• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzień dobry wszystkim.
Zapowiadali na dzisiaj deszcze, a póki co świeci sloneczko i niebo jest pogodne ;) Ale pranie powiesiłam w środku, choć pewnie teściowa i tak mi przewiesi ;( Wrrr...

Rozia jak tylko będziesz miala wyniki bety natychmiast melduj- już tu są specjalistki, które bez dyplomu ginekologicznego określą czy to ciążą czy nie. :) Trzymam kciuki by wynik był bardzo wysoki ;)

Losiczko- jeszcze jeden dzień do wielkiego piątku i w Twoim przypadku na pewno nie będzie postny ;) Ulala... się będzie działo ;)

Ilonko- ja jestem troszkę wygodnicka, ale z drugiej strony jak pomyślę ile ton tych śmieci zalega w lasach to mnie krew zalewa. No i mam nadzieję, że jednak prać będzie teściowa ;)

Justynka- ja tam na tych długościach szyjek się nie znam. Ale skoro na wizycie powiedzieli, że jest ok to tego bym się trzymała. No w sumie następna wizyta może być ostanią ;)

Katka- a czy Ty pokażesz nam efekt tego swojego szurania?

Katrina się nie meldowała, a wczoraj miała mieć wizytę... Halo!!!

Ania- też się nie pokazała wczoraj.

ani Lori...

Viola- no ja zaczynam troszkę się martwić, bo czas jakoś tak zapieprza jak szalony, więc.... :( Qrcze do końca czerwca mam taki zapierdziel w pracy, że glowa mała. A po pracy to ja już ani sił, ani chęci na nic nie mam, więc chyba dopiero w lipcu zorganizuję jakies pospolite ruszenie na sklepy w poszukiwaniu.... wyprawki dla Maleńtasa i dla siebie ;) A teraz chyba, że przy okazji jak się coś trafi. :) Wózek- musze w końcu usiąść z bratem i dogadać szczegóły ;) Łóżeczko tatinek wyczyści w wakacje i na nowo pomaluje. Kołderki, poduszki i te inne mamy, ale teściowa zdeklarowała się, że poszyje z pierza pierzynki, poduszki- do łożeczka i do wózka, więc niech szyje. :) Pościel... no tu mam zonk, bo trzeba będzie kupić jeszcze, ale cos tam znajdę ;)

Qrcze gdzieś widziałam fajne i nie mogę sobie przypomniec gdzie ;(

Miłego dnia Kochane. Ja zabieram się do pracy.

Dzienboberek:-):-):-)

Karolciu no los wczoraj dopadl swoja losiczke i nie puscil he he:-D:-D:-D. Byl przed strzal :-D:-D:-D Poprawimy w sobote i bedzie ok:-D:-D:-D a czy celnie to sie okaze :-D

Lori pewnie szykuje stroj na boboseksy:-)

Justynko jeszcze troche wytrzymaj kochana.No i w razie czego melduj ze synek juz na swiecie:tak:

Lalus oby @ nie przyszla a jak przyjdzie to pojdzie sobie moze nastepnym razem :-)

Milego dnia dziewczynki :-) Szymus jeszcze spi :happy: dobrze ze dzisiaj do szkoly na 10 :-)

Dzień dobry :) ja szybciochem z rana , bo zaraz biegnę na pociąg i do Mamuni :))) tak mnie męczą te mdłości, słaba jestem okrutnie więc postanowiłam odpocząć w domku. Mąż na weekend dojedzie to pospacerujemy nad Wisłą. Czuję, że nabiorę sił :))))) w przyszły piątek mam USG a 15.06 wizytę kolejną.
Już bym chciała zobaczyć Kropka z bijącym serduszkiem, mam nadzieję, ze wszystko jest ok.
Trzymam kciuki za dziewczyny przed @, oby małpiszon nie przylazł no i oczywiście za bobosexy!

Witam:)

U nas też dziś słoneczko,ale temperatura jak na razie bez szału.

Karolinka
dla maleństwa pierzynki i poduszki tylko nie z pierza ,to jest najbardziej alergiczne co może być i najszybciej te wszystkie roztocza i inne robaczki się mnożą.
U mojego bratanka jak położna zobaczyła pierzynkę z półpuchu to kazała bratowej jak najszybciej wyrzucić i kupić antyalergiczną.
Taka tylko moja rada.

Dzień dobry Gwiazdeczki :-):-D:-)

U mnie nadal szaro, buro i ponuro.... mam nadzieję,że się w końcu poprawi ta pogoda, bo oszaleję... Jeszcze zimno na mieszkaniu jak nie wiem co :-(

Katy a ja wcale nie zamierzam przestać ćwiczyć, tylko po prostu troszkę tempo zwolnię :-):-D:-) Ale jak najbardziej oddam Ci pałeczkę :-):-):-)

Karola wyniki będę mieć po 18, a do 17 i tak jestem w pracy, więc wcześniej niestety nie przekaże wieści ... Mam stresa, bo niby już dotarło do mnie, ale boję się,że sie okaże,że te testy wychodziły z jakiegoś innego powodu... Wiem,że to irracjonalne, ale cóż...
A jak planowany weekend, nadal bez mamusi?? :-)

Spokojnego i słonecznego dnia Wam życzę :-):-):-)

domiska, na pewno zobaczysz już serduszko:-)

ilona, ten zielony z grafitem jest ładny, z zielonymi kółkami, a chciałaś zielony. Ja się waham między tym zielonym a brązem z beżem. Ale raczej zdecyduję się na ten brąz, bo lubię takie ziemiste kolorki:-)

SKOŃCZYŁAM LISTĘ POTRZEBNYCH RZECZY DLA MALUSZKA!!!!!:happy::happy::happy::happy::happy:

Rozia, już ty się nie wygłupiaj, wyniki na 100% będą ciążowe:tak::-)

Rozia- spokojnie (wiem, łatwo się mówi)- na pewno wszystko jest w najlepszym porządku ;)

Viola- dobrze wiedzieć ;) Dziękuję.

Roszpunko- a może sie podzielisz?

Znalazłam pościel- taką moją faworytkę ;) Tylko nie bardzo wiem na która się zdecydować ;)
Qrcze strasznie drogie te pościele ;( no i nie wiem czy mi wystarczą dwa komplety, czy powinnam mieć trzy, a może więcej??? ;) I czy taka do lożeczka będzie pasowała do wózka? Matko.... czy te pytanie się kiedyś skończą?

Pościele | Komplety pościeli do łóżeczka | Muzpony

Pościel dziecięca Esprit: wyjątkowy 3-częściowy komplet pościeli Little Best Friends cena 249.00 PLN

Muzpony

Muzpony

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Karolciu wszystkie sa piekne ale i drogie :-( Ja to kupowalam material i szylam :-) Jak chcesz to moge ci uszyc taki komplet:-).

A ja zawsze mialam 3 komplety przescieradel wiecej bo jak sie uleje to trzeba przebrac a moje dzieciaczki wszystkie spaly bez podusi bo na brzuszku :-) i przez to nie wiem co to u dzieci kolka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry