• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziewczyny uwaga ............ Zrobiłam test i mam 2 kreski...... Tak patrzę na ten test co chwilę i czekam czy aby przypadkiem nie znikną.....

Rozia a nie mówiłam :-) :-) ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
ja to mam nosa co ???????????????????????? hihihi rób zdjęcie szybciorem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-)
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
BOMBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-)
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

ALE MI SIE JAPA CIESZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
ROZIA GRATULUJE KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ty na @ czekalas he he dobre !!!!!!!!!!! Kolejna szczesciara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fluidki poprosze !!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
DSC05618.jpg

Mój m powiedział, że to nic nie nzaczy, bo test może być lipny.... Zonk.... Zrobiłam go, bo się z koleżankami umówiłam na piwo po pilatesie....

cuuuuuuuudne krechy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
On chyba nie wierzy,zwłaszcza,że mu tylko zdjęcie wysłałam, bo do pracy już poszedł.... Ja zresztą też.... Dziękuję Wam, ale jestem lekko zdezorientowana....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry