losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Karolciu he he dobre !!!!!!! Ty bedziesz tulila mala a tesciowka spierala kupki hi hi 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

OBY NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
masakra jakaś !!!!!!!!!!!!!!!!!
ahhhhh no i ja tez bym sama chodzila, bo zajęcia we wtorki i w czwartki
Ale jutro dzwonię do szpitala i wypytam jak to z tymi porodami rodzinnymi jakie warunki itd :-) lepiej wcześniej to wiedziec :-)
bo od początku ulewał wiec po kazdym jedzeniu był PAW a ona akurat wpadała jak był taki brudny i on i ciuszki

:-) A pogoda u nas też do bani :-( Mam nadzieję,że się poprawi, bo w niedziele mamy tą komunie...

Jesli ona chce rodzić beż, to nikt jej nie zabrania, ale każdy ma prawo do własnej decyzji i ja jestem tego samego zdania co Ty .Zobacz załącznik 465080
Mój m powiedział, że to nic nie nzaczy, bo test może być lipny.... Zonk.... Zrobiłam go, bo się z koleżankami umówiłam na piwo po pilatesie....
To jest indywidualna decyzja. No ale w jej mniemaniu ja się "wygłupiam", że chcę znieczulenie.

:-) :-):-):-) :-):-):-) :-):-):-) :-):-):-) :-):-):-) :-):-):-) :-):-)
Mój M się spytał czy jedna kreska oznacza ciążę, bo nie widział tej drugiej (rzeczywiście była słaba hihi)