• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia jaki lipny test :wściekła/y: są II krechy i nie znikną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bedziesz mamuśką :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) !!!!!!!!!!!! a facety to tak zawsze, nigdy nie pozwalają sie od razu cieszyć!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
No powiem Ci Ilonko, że jak On nie wierzy, to mnie trudniej też uwierzyć, ale kurcze, mam przed sobą dwa testy różnych firm i oba są pozytywne....

skarbie każdej zawsze jest cięzko uwierzyć na początku- UWIERZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak: Bo sie wydaje ze to za piękne aby było możliwe, szkoda ze nie mogę Cię uszczypnąć :P :-p wtedy byś uwierzyła ze to CI sie nie śni :tak: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Rozia, cieszę się bardzo!!!!!! Krechy musiały być:-D:-D:-D:-D:-D Fasolinka zamieszkała u ciebie w brzusiu!!! Pamiętam jakie to cudowne uczucie zobaczyć te II:-):-):-) Nareszcie nowa fasolka u nas:-):-):-)

Dziewczynki fluidki będę słać, jak się wszystko potwierdzi... póki co jeszcze to do mnie nie dociera i potrzebuję więcej czasu... Ale dziękuję Wam wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Roszpunka to jest ta myśl, która skłania mnie,żeby jednak uwierzyć :-D:-D:-D

Ilonko nie wiem... Nie wiem kiedy powinnam iść,żeby coś zobaczyć.... Nic nie wiem... :-):-D:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry