam się ile wy na nim macie miejsca. :)

Katrinko- jak wy się w Violą będziecie rozpakowywać w jednym czasie to my i tak nic nie będziemy wiedziały. :(

Roszpunko- jak się jest taka glistą szczuplutką jak Ty to można się ubierać nawet w 5-10-15 ;) ja muszę już szukać odzieży dla puszystych. ;)

Rozia- Ty jesteś harcorowiec :) żeby tak po całym dniu wyjazdowym zaraz na sport się decydować? ;)

Zagubionej też dawno nie było. Pewnie zajęta swoim szczęściej. Zazdroszczę jej że już ma Nadinkę przy sobie i z kilogramów których się już pozbyła ;)

A gdzie pamela, małami????

Przepraszam dziewczynki, ale więcej nie pamiętam. :) Wszystkim życze miłego dzionka ;)

Dziendoberek :-):-):-)

Witam dziewczynki. Ja oczywiscie tylko na chwileczke:sorry2: bo maszyna wola :-D.

Roszpunko kochana ty sie niczego nie boj. Ja mialam 18 lat jak urodzilam Matiego i zielonego pojecia co i jak. Ale to sie nazywa instynkt macierzynski ktory pokaze ci co i jak. A ksiazki gazety dvd to nic w porownaniu z zyciem. Bedzie dobrze zobaczysz:-)

Katy sloneczko ty wez ta swoja maszyne i srubokret i posprawdzaj czy wszystkie srubki dokrecone:-) i moze troszke ojeju dolej. Nie wiesz ile ona stala to moze amciu chce :-D:-D:-D

Lori co tam u ciebie??? Jak test dzisiejszy??? Zreszta nie wiem po co pytam :sorry2:

Karolciu :-) Malami :-) meldowac sie choc na chwileczke :-):-):-) Ja wpadne pozniej pa :-) no i milego dnia

:-) Obraz 029.jpgObraz 030.jpgObraz 031.jpgObraz 032.jpg

Ostatnia edycja:
Dzięki losiczka, też myślę że dam radę bez mądrych poradników;-) Moja szwagierka to ten typ, który lubi być przygotowany teoretycznie:-D Sama czytała te tomiska w ciąży, dlatego teraz i mnie uszczęśliwia:-D

karolina, rozmiarówka zaczyna się na xs a kończy na xxl, i mają tam dział XL dla puszystych!!!! Poza tym pamiętam twoje zdjęcia ślubne i wiem, że coś tutaj bajerujesz ze swoimi gabarytami;-);-):-):-)

Muszę iść do pracy zanieść jakieś papiery. Melduję się później.

I Ja sie witam
Lori szybko dawaj zdjęcie II kreseczek, bo innej opcji nie ma :-p
Karolinko zabiegana jesteś biedna ....... TY i puszysta????? To ciekawe jakie słowo mnie określi..... :szok: ????????????? przesadzasz i to mocno,,,,,, szczupła jesteś, masz malutki brzuszek, nie wiem co TY chcesz od siebie :-)
Katy jak to było takie jednorazowe to chyba wszystko powinno być OK, z maszyną, zresztą nie znam sie na tym wiec nie wiem , :-p jak tata???????????????
Roszpunka dzięki za info , fajne niektóre te ubrania i nie tylko ciążowe !!!!!!!!
Losiczka torebki pierwsza klasa, podoba mi sie ta mała ostatnia !!

U mnie choroby ciąg dalszy , nadal nie mogę mówić niestety, w ogóle żle sie czuje, od wczoraj biegam do kibelka, do tego ciągle mi niedobrze :-( :baffled:

No nic nie marudzę ..............
miłego dnia życze !!!!!

Ostatnia edycja:
hej:-)

Roszpuńcia nie martw sie kochana,zobaczysz że wszystko samo przyjdzie, instynkt i natura nas nie zawodzi:-D

Ilonka jeszcze chorubsko do końca nie przeszło:-( ojj biedaku...

Lori :szok: omg czemu mnie to nie dziwi:-D:-D

Losiczka widze że szalejesz z szyciem - ładne torebki:tak::-)

witam:)
ja w pracy ale system na którym pracuję póki co nie chce ze mną współpracować i mam przerwę:tak::tak:
choć nie wiem czy jest się z czego cieszyć bo robota leży...

rozia dajesz czadu:-):-) ja wczoraj trochę pobiegałam i zaczęłam robić..... 6 weidera:szok::szok: ciekawa jestem ile mi się uda wytrzymać tym razem;-)

karolina
ja nie mam za wiele miejsca na balkonie ale to już koniec. Teraz tylko odpoczynek. Ewentualnie jakieś ziółka posadzę w doniczce:tak:

katy może jest tak jak mówi losiczka i trzeba naoliwić maszynę??

jak coś uszyjesz to się pochwal:tak:

a twoje torebki losiczka jak zwykle super:tak::tak:

reklama
Jane powodzenia przy 6 weidera, ja w połowie zrezygnowałam niestety, nie dałam rady, ale ja nie wysportowana także mnie to baaaaardzo męczyło, i zrezygnowałam w koncu !!!!!!!!!!!!! :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry