• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Karolinko zeby nie było tak ze to TY bedziesz prać pieluszki a teściówka tulić wnusię :szok: OBY NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurcze szancun skarbie, ja tam bym nie dała rady z tetrą, jednorazowe to wygoda a ja wygodnisia jestem :-D
losiczka ooooooooooooo Boże ............ kurcze mały juz nie mial kiedy wyłazić tylko wtedy kiedy były akurat te praktykanty :szok: masakra jakaś !!!!!!!!!!!!!!!!!
Roszpunka a ile kosztuje u Ciebie ta szkoła?????? Bo ja mówię o tej przy szpitalu, bo nawet nie ma u mnie innej :confused: ahhhhh no i ja tez bym sama chodzila, bo zajęcia we wtorki i w czwartki :confused: Ale jutro dzwonię do szpitala i wypytam jak to z tymi porodami rodzinnymi jakie warunki itd :-) lepiej wcześniej to wiedziec :-)
Ja nie chodziłam do położnej w czasie ciązy za to przychodziła po porodzie pare razy,,,,,,,,, pamietam ze pierwszy raz jak przyszła zobaczyć jak Jaś itd to on był cały urzygany :sorry2: bo od początku ulewał wiec po kazdym jedzeniu był PAW a ona akurat wpadała jak był taki brudny i on i ciuszki :szok:

Bede póżniej, mamuśka ma wpaść do mnie abym jej włosy umalowała hehe :-)

Witam po pracy :-):-):-)

Ilonko tetsu nie miałam nawet kiedy robić, zresztą mój m i tak nie uwierzy :-) Poszłam na bete :-):-):-) A na wizytę właśnie chcę jeszcze poczekać,żeby w ogóle coś zobaczyć :-):-):-) Zwłaszcza,że ja tam nigdy nic nie widzę jak mi coś lekarka pokazuje... ;-):-D:-D

A co do męża to maskara jakaś.. Mam nadzieję,że się jednak postawi, bo co to znaczy za darmo robić....

losiczko no widzisz nie tylko Twój taki niedowiarek :-):-D:-) A pogoda u nas też do bani :-( Mam nadzieję,że się poprawi, bo w niedziele mamy tą komunie...

No domiska gratuluję znalezienia lekarza ... To jest trudna sztuka...

Roszpunka no właśnie nie rozumiem takich bab.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jesli ona chce rodzić beż, to nikt jej nie zabrania, ale każdy ma prawo do własnej decyzji i ja jestem tego samego zdania co Ty .

karola no Ty już możesz powoli kompletować sobie wsyztsko, co by nie na raz wszystko ogarniać :-)

martuś a co to sie tam dzieje u Ciebie ?? :*

Katy super,że tata wychodzi :-):-):-) A może jak skupisz się na szuraniu, to dzidzia przyjdzie :-)

agnes daj przpis na zapiekankę :-)

A dziewczynka ja mam pytanie: najlepiej iść ok 6-7tyg do lekarza, ale licząc od OM czy od poczęcia???

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 465080

Mój m powiedział, że to nic nie nzaczy, bo test może być lipny.... Zonk.... Zrobiłam go, bo się z koleżankami umówiłam na piwo po pilatesie....

GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!

Strasznie pozytywnie nastawia taka wiadomość do dalszego działania w staraniach... W poniedziałek po negatywnym teście niestety miałam chwilę załamania... (póki co @ jeszcze nie ma) ale dzisiaj już jest ok... Mam tylko nadzieje, że ta @ szybko przyjdzie... bo nowy cykl to nowa nadzieja....:-)

Rozia a kiedy wynik betki????????????????? Liczy sie według OM ten tydzien 6-7 tydzień - JEST SERDUSZKO :-) :-)
Sun a moze zrobisz test skoro nie ma @ ?????????????????????????????? :-) :-)

Jutro mi podadzą wartość przez tel, a w piatek będę dzwonić i już moja lekarka będzie mi interpretować wyniki :-):-):-)

Sun testuj jeszcze raz :-)

Rozia, cieszę się że chociaż ty mnie rozumiesz :happy2: To jest indywidualna decyzja. No ale w jej mniemaniu ja się "wygłupiam", że chcę znieczulenie.:crazy:
No właśnie, kiedy wyniki bety??

Ilona, z tego co wiem to przepisy się pozmieniały co do tych położnych środowiskowych i od roku przeprowadzają te pogadanki. Ale to może tylko u mnie tak jest.
Masz rację, zadzwoń lepiej do szpitala i się dowiedz co i jak z tym porodem rodzinnym.
Myślałam, że taka położna jest bardziej od służenia radą i pomocą, a nie od kontrolowania. Właśnie ta kobieta mówiła, że mamy nie lubią tych wizyt i traktują je jak naloty! No i mówiła, że rzeczywiście w tych papierach są strasznie głupie pytania i jej jest wstyd je zadawać. I musi tam opisywać takie rzeczy, jak np czy w mieszkaniu jest kurz...

Tak się zaczynam zastanawiać dlaczego nie robi się różnych operacji na żywca, tylko daje się znieczulenie. Przecież ten ból też dałoby się przeżyć. I czemu wyrywają zęby ze znieczuleniem???? Przecież od takiego bólu się nie umiera!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
Rozia wynik to my Ci zinterpretujemy hihih :-D :-) :-):-):-) :-):-):-) :-):-):-) :-):-):-) :-):-):-) :-):-):-) :-):-)
to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Roszpunka gdyby u mnie tez dawali znieczulenie to ja bym pewnie chetnie skorzystała ale tez nie wiem nic na ten temat czy sie płaci itd , teraz chętnie sie wszystkiego dowiem co i jak !!!

Ostatnia edycja:
Roszpunka no ja właśnie tego tez nie rozumiem, o co tym ludziom chodzi.. A juz najbardziej mnie irytuje jak mówi takie rzeczy facet :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ilonko na ja myślę :-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-)

Zrobiłam dziś kolejny test i druga kreska nadal jest, nie zniknęła :-):-D:-) M nadal nie ufa testom :-D:-D:-D

reklama
Rozia, ta kreska już nie zniknie przez jakiś rok:-):-):-):-):-) Ach ten twój niedowiarek:-p Mój M się spytał czy jedna kreska oznacza ciążę, bo nie widział tej drugiej (rzeczywiście była słaba hihi):-D:-D:-D

Jak myślicie, ryzykować i kupować ten wózek? Napisałam do jakiejś kobiety, która go kupiła, żeby oceniła go. Ciekawe czy odpisze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry