• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczko- qrcze po pierwsze nie wiem czy Ci się odwdzięczę :) Wiesz ja to chyba gorzej jak dziecko- nie mogę się doczekać. Ale spokojnie- poczekam. W koncu mam jeszcze mega dużo czasu ;)

Teraz kombinuję w glowce jak tu powiedziec mężowi o padalcu by zaskoczył. :)

A ty zbieraj siły na ta sobotnią poprawkę celnego gola jakiego nasza reprezentacja na Euro się nie doczeka w tym roku, ale Ty Słoneczko na pewno- koko koko euro spoko ;))):laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Hej dziewczynki :-):-):-)

Ja już po pracy... czytałąm co pisłayście, ale już wszytsko zapomniałam :-(:-(:-( To przez to,że znowu jestem niewyspana, bo w nocy się obudziłam i nie mogłam zasnąc :-(

Hej! Ja już po pracy i po zakupkach i siedzę w domciu i odpoczywam :tak: I chyba @ przyjdzie, bo tak mi "mokro" jakoś jest :wściekła/y::-( To chyba znak na @? Nie?

Karolciu no ja mam nadzieje ze moj maz lepiej strzela niz nasza reprezentacja :-D:-D:-D. Mi wystarczy jeden malutki strzal he he.

Lalus mokro moze byc na @ i na bejbika :-):-):-)

Marysiu super ze wszystko super :-)

Rozia widze ze dolaczylas juz w pelni do ciezarowek :-) ja tez chce :-)

Losiczka no nie wiem... zawsze jak miałam "mokro" to przychodziła @ :-( Jeju chciałabym już zrobić ten test... A tu jeszcze tyle czasu :-(

Karolcia wrzucaj fotki tych ciuszkow:tak:.....chwal sie tu nam .....a misiu moze gratisowo sie dostal :-)
Gosiulek ja wlasnie kiedys pytalam o ciebie co sie stalo, no ale dobrze ze sie odezwalas, wpadaj czesciej chociaz na slowko ze wszystko oki
ps fajne niektore z tych rzeczy moze cos dla mamci upatrze:-)
Truskafffka szczesciara z ciebie ja nadal mecze m o aparat ale zobaczymy, na raazie zamawiamy kaloryfery :-)
ps a jak musimy wiedziec co gdzie i jak
Kasia dzieki wielkie ja sobie poczekam na to dzieciatko ale niech za dlugo nie kaze na siebie czekac........:sorry:
Agnes ani sie obejrzysz a juz bedzie kopac jak Bob budowniczy:-D:-D:-D
Ilonka zyjesz????
Marysiu ciesze sie ze wyniki masz dobre :tak:
Losiczka mowisz ze bawisz sie w tablice :-Da na samym srodeczku dziesiatka bedzie a maz niczym Robin wystrzeli:-D:-D:-D

Rozia dobrze ze to tylko sennosc a nie wymioty :happy:

Sun superanckie podejscie :-)

Wiesz kochana... mam taki dniu w których siedzę i płaczę... bo wiesz no chciałabym już zobaczyć te II piękne kreseczki, ale przychodzi @ to jest oznaka, że ok nie wyszło... ale daje to nadzieje, że ten cykl, który się właśnie zaczyna, może być szczęśliwy... ;-)

Hej! Ja już po pracy i po zakupkach i siedzę w domciu i odpoczywam :tak: I chyba @ przyjdzie, bo tak mi "mokro" jakoś jest :wściekła/y::-( To chyba znak na @? Nie?

Kochana ale "mokro" nie musi koniecznie oznaczać @ ... jak nie ma jej jeszcze to jest nadzieja... :-)

reklama
Dziewczynki ale się wkurzyłam..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kazała mi wczoraj babka dzwonic po 18, a oni do 18 pracują :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No chyba,że ta ciąża mi na uszy padła i coś źle usłyszałam.... No nic, jutro będę od 9 dzwonić hehhhhh

Moja senność, to raczej z niewyspania:-) Ja się w ogóle ciążowo nie czuję ..... I dlatego sie stresuję ....

Katy a jak dziś tata??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry