• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Już kojarzę :-) podobał mi się ten, jak go wrzuciłaś... A nie ma nigdzie opinii o nim??

Edit.. Wygląda na prawdę fajnie... Ja bym się poważnie nad nim zastanowiła, zwłaszcza,że cenę ma przystępną..

Ostatnia edycja:
Roszpunka to jest jakiś nowy model i nawet opinii na jego temat nie ma. Możesz spróbować napisać do producenta i zapytać w jakim sklepie w pobliżu twojego miejsca zamieszkania mogłabyś obejrzeć ten wózek. Producenci wiedzą gdzie sprzedają się ich wózki. Ja tak zrobiłam jak upatrzyłam sobie wcześniejszy wózek,ale w końcu nie pojechaliśmy go oglądać bo znalazłam tego baby merca i już się w nim zakochałam i jeszcze później zobaczyłam,że sąsiadka mia taki więc jeszcze przetestowałam:) a ten co sobie wcześniej upatrzyłam to taki:
WÓZEK 4w1 X-TRALL 2012 SUPER CENA GRATISY!!! (2327598410) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Karolcia ja zbieram i się napełniam tymi fluidkami :-) No jeszcze troszkę i testuję :happy2: Chyba, że @ przyjdzie:-(:wściekła/y: Popołudnie bardzo miło. U teściów też byliśmy :tak: Obiadek tam zjadłam... I normalnie teraz padam z nóg!!! A jutro do pracy na 10 :dry: A ja mam pytanko, ja mam chyba szyjkę tak niżej położoną teraz, i chyba tzn., że @ przyjdzie nie?

witam troche was zaniedbuje ale wybaczycie mi to :tak::tak:
dzis mialam wizyte u poloznej maly juz jest przekrecony glowa w dol i wydaje mi sie ze bardzo nisko od kilku dniu czuje straszne klucia w szyjce macicy i wydaje mi sie ze chyba sie tam zrobilo sie bardziej mieko (nie myslicie ze sobie dobrze robialm hehe) u nas nie badaja ginekolognicznie moze ze jest jakies zagrozenie to wtedy zerkna zawsze byla wysoko twarda i niedostepna (tak bylo na poczatku)a dzis sprawdzalam i jest tam miekko i jakby nizej wiem ze nie powinno sie w ciazy sprawdzac,ale w internecie wyczytalam ze jak sa klucia i ciagnecia to szyjka sie skraca. Unas jeszcze mierza brzuch i trache z wykresu spadlam bylam ponad norme a dzis troche powyzej min nastepna wizyte mam 2 tyg zobaczymy czy cos urosne.
Nie przeczytalam wszystkich postow tylko tak przelecialm dzis padnieta jestem ...
umnie na szczesnie nie musze placic za znieczulenie jak bede chciala to mi dadza ale pewnie nie skorzytam przy 2 dalam rade tylko gaz mialam dobry sposob nieczulajacy szkoda ze w polsce rzadko sie spotyka napewno by kobieta ulzylo, i moge miec na sali nawet do 3 osob ale przewanie jest tylko partner albo matka rodzacej nie wyobrazam sobie miec 3 osoby przy porodzie za duzo
jutro znow spedze kilka godzin na pakowaniu
gratuluje nowym fasolka i zycze powodzenia

justyna, i jak ten gaz zadziałał?? U mnie w szpitalu jest i się tym chwalą. Ale jak oglądałam porodówkę, to te kobiety po gazie jakoś wcale mniej nie krzyczały z bólu:-p
Widać u ciebie jest już blisko. Na pewno jest wszystko dobrze. W najgorszym wypadku urodzisz troszeczkę wcześniej, a maluszkowi nic nie będzie. Trzymam kciuki:happy2:

Viola, Rozia, właśnie tak mi się wydaje, że to nowy model. Napiszę do tego producenta pytanie, może gdzieś będę mogła go zobaczyć. Jeśli się na niego zdecyduję to w razie czego jest ta gwarancja. :happy2:

laluś, wiem, że już nie możesz się doczekać! Najgorsze jest to czekanie do testowania! Ciężko stwierdzić czy jest fasolka czy nie. Jeszcze tylko parę dni i będziemy wiedziały:tak::tak: Trzymam kciuki&&&&

Dobranoc!!

Ostatnia edycja:
Dziewczynki ja zmykam spać, bo wczoraj z wrażenia zasnąć nie mogłam i teraz padam, a jutro znowu na rano do pracy :-(

Kolorowych snów Wam życzę :-):-):-)

Ja sie dowiedziałam ze u mnie nie ma tego gazu ..... ale kanał :-( no trudno ;-( urodziłam bez niczego raz urodzę i drugi raz :-)

Justyna powiem ci ze ja sie wystraszyłam 3 dni przez wizytą ostatnią bo 2 dni ( sobotę i niedziele) nie mogłam bardzo chodzić tak mnie bolało coś w pochwie tak jakby szyjka własnie , jak chodziłąm to mi sie nogi uginały z bólu ( jakby mnie ktoś dźgał igłą tam w środku ) ale na szczęscie szyjka zamknięta i sie nie skróciła,ale takie bóle miałam miesiac przed porodem i wtedy mi sie własnie robiło rozwarcie juz,takze u Ciebie moze sie coś dziać tym bardziej ze sobie nie odpoczywasz tylko ciągle coś robisz !!!!!!!! mam nadzieje ze jednak ze 3 tyg jeszcze pochodzisz aby dzieciątko urodziło sie donoszone,!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roszpunka widzę ze jednak jesteś mega nastawiona na zakup tego wózka??????? Kurcze ja tez........ jak kupisz to zdasz relacje czy fajny !!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko mnie te kolorki nie bardzo odpowiadają :-( i to minus jest kurcze, ale ogólnie mi sie strasznie podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DOBRANOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)

reklama
Tomek i Justyna to sie troszke zmartwilas ale w sumie maluszek juz jest w miare bezpieczny wiec napewno wszystko bedzie dobrze
Roszpunka bardzo fajny ten wozeczek ja szczerze mowiac bym sobie jeszcze odpuscila no ale decyzja nalezy do ciebie
Lalus to ja juz trzymam kciuki zeby sie plusik pokazal
Rozia spij, spij teraz musisz juz zwolnic miejsce sportsmenki dla mnie, ja wlasnie wrocilam z mojej prywatnej silowni i czuje sie super
Dobranoc Ilonka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry