• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejka

sorki dziewczyny, ja dziś się do niczego nie nadaję..moc mnie opuściła, padam na pysk, spać mi się chce, humoru brak...do tego k@#*&@$*(@(@&#*@($ nie mam w domu truskawek...więc same wiecie...
odezwę się jutro ;)

poczytałam troszkę iiiiii.....
ROZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! słońce ty moje, wywołałaś wielki uśmiech na mej twarzy...a dziś o to nie łatwo!!! GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
łosiczka Twoje torby sa boskie, aż mam ochotę popaść w nałóg kupowania torebek ;)
Kinga a nooo się przyczepiłam do dziewczyn ;) dzięki ;)

pozdrawiam i ściskam was wszystkie bardzo serdecznie

Ojj ja też teraz mogę spać na stojąco, na siedząco i na leżąco. Dziś też mi się przysnęło koło 20... I jest padła.... Może to ciąża???? :-)

ROZIA GRAAAAAAATULACJE KOCHANA!!!!

a w tabelce jakby bardziej różowo sie zrobiło dziewczyny;-)czyżby sezon sie zaczął na dziewczynki???bo szczeze powiem wam ze ja od wszystkich znajomych słysze ze same chłopaki sie rodza...

DOBRANOC ŚPIJCIE DOBRZE ;-)

Ja jeszcze chwilkę muszę posiedziec bo czekam na tel od m........ wyobrażcie sobie ze od 21 wyładowuje towar na Okęciu !!!!!!!!!!!!! normalnie szef juz na głowe upadł i to coraz gorzej jest !!!! nie dość ze od 6 do 18 pracuje to jescze w nocy musi !!!!!!!!!!!!!!!!! i to oczywiscie za darmo :wściekła/y:

Laluś wszystko sie okaże juz niebawem ;-) jeszcze 6 dni ;-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
truskaffka odpoczywaj !!
agnieszka jak sie czujesz????????????

dziękuję dziewczynki jeszcze raz :-):-):-D:-):-) Nadal do mnie nie dociera :-D:-D:-D Pojechałam autem, więc nie musiałam się koleżankom tłumaczyć dlaczego piwa nie piję :-):-):-)

Ilonko nie bardzo rozumiem dlaczego Twój m za darmo coś robi... Co za palant z tego pracodawcy !!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej dziewczynki
Sorki ze nie bylo mnie calky dzien ale najpierw zaspalam bo zwleklam sie z lozka o 10. 30:szok::szok::szok: pozniej na szybciocha do pracy:-).
Po pracy pojechalam po materialy zeby moc skonczyc narzutke dla Zuzi a pozniej juz szylam i wsiaklam:-D, maszyna jak na razie nie buntowala sie :tak:
Nie odpisze kazdej z osobna ale bardzo wam dziekuje za pamiec o mnie i o moim tacie;-)
Wiec Tata mial dzisiaj wyjsc ale okazlo sie ze ma goraczke i zostaje :-(podali mu jeszcze litr krwi, hemoglobine mial jednego dnia 14 a juz dzisiaj 7:szok::szok::szok:
Jak tylko bede cos wiecej wiedziec to dam wam znac.

ROZIA ty niedowiarku :-D:-D:-D:-D:-D
Bardzo bardzo ci Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A faceci to tacy sa uwierza jak juz brzuch bedzie pod nosem :-D:-D:-D

reklama
Kasia to niedobrze,że u taty gorączką, ale mam nadzieję,że to taki chwilowy kryzys i wszystko będzie ok &&&&&&&&&&&

No dziękuję bardzo :-):-):-) Właśnie rozmawiałam z M i on stwierdził,że on testom nie wierzy i jak lekarz potwierdzi, to dopiero wtedy mnie będzie na rękach nosił... hm....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry