ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
spie na siedząco normalnie
co za pogoda !!!!!!
Agnes Ja wysłałam Ci listę to co ja musiałam mieć, ale w każdym szpitalu jest inaczej, także trzeba sie zorientować co dają a co trzeba miec po prostu, moze sie u mnie coś zmieniło od tego czasu kiedy rodziłam wiec ja tez sie dowiem co i jak aby nie taszczyć 2 walizek !!!!!!!!!!!!!!!!!
Roszpunka kurcze ciekawe czy u mnie jest ten gaz ......
dobrze by było ;-) Mąz bedzie przy porodzie ???????
Marysia ja sie zawsze wzruszam jak widze poród, lubię oglądać "porodówkę"
przed Jasiem nie chciałam oglądać bo wolałam nie widzieć i nie wiedzieć jak to bedzie ( panicznie sie bałam bólu ) a teraz to mogę oglądać i płakać na przemian
domiśka super ze tak CI sie udało ;-) podaj tą datę wizytę to wpiszę do tabelki aby sie nie mieszało nam ;-)
Małami kotek pamiętaj ze jestem z Tobą myslami, nie łam sie , badź dobrej nadzieji, z czasem wychodzi słoneczko po burzy !!!!!!!!! Nadal nie ma odp w sprawie pracy ???????????????????
Ktoś zamierza chodzić do szkoły rodzenia gwiazdeczki ???????????????????????? U mnie aby mieć poród rodzinny muszę chodzić do szkoły rodzenia własnie i sama nie wiem co robić, chyba sie zdecyduje !!!!!!!!!!!
hmmmmm, nie wiem czemu mi pokazuje zły tydzien ciąży ten nowy suwaczek., !!!dziwne !!!!!
Viola mozesz podać ten adres ;-)
co za pogoda !!!!!! Agnes Ja wysłałam Ci listę to co ja musiałam mieć, ale w każdym szpitalu jest inaczej, także trzeba sie zorientować co dają a co trzeba miec po prostu, moze sie u mnie coś zmieniło od tego czasu kiedy rodziłam wiec ja tez sie dowiem co i jak aby nie taszczyć 2 walizek !!!!!!!!!!!!!!!!!
Roszpunka kurcze ciekawe czy u mnie jest ten gaz ......
dobrze by było ;-) Mąz bedzie przy porodzie ???????Marysia ja sie zawsze wzruszam jak widze poród, lubię oglądać "porodówkę"
przed Jasiem nie chciałam oglądać bo wolałam nie widzieć i nie wiedzieć jak to bedzie ( panicznie sie bałam bólu ) a teraz to mogę oglądać i płakać na przemian
domiśka super ze tak CI sie udało ;-) podaj tą datę wizytę to wpiszę do tabelki aby sie nie mieszało nam ;-)
Małami kotek pamiętaj ze jestem z Tobą myslami, nie łam sie , badź dobrej nadzieji, z czasem wychodzi słoneczko po burzy !!!!!!!!! Nadal nie ma odp w sprawie pracy ???????????????????
Ktoś zamierza chodzić do szkoły rodzenia gwiazdeczki ???????????????????????? U mnie aby mieć poród rodzinny muszę chodzić do szkoły rodzenia własnie i sama nie wiem co robić, chyba sie zdecyduje !!!!!!!!!!!
hmmmmm, nie wiem czemu mi pokazuje zły tydzien ciąży ten nowy suwaczek., !!!dziwne !!!!!
Viola mozesz podać ten adres ;-)
Ostatnia edycja: