• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonka, widzę, że suwaczek nowy masz:-) Kiedy idziesz na usg kolejne?

karolina, to jesteśmy w podobnej sytuacji hihi:-) A z zachowania twoich współpracowników to się ciesz, lepiej żeby w tą stronę przesadzali niż w drugą. I uważaj na siebie, nie przemęczaj się! Też byłam cwana i siaty z zakupami taszczyłam do domu, ale wszystko do czasu! U mnie skończyło się nie najlepiej...

Gdzie ta Lori??? Jak można tak trzymać nas w niepewności!:-p
Rozia, kiedy testujesz?:happy2:
Ania, śpij sobie, śpij:-) Teraz ci wolno. Jeszcze zatęsknimy za tym ciążowym lenistwem hihi.:-D

agnes, nic tylko kupować:-)

reklama
Hej,
ja już po pracy. Chłopaki jadą na judo to mam chwile dla siebie, ponadrabiam was i szybko skocze do wanny.

no i najważniejsza nowina to @ przyszła jeszcze wczoraj wieczorem, ale zupełnie się tym nie martwię bo ten cykl będzie mój i zaczynam już staranka pełną parą

Rozia no własnie mam na myśli ze juz to magiczne 14 dni upłynęło a u Ciebie - CISZA , nie słychać ani nie widać "przypływu" :-)
Ja mam chyba wykres Lori ale niestety brak wieści jakich kolwiek !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(
Aniu czujemy sie wszyscy dobrze :-) tzn ja średnio ale jak widać nie na tyle źle abym nie mogła być tu z Wami :-D BB to uzależnienie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laluś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Roszpunka pójdę sobie na początku czerwca prywatnie na usg, bo wątpie abym je miała na następnej wizycie planowej u mojego gina !!!!!!!!!! tylko włąsnie nie wiem czy isc na zwykłe czy zaszaleć i zrobić 3D, ale to wyjdzie w praniu czy bedzie luźna kasa !!!! Bo dać 200zł na to 3D to kurcze duuuuużo , dołoże 150zł i mam juz łóżeczko, no ale jak coś pójde na zwykłe na pewno, bo w życiu nie wytrwam w tej niepewności czy to jednak córa faktycznie . a suwaczej jak coś to sie zmieni jak bedzie jednak siurek ;-)

Lori cholibka ........!!!!!!!!!! NO ale w takim bądź razie TEN CYKL BEDZIE WASZ NA BANK, skoro mówisz ze taki zapał sie szykuje :-) Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Lori no szkoda.. Ale za nowy cykl &&&&&&&&&&&&&& :-):-D:-) Dziewczynki siknęłam na test owu, i wyszedł negatywny, więc na bank @ przyjdzie... Fakt,że jakoś długo czekam, ale przyjdzie :-):-):-)

ilona, ja zrezygnowałam już z tego 3D. Napatrzę się na Maksia jak wyjdzie:-) Normalne usg powinien ci zrobić, bo jakoś po 32 tygodniu się robi to ostatnie, tak mi pielęgniarka powiedziała. A potem ewentualnie przed samym porodem.

Lori, ja nie wiem co jest z tymi teściorami twoimi! Może ty masz stale wysokie stężenie HCG w moczu??!!:confused::confused: :-D Trzymam kciukasy za ten cykl!&&&&&

Rozia :-( ja to bym pewnie juz dom roznosiła z nerwów a TY prosze, uśmiech na buzi i idziesz dalej - tak trzymać .....ale...... nadzieja jeszcze jest !!!!!!!!!!!!!!! ;-)
Roszpunka no własnie nie wiem jak to bedzie z tym usg, jakby mi zrobił to by było lux ale na nfz to może być różnie także poczekam do tej wizyty i jak bedzie bez usg to idę sobie prywatnie !! I ciekawa jestem jak to bedzie potem czy bedzie mi kazał przychodzic co 2 tyg, juz pod koniec czy jeszcze wizyta w czerwcu w lipcu i moze w sierpniu jak nie urodzę .......:confused:

Dziendoberek :-):-):-)

Witam dziewczynki. Ja oczywiscie tylko na chwileczke:sorry2: bo maszyna wola :-D.

Roszpunko kochana ty sie niczego nie boj. Ja mialam 18 lat jak urodzilam Matiego i zielonego pojecia co i jak. Ale to sie nazywa instynkt macierzynski ktory pokaze ci co i jak. A ksiazki gazety dvd to nic w porownaniu z zyciem. Bedzie dobrze zobaczysz:-)

Katy sloneczko ty wez ta swoja maszyne i srubokret i posprawdzaj czy wszystkie srubki dokrecone:-) i moze troszke ojeju dolej. Nie wiesz ile ona stala to moze amciu chce :-D:-D:-D

Lori co tam u ciebie??? Jak test dzisiejszy??? Zreszta nie wiem po co pytam :sorry2:

Karolciu :-) Malami :-) meldowac sie choc na chwileczke :-):-):-) Ja wpadne pozniej pa :-) no i milego dnia

:-)Zobacz załącznik 464830Zobacz załącznik 464831Zobacz załącznik 464832Zobacz załącznik 464833

śliczne torebki :) ... napewno się sprzedadzą :tak::tak:

I Ja sie witam
Lori szybko dawaj zdjęcie II kreseczek, bo innej opcji nie ma :-p
Karolinko zabiegana jesteś biedna ....... TY i puszysta????? To ciekawe jakie słowo mnie określi..... :szok: ????????????? przesadzasz i to mocno,,,,,, szczupła jesteś, masz malutki brzuszek, nie wiem co TY chcesz od siebie :-)
Katy jak to było takie jednorazowe to chyba wszystko powinno być OK, z maszyną, zresztą nie znam sie na tym wiec nie wiem , :-p jak tata???????????????
Roszpunka dzięki za info , fajne niektóre te ubrania i nie tylko ciążowe !!!!!!!!
Losiczka torebki pierwsza klasa, podoba mi sie ta mała ostatnia !!

U mnie choroby ciąg dalszy , nadal nie mogę mówić niestety, w ogóle żle sie czuje, od wczoraj biegam do kibelka, do tego ciągle mi niedobrze :-( :baffled:

No nic nie marudzę ..............
miłego dnia życze !!!!!

- kurcze a ty znowu chora...kuruj się szybko, wygrzewaj pod kołderką i wypij cieplutką herbatkę.
witam:)
ja w pracy ale system na którym pracuję póki co nie chce ze mną współpracować i mam przerwę:tak::tak:
choć nie wiem czy jest się z czego cieszyć bo robota leży...

rozia dajesz czadu:-):-) ja wczoraj trochę pobiegałam i zaczęłam robić..... 6 weidera:szok::szok: ciekawa jestem ile mi się uda wytrzymać tym razem;-)

karolina
ja nie mam za wiele miejsca na balkonie ale to już koniec. Teraz tylko odpoczynek. Ewentualnie jakieś ziółka posadzę w doniczce:tak:

katy może jest tak jak mówi losiczka i trzeba naoliwić maszynę??

jak coś uszyjesz to się pochwal:tak:

a twoje torebki losiczka jak zwykle super:tak::tak:

trzymam kciuki za 6w!.... dużo wtrwałości! .... a i śliczne kczaro zakupiłaś :tak:

Witam was w ten zimny poranek. Ja też już w pracy siedzę i klepię.
Mam teraz taki sajgon w pracy i w domu, że nawet nie mam czasu się odezwać :baffled:. Poza tym samopoczucie nie najlepsze, nudności, zmęczenie, brak koncentracji...:-(

A tu w pracy dokumenty do zaksięgowania, podatki do policzenia. Muszę jeszcze do tego dopisać zakończenie mojej pracy dyplomowej, wydrukować ją i w sobotę oddać, bo za tydzień obrona. Dodam, że nienawidzę pisać takich rzeczy. Ale dam radę, muszę ;-).

Ilonko, no właśnie miałam wczoraj taką bezsenną noc, że wstałam bardziej zmęczona niż się kładłam :wściekła/y:.
Zdrówka Ci życzę!!!

Wózek bardzo ładny i te wyprawki też, szczególnie mi się podoba zielona.
Katy, na pewno będziesz miała się czym pochwalić, z takim zacięciem, to tylko czekać na pozytywne efekty :tak:. Podziwiam, bo ja to mam 2 lewe ręce do szycia wszelakiego.

Mam nadzieję, że to zgrzytanie to nic poważnego :szok:!

Truskafffko, nie zazdroszczę takiej pracy do wieczora, chociaż mi też się czasem zdarza. Łapię od Ciebie dawkę energii – od razu lepiej :-).

Justynko, to życzę sprawnej i szybkiej przeprowadzki i uważaj na siebie!

Jane, świetne to drzewko! Ale Ci zazdroszczę takiego weekendu w łóżeczku :blink:

Lori, trzymam kciuki &&&&&&

Roszpunko, dobrze wiedzieć, że C&A ma takie fajne ciuszki, może też z czasem skorzystam ;-).

Losiczko, Ty to niedługo całą Polskę obszyjesz torebkami :-D! Piękne te pierwsze trzy torebki, a z czego są? A czy możesz zrobić w środku taką przedziałkę z materiału, żeby torebka miała 2 komory?

MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM!!!

pochwal się co studiujesz i o czym piszesz pracę? ... jak idzie nauka na obrone?

Hej Dziewczynki :-):-):-)

Jane powodzenia przy 6. kiedyś próbowałam ją robić, ale nudziła mnie... Zresztą nie mam tyle samozaparcia,żeby w domu ćwiczyć :-):-):-)

Ilonko bidulko :-(:-(:-( A bierzesz cos na to gardło??

A ja mam dziś wolne :-):-):-) Jadę kupić prezent dla siostrzeńca na komunię, ale już mam pomysł:-):-):-)

- udało się upolować prezent?

hej dziewczyny, ja dziś wkurzona okrutnie, wyobraźcie sobie, że chciałam się zapisać do lekarza, do takiej fajnej przychodni przyszpitalnej gdzie już chodziłam na badania między innymi owu. wiem że są dobrzy i mają dobry sprzęt iiii uwaga, najbliższy wolny termin 21.06! bo im limity NFZ poobcinał! Myślałam, że mnie szlag trafi! no i pani poradziła, zeby na razie iść prywatnie albo do jakiegoś zenka osiedlowego a ona mnie zapisała już do końca września! No oszaleć można... polityka prorodzinna!
Lori dawaj znać jak tam ?
Miłego dnia !

- ja miałam podobnie w ciąży z Matim, pierwsze 3 miesiące prywatnie a potem z góry co miesiac juz ustalone terminy na NFZ, tylko najpierw musiałam sobie poczekać na tą pierwszą wizytę :dry:

hey dziewczyny troszke mnie nie było ale jakos nie miałam natchnienia na necie siedzieć.... tak więc zaraz bede nadrabiac ile tylko moge;-)
widze ze poruszony był temat smoczków...więc ja mojemu jak sie urodził wpychałam na siłe choć nie chciał i wypluwał...ale myslałam ze kazzde dziecko mósi miec bo u moich braci wszystkie dzieci a maja ich 6 miały smoczki tak więc swojego tez nauczyłam co było najwieksza głupotą....ale chyba jak miał 21 miesiecy to mu zabrałam i kropka...no ioduczył sie;-) a u mojego brata dziewczynka 7 lat ma i ze smoczkiem śpi...taka wizja mojego dziecka mnie przeraziła.....
a musze sie pochwalić ze zaczełąm Michałka oduczać pampersa i dziś 8 dzień i ładnie sika i kupke już robi do nocniczka;-) sikania w sumie po 4 dniach sie nauczył szybko zrozumiał o co w tym chodzi z czego jestem bardzo szczesliwa bo myślalam ze dłużej to potrwa!!a kupke od wczoraj sie przełamał i do nocniczka robi bo tak to były wpadki;-/a radochy ma przy tym jak nie wiem:-D

a jeszcze jedno czy któraś może sie orientuje czy jak mój mąż ma swoja firme to może iść na tzw "tacierzyński"???
sory ze tak o mnie ale zaraz nadrobie co u was;-)

- super że takie szybkie efekty! :-)

Lori no szkoda.. Ale za nowy cykl &&&&&&&&&&&&&& :-):-D:-) Dziewczynki siknęłam na test owu, i wyszedł negatywny, więc na bank @ przyjdzie... Fakt,że jakoś długo czekam, ale przyjdzie :-):-):-)

- to o niczym nie świadczy, ja z tego co pamiętam to przy bliźniakach zrobiłam z ciekawości test owu i wyszedł negatywny no a w ciąży byłam.

ilona, ja zrezygnowałam już z tego 3D. Napatrzę się na Maksia jak wyjdzie:-) Normalne usg powinien ci zrobić, bo jakoś po 32 tygodniu się robi to ostatnie, tak mi pielęgniarka powiedziała. A potem ewentualnie przed samym porodem.

Lori, ja nie wiem co jest z tymi teściorami twoimi! Może ty masz stale wysokie stężenie HCG w moczu??!!:confused::confused: :-D Trzymam kciukasy za ten cykl!&&&&&

- no ja tez sie zaczynam zatsnawiać jak to jest możliwe, ale kurcze wczoraj anwet pokazłam test mężowi żeby mi potwierdził czy on widzi to smao co ja :-p .... mi się wydaje że do zapłodnienia doszło, tlyko się nie utrzymało bo nei miało jak sie dobrze zganeiździć...lekarz mnei przed taką sytuacją ostrzegał bo to jednak bardzo szybko po poronieniu,a le coś czuję że już teraz wszystko wraca do normy.

Rozia - kiedy planujesz testować?

ja uciekam poczytać książkę do wanny puki chałupa pusta i nikt mi się nie będzie dobijał do łazienki. Może ciepła woda pomoże na ból wrednej @.

wiecie że jak by mi się teraz w tym nowym cyklu udało zajść w ciążę to termin miałabym na walentynki? :-p

z Matusiem też miałam termin na luty to może i teraz przyniesie mi szczęście =)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry