• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dzień dobry :)

ja dziś w domu, porządki, przeróbki, obiadki...czyli gospodyni domowa w akcji ;)
Wczoraj D na poprawę humoru zwinął mnie do kina :) podziałało...a jeszcze bardziej...podziałało, jak mi oznajmił, że kupił mi obiektyw do mojego nikosia
obiektyw już jakiś czas szwankował, przymierzaliśmy się do zakupu..no i maaaaam

lece nadrabiać

Aga to sa takie dekoracyjne dodatki .W paczce jest 5 kolorow w tubkach. Fajnie sie maluje nimi. A ciasto mialam biszkopt z bita smietana z agrestowa galaretka :-p i do bitej zawsze daje kilka kropel migdalowego aromatu mniam........:-p

Właśnie przyszła do mnie kolejna porcja zamówionych ciuszków- wygląda na to, że do końca ciąży już nic nie kupię ;)
Sukienki letnie, tuniki, bluzeczki- ach... Jak ja uwielbiam takie zakupy z drugiej ręki ;) Za niewielkie pieniądze cały worek ciuszków.

No i dostałam tez misia z Bebilonu- nie wiem skąd sie u mnie wziął, ale niech już zostanie ;)

Witajcie Dziewczynki
Viola nie obraziłam się,skąd.Po prostu brakuje mi czasu na wszystkie wątki:tak:
Nie nadrabiam zaległości i mi głupio pisać....

Buźka dla Każdej.

Karolinko, ja też nie przepadam za satyną tak "przy ciele", ale powłoczki mogą być bawełniane a ten jedwab stanowi wypełnienie. Czytałam i słyszałam od osoby, która ma kołdrę jedwabną, że to świetna sprawa, bo kołdra jest leciutka, ale jednocześnie cieplutka/chłodna w zależności od potrzeby, no i świetna dla alergików, bo roztocza nie lubią jedwabiu, więc się w takiej pościeli nie rozmnażają. Fakt, że cena zabija :eek:, ale jakby np obaj moi bracia zrobili zrzutkę... Mi samej marzy się taka kołdra, ale ta cena to dopiero zabija :szok:
Fajnie, że masz już ciuszki do końca ciąży, takie zakupy z drugiej ręki są w takim wypadku najlepsze, zwłaszcza, że długo Ci nie posłużą!

Katy, w takim razie mam nadzieję, że nowe hobby skieruje Twoje myśli na inne tory i pomoże Ci doczekać się kruszynki pod serduszkiem, w co bardzo mocno wierzę i bardzo Ci w tym kibicuję.
Dziękuję za kciuki :tak:

kasiu- no to ja nie doczytałam ;) bo ja myślałam, że Tobie o poszewki takie chodzi, a to dla mnie wtedy śliskie i zimne, więc nie ;) nawet piżamki nie lubię satynowej, a kiedyś dostałam taką z koronkami itp. :)

agnieszka- a dlaczego nie możesz sukienek? przecież zbliża się lato, więc pewnie wygodniej będzie Ci biegać w takie ciepłe dni w sukienusiach. Mnie najbardziej przerażają moje kluseczkowate stópki, które puchną na potęgę i troszkę boli ta opuchlizna przy zgięciach ;)

Losiczko- zielony tort??? superowo ;) Ja mam zamiar jutro piec rogaliki drożdżowe- część zrobię z jabłkiem, a część z budyniem i powidłami. W sobotę zabiorę na wyjazd i będziemy się zajadać aż miło ;) Mój wypiek popisowy ;)
jesteś nalepszejsza ;) za propozycję dziękuję- mam nadzieję, że uda "nam" się stworzyć coś niebanalnego i oryginalnego dla Jagódki ;)

Gosiulek- ja już sie wzięłam za nadrabianie czy to znów nie ja Cię uraziłam ;) ufff....

a gdzie reszta... :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry