• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko, mój gin przyjmuje do 18.00 na NFZ, a potem prywatnie. Niestety zawsze jest poślizg, więc myślę, że najwcześniej o 19.00 się dostanę.
Pościele są śliczne i te Karolinki i te Twoje :tak:, ojjj ciężko będzie mi się zdecydować "w odpowiednim czasie", a jeśli chodzi o te pościele do wózka, to mi się najbardziej spodobały baranki i turkusowe paseczki - super są!

Mi się marzy do łóżeczka pościel jedwabna. Niestety tania nie jest :eek: Może ktoś z rodziny będzie chciał mi zrobić taki prezent :-)
http://www.purecomfort.pl/p,komplet_poscieli_jedwabnej_dla_dzieci_koldra_i_poduszka,49.html

reklama

Sun a moze zrobisz test skoro nie ma @ ?????????????????????????????? :-) :-)

Sun testuj jeszcze raz :-)

Kochane robiłam test w poniedziałek i piękna jedna kreseczka tak więc nie mam złudzeń... Od wczoraj zaczęły się upływy tzn. że zaraz zawita @ (i mam nadzieje, że to będzie dzisiaj)... ale w sumie się cieszę, bo im szybciej przyjdzie tym szybciej zacznę kolejny cykl... :-)

Witajcie - u nas niby pochmurno ale sloneczko tez spoziera :-)
Widze ze tematow wyprawkowych cd :-)
KAROLCIU- Twoje typy co do poscielki sa przesliczne ale powtorze za dziewczynami - drogie. My dla Darusia mielismy jeden komplet zakupiony w pakiecie z lozeczkiem a potem kolejna uszyla moja babcia, kolejna dostalismy w prezencie i kolejna... - wiec sie uzbieralo. Teraz wahalismy sie co do lozeczka i postanowilismy ze poki Darek spi w swoim i nie kupilismy mu jeszcze tapczanika to z malenstwem wyprobujemy malutka przystawke-kolyske. Kołyska, przystawka, łóżeczko 3w1 FILIP NOWOŚĆ!!!! (2347089435) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zajmuje malo miejsca ,a o to nam przede wszystkim chodzi. Poza tym wygodne do karmienia - ale oczywiscie okaze sie w praniu czy rzeczywiscie zda egzamin. Pozniej przeniesiemy malutka do lozeczka Darkowego a syniowi kupimy tapczanik, choc czasem zastanawiamy sie nad lozkiem pietrowym. Gabarytow duzych nie mamy wiec moze byloby to jakies rozwiazanie na przyszlosc.
ROSZPUNKO - wozek bardzo fajny, czekam na opinie jaka wyda kobieta do ktorej pisalas.

TESTUJACE - OCZEKUJACE - 3mam kciuki.

No widzisz Ilonko- te pościele są bardzo ładne, ale ja na baldachim dostaję gęsiej skórki i wysypki, więc absolutnie to odpada. W komplecie też jest wypełnienie, a tego nie potrzebuję, bo przeciez już mam, więc bez sensu wydawać kasę. A zestawy bez wypełnienia są bardziej w gust mojej teściowej.
Ta pościel do wózka= też nie w moim stylu- no może w wyjątkiem baranów ;)
Może Losiczka coś dla mnie wyczaruje w marynarskim stylu ;)

kasia-es- ta cena dopiero zwala z nóg ;) ja niestety nie lubię spać w satynie, bo mi się wyślizguje i ciagle mam wrażenie, że musze jej gonić, ale to rzecz gustu. Poza tym wydaje mi się chłodna.

Qrcze, żeby tyle problemu było z pościleą? Problemu pewnie by nie było gdybym miała nadmiar kasy ;)

Hejka
Karolciu pewnie ze pokaze ale troszke mi to zajmie :sorry:bo ja z tych zosiow samosiow a ze nigdy nie uczylam sie szyc to plisssss poczekajcie
Viola fajnie ze sie co dzien pokazujesz :tak:przynajmniej wiemy jak sytuacja u ciebie
Rozia uwazaj na siebie i nie pszesadzaj z cwiczeniami ;-)
Kasiu ja juz mam swojego dobrego gina w pl :tak:i wyniki mam dobre z tego co mogl mi przebadac podczas moich urlopow i przy okazji kazdej wizyty jestemu niego ale nie i tak nie wychodzi
Trzymam kciuki za wizyte .....bedzie dobrze :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jane, Malami pisala ze jej duzo nie bedzie bo ma duzo pracy i zamieszanie w domciu........spokojnie poczekamy na nia:tak:
Dominika udanego odpoczynku :-)

Ja zmykam na rabotu :-Dwpadne pozniej :tak:...................a Truskaffflka co sie ukrywa?????

Marysia, fajne to łóżeczko. Myślę, że będzie praktyczne. Zawsze można je zamknąć i będzie osobne. No i ma tą kołyskę doczepianą. Podoba mi się.
Dam znać jeśli ta kobieta odpisze.

Ale dziś u mnie zimno i wieje! Muszę iść na pocztę. Później się odezwę.

Ja też nie trawię baldachimów. Jak widzę na meblach wieczorem kurz a rano było sprzątane to ciekawe ile po tygodniu tego kurzu jest na górze baldachimu.

Katy no staram się do was zaglądać jak tylko mogę,ale nieraz tak jest,że albo coś z netem,albo nie można się dopchać do kompa bo mąż w domu hehe albo taki mam dzień że w ogóle go nie odpalam.

A co się dzieje z Axari? Gosiulek to widziałam na innych wątkach pisze ,więc może się obraziła?

Szukam pomysłu na obiad.Musze iść na zakupy ale jeszcze nie wiem co ugotować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry