Dzień dobry wszystkim.
Zapowiadali na dzisiaj deszcze, a póki co świeci sloneczko i niebo jest pogodne

Ale pranie powiesiłam w środku, choć pewnie teściowa i tak mi przewiesi ;( Wrrr...
Rozia jak tylko będziesz miala wyniki bety natychmiast melduj- już tu są specjalistki, które bez dyplomu ginekologicznego określą czy to ciążą czy nie.

Trzymam kciuki by wynik był bardzo wysoki
Losiczko- jeszcze jeden dzień do wielkiego piątku i w Twoim przypadku na pewno nie będzie postny

Ulala... się będzie działo
Ilonko- ja jestem troszkę wygodnicka, ale z drugiej strony jak pomyślę ile ton tych śmieci zalega w lasach to mnie krew zalewa. No i mam nadzieję, że jednak prać będzie teściowa
Justynka- ja tam na tych długościach szyjek się nie znam. Ale skoro na wizycie powiedzieli, że jest ok to tego bym się trzymała. No w sumie następna wizyta może być ostanią
Katka- a czy Ty pokażesz nam efekt tego swojego szurania?
Katrina się nie meldowała, a wczoraj miała mieć wizytę... Halo!!!
Ania- też się nie pokazała wczoraj.
ani
Lori...
Viola- no ja zaczynam troszkę się martwić, bo czas jakoś tak zapieprza jak szalony, więc....

Qrcze do końca czerwca mam taki zapierdziel w pracy, że glowa mała. A po pracy to ja już ani sił, ani chęci na nic nie mam, więc chyba dopiero w lipcu zorganizuję jakies pospolite ruszenie na sklepy w poszukiwaniu.... wyprawki dla Maleńtasa i dla siebie

A teraz chyba, że przy okazji jak się coś trafi.

Wózek- musze w końcu usiąść z bratem i dogadać szczegóły

Łóżeczko tatinek wyczyści w wakacje i na nowo pomaluje. Kołderki, poduszki i te inne mamy, ale teściowa zdeklarowała się, że poszyje z pierza pierzynki, poduszki- do łożeczka i do wózka, więc niech szyje.

Pościel... no tu mam zonk, bo trzeba będzie kupić jeszcze, ale cos tam znajdę
Qrcze gdzieś widziałam fajne i nie mogę sobie przypomniec gdzie ;(
Miłego dnia Kochane. Ja zabieram się do pracy.