• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry Gwiazdeczki :-):-):-)

Dziś ja pierwsza się melduję :-):-):-) Ale niestety tylko na chwilę, bo do pracy lecę :-(

Miłego dnia Wam życzę :-):-):-)

reklama
Witam :-) :-) :-) :-)

Katka to faktycznie Cię pochłonęło szyjcie ;-) Mam nadzieje ze teraz juz bedzie tylko lepiej z tatkiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozia to idź szybko do lekarza - niech potwierdzi i wtedy bedziesz juz noszona na rączkach :-D:-) ale tak poważnie to mozesz poczekać z tydzien i dopiero wtedy iść aby zobaczyć choć pęcherzyk w macicy :-) bo teraz jeszcze za wcześnie !!!! a testu juz dziś nie robiłas??????????????????

Co do męza to sie zdarzyło juz pare razy ze w nocy musi jechać na Okęcie i tam towar rozpakować wiec teraz juz sie wkurzył i nie podaruje, ze jesli nie dopłaci do wypłaty to juz nie pojedzie- zobaczymy !!!!!!!

Jezuuuuuuuu.................... u mnie drugi dzien leje !!!!!!!! Wczoraj mi sie upiekło i nie wychodziłam z domciu ale dziś juz obiadu nie mam i pieczywa i oczywiście nic słodkiego hehe i trzeba ......... :-( ahhhh !!!!!!!!!!

Miłego dnia :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

hej ja też chyba na chwilkę bo pewnie znowu młyn w pracy będzie.
A wieczorkiem nie ma nie bo idę na "koncert".

rozia GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katy
to trzymam kciuki za tatę żeby wyniki się poprawiły i mógł wrócić do domu!!

ilonka u mnie też leje:-(:-( chciałam na rowerze sobie do pracy pojechać a tu taka paskudna pogoda. No ale już ma być lepiej.

miłego dnia

Witam się z pracy, ale naprodukowałyście wczoraj, jest co czytać, no więc czytam i...

Rózia!!!!!! AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Gratulacje!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale się cieszę!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-)
A m niedowiarkowi powiedz, że testy nie kłamią!!!!!!!!!!!

Losiczko, to ja pewnie sobie w przyszłym miesiącu zamówię u Ciebie torebkę, tylko jeszcze muszę się zdecydować, jaką, bo wszystkie są pięęęękne ;-)

Lori, ja studiuję podyplomowo rachunkowość, a pracę piszę o outsourcingu usług księgowych. Nauka idzie tak sobie, bo samopoczucie mam kiepskie, więc brak weny i mocy :eek:.

Przykro mi, że @ przyszła, ale cieszę się, że masz takie pozytywne podejście.

Domiska, to chyba niestety wszędzie taka sytuacja w przychodniach:wściekła/y:, ja też muszę jutro iść prywatnie, chyba, że lekarz się zlituje i wpisze mnie na NFZ :sorry2:. No i też pewnie zapiszę się „z góry” na dłuższy okres.

Marysiu, ja jak najbardziej piszę się na makaron, mniammmm... :tak:Gratuluję udanej wizyty!

Viola, trzymam kciuki w takim razie za szybkie i w miarę bezbolesne rozwiązanie :tak:

Agnieszka, to już samodzielnego mężczyznę masz!!! :-)

Laluś, to ja trzymam kciuki cały czas!

Agnes, cieszę się, że wyniki w porządku!

Aniu, śpij ile wlezie, bo mnie coś bezsenność męczy w nocy, a w dzień to bym pospała, ale nie mam jak.

Truskafffko, to teraz ja Tobie wysyłam chociaż troszkę moich skromnych zapasów mocy i koniecznie musisz nabyć truskawki ;-)!!!

Ilonko, biedulek ten Twój m, mój też wczoraj miał niezły zapier... w pracy i wykończony wrócił.

Katy, kciuki za tatę, mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia!!!

U mnie na szczęście nie pada, ale i tak pochmurno i zimno brrr...

Mimo kiepskiej pogody życzę wam miłego dnia!!!

Witam się ja z "rana".
Byłam dzisiaj u pobrania krwi i przez to "spóźniłam" sie do pracy. :)
Zawsze jestem wcześniej to dzisiaj mogę być później ;)

Po pierwsze Rozia- wielkie gratki ;)

Katka- nadal trzymam kciuki za tatę ;)

Losiczka, Katka w Twoje ślady i obie z tym szuraniem znikniecie ;)

Ania- ciesz się, że tylko senność Cię dopada. Ja żałuję, że nie wykorzystywałam i nie spałam popołudniami.

Roszpunko- ja nie przeginam z dzwiganiem, bo tego akurat się boję, ale qrcze nieść kalendarz za mną to już przesada. :) Masz jakąś listę szpitalnej wyprawki? Bo ja chyba kiedyś będę musiała taką zrobić ;)

Lori-~~~~~~~~~~~~ na następny cykl.

pamela, Axari, Małami- gdzie Wy jesteście?

Ilonka- tabelka rośnie- to super. Trzymam kciuki by do następnej wizyty Juleczka pozostała Juleczką ;)

Marysia- ładne imię. Przepis zaraz kopiuję ;)

Katrina- czy Ty masz dzisiaj wizytę? Jeśli tak to trzymam kciuki ;)

Wszystkim miłego dnia życzę... :)

Dzien doberek - a u nas czasem popaduje czasem nawet slonko zaswieci wiec nie ma tragedii.
KATY - 3mam kciuki za szybki powrot do zdrowia Twojego tatula &&&&&&&
MILEGO DZIONKA WSZYSTKIM !!!

KAROLCIU - smacznego, ja zrobilam podwojna porcje z nadzieja ze zostanie na dzis a tu ledwie 1 talerzyk sie ostal :)
Kiedy odbierasz wyniki ?

Ostatnia edycja:
Dziendoberek:-)

Pogoda do bani zimno brr..... ale ciacho do kawki juz jest :-p staram sie jak moge ograniczac slodkie ale w taka pogode to trzeba sobie cukier podniesc no nie???:-)

Karolciu ja jak mam szycie to szyje za chwile moge siedziec na dupsku przez 3 miesiace i tylko patrzec na maszyne.:-)

Rozia no ja myslalam ze tylko moj maz to nie wierzy w testy itp :-) dobrze ze chociaz wiedza jak sie dzieci robi hi hi :-D

Jane korzystaj kochana z zycia ile sie da :-)

Kasia es :-)

Dla wszystkich :-):-):-):-):-) milego dnia . A ja czekam na ten piatek jak na wygrana w totka he he :-)

ROZIA ogromne gratulacje !!!!! ale się cieszę!!!!
testy nie kłamią a już na pewno nie dwa hihihi mąż niedowiarek :))) A krechy wyszły Ci pięne moja pierwsza była taka bladziocha :)) ale potem szybko różowiała :)
Ja w końcu znalazłam lekarza, siostra kolegi męza:) super dziewczyna, rewelacyjna klinika i mają podpisane z NFZ więc odetchnęłam z ulgą. Wszystko mi powiedziała, rozwiała wątpliwości, zbadała, powiedziała, ze ciąża jak marzenie więc jestem happy. Za tydzień USG :)
Pozdrawiam wszystkie kobitki, miłego dnia!

reklama
Witam:-)

u nas też pochmurno i zimno,... pada niesamowicie buuu:-(

Rozia!!!!!!!!!! ależ niespodzianka!!!!!!!!!! super,gratulacje!!!!!!!!!!!!! jupi
:-D:-D:-D

Domiśka to trzymam kciuki!!

Katy kurka to nie ciekawie z tatą:-( mam nadzieję że będzie szło wszystko w dobrym kierunku.

Losiczko pracusiu:-D oj trzeba trzeba:-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry